Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Www.supreme2x2.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Www.supreme2x2.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2."— Előadás másolata:

1 www.supreme2x2.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2

2 Supreme 2x2 egy lehetőség az internetes pénzkeresetre Kinek ajánljuk a Supreme2x2 üzletet? - szabad időbeosztással akarnak otthon dolgozni - mellékjövedelmet szeretnének - passzív jövedelmet (akkor is jön a pénz, ha éppen nem dolgozok) szeretnének - segíteni szeretnének másokon akár a szolgáltatás, akár a pénzkereseti lehetőség ajánlásával - olyan munkára vágynak, mellyel több idő jut a családra, gyerekekre - szeretnének valami újat és többet tanulni - nem akarnak attól rettegni, hogy a munkahelyük megszűnhet és az utcára kerülnek - akik nyitottak az új lehetőségek iránt - nem félnek változtatni életükön (nem is kell olyan nagyon) - szeretnének interneten dolgozni - akiknek elegük van a főnökökből és otthon akarnak vállalni munkát - céljaik eléréséért tenni is szeretnének valamit Azoknak, akik

3 1. Szoftverek A szoftverek csatlakozás után azonnal letölthetőek Supreme2x2 Jólét Program termékei

4 A Scriptek a csatlakozás után azonnal letölthetőek 2. Scriptek Supreme2x2 Jólét Program termékei

5 3. Letölthető ebook-ok Az ebook-ok a csatlakozás után azonnal letölthetőek Supreme2x2 Jólét Program termékei

6 HAVI-, VAGY ÉVES TAGSÁGI DÍJAK NÉLKÜL ! EGYSZERI BEFEKTETÉS! Akár napokon belül megtérülhet … 37 $ Supreme2x2 Tagság

7 37$ egyszeri befektetéssel csatlakozz Te is, és partnerként indítsd el a vállalkozásodat Kapsz egy saját üzleti weboldalt, webirodát. Pénzt kereshetsz E-book, szoftver és script programcsomagok közvetített eladásaiból Most jó időben - jó helyen vagy – ragadd meg a lehetőséget! Hogyan működik?

8 Ez jól hangzik ugye ? Csatlakoztass Te is két újabb partnert, akik szintén megkapják a Digitális programcsomagjukat. Amikor ők is csatlakoztatták a 2 - 2 újabb partnerüket, akkor Te megkapod a jutalékodat és újraindulsz a Supreme2x2 rendszerben, további pénzbefizetés nélkül! Akik hozzánk csatlakoznak - egy nemzetközi üzlet részeseivé válnak! Magyarországon most indultunk! 100$ Automatikusan újraindulsz egy újabb 2x2-es mátrixban Hogyan működik?

9 Amikor a közvetlen munkatársa befejez egy mátrixot Ön keres: 20 $ jutalék A mátrix további 1 mélységéből részesedhetsz Mélységi jutalékok 100 $ jutalék Amikor 6 eladás megtörtént: 100 $ és 20 $ jutalék minden ciklusban újra és újra!

10 Heti 1 ciklus befejezése után Heti 2 ciklus befejezése után Heti 3 ciklus befejezése után Heti 4 ciklus befejezése után 400$ / hó 800$ / hó 1200$ / hó 1600$ / hó A Supreme2x2 az iparág egyik leghatékonyabb programját nyújtja A megvásárolt programcsomag 42 féle termékét szabadon értékesítheti! 100% JUTALÉK Ön jutaléka Számítási példa

11 Alert Pay elektronikus számlára JUTALÉK FELVÉTEL! Jutalék fizetés 30 napon belül

12 Ismer Ön valakit, aki szeretne több pénzt keresni? Ha a válasza „ IGEN ”, akkor ragadja meg ezt a lehetőséget! Én is képes vagyok erre… ? Mert jól élni mindenki SZERETNE - de nem mindenki TUD ! Ehhez kínálunk egy hatékony megoldást !

13 A Supreme2x2-vel mindenki sikeressé válhat ! Mert legális… Mert egyszerű… Mert nagyon gyors… Nincsenek a mátrixban szétválások, ez egy igazán eredményes program. Keresse meg az ajánlóját, és együtt beszéljék át a felmerült kérdéseket! Csatlakozzon, az ajánlója segíteni fogja, hogy az Ön vállalkozása is sikeres legyen! Emberek ezrei csatlakoznak a programhoz - Világszerte Csatlakozzon most!


Letölteni ppt "Www.supreme2x2.com KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2."

Hasonló előadás


Google Hirdetések