rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Advertisements

Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Hogyan készítsünk e-adóbevallást?
Support.ebsco.com Az EBSCOhost bemutatása Oktatóprogram.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
A Windows használata Bevezetés.
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Az Internet adta lehetőségek
Internet ismeretek II..
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Bejelentkezés az ben kapott felhasználói névvel és jelszóval.
A Vocatude program telepítése
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Készítette: Szobonya Ferenc
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
A gondviselői modul az enaplóban
A Windows grafikus felülete
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
Elektronikus levelezés
 A felhasználói felület határozza meg az operációs rendszer megjelenését, az asztal felépítését, és azt, hogyan navigálhatunk az operációs rendszer.
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Űrlapok.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
ELTE WIFI Beállítási útmutató MS Windows XP-hez
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Az m70.hu Szaknévsor adatlapjának kitöltési folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó.
Az internetes keresési módszerek
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Violet nails Készítette: Csőke Vivien. Bevezetés Téma: Violet nails - műkörömkészítő weblapjának elkészítése A weboldal elérhető az alábbi címen: violetnails.atw.hu.
14. Szóbeli középszintű informatika tétel:
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Készítette: Derecskei Nikolett
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
A távoli asztal, valamint az Endnote használata a távoli asztalon Skultéti Attila
Könyvtárstruktúra, felhasználói és rendszerkönyvtárak Fájlkiterjesztések, attribútumok és engedélyek Takács Béla 2016.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Előadás másolata:

rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005

Alapfeltételek Az rendszer használatához szükséges: egy internet kapcsolattal rendelkező számítógép, egy internetes böngésző program (Internet explorer, Firefox, Netscape stb.) felhasználói azonosító és jelszó

1.Kapcsoljuk be a számítógépet 2.Ellenőrizzük, hogy működik az internet kapcsolat 3.Indítsunk el egy internetes böngésző programot (Internet explorer, Firefox, Netscape stb.) 4.A program böngésző sávjába írjuk be a következő internetes címet:

1.Megjelenik a Qualitas Iroda honlapja 2.A honlap alsó részén találjuk az rendszer logóját, kattintsunk rá az egér bal gombjával.

1.Megjelenik az rendszer honlapja 2.Az oldal menü sorában általános tájékoztató, példa adatok, referenciák találhatóak 3.A rendszerbe történő bejelentkezéshez a „Felhasználónév” illetve a „Jelszó” mezőkbe írjuk be a kapott azonosítókat, majd kattintsunk a „Belépés” gombra.

1.Az egyedi azonosítókhoz szabott oldalra jutunk. 2.Itt a „Kérdőív kitöltés” feliratra kattintsunk.

1.Egy mátrix jelenik meg, melynek célja, hogy az elérhető kérdőíveket a látható feltételek alapján szűkítsük. 2.Amennyiben nem ismerjük a keresett kérdőív jellemzőit, az „OK” gombra kattintva megkapjuk az elérhető kérdőívek listáját.

1.Megjelennek a számunkra elérhető kérdőívek. 2.Előfordulhat, hogy az elérhető kérdőívek nagyobb száma miatt nem látjuk a kitölteni kívánt kérdőívet, ekkor az oldalt lefelé kell görgetni.

1.Az oldal lefelé görgetését az oldal jobb szélén található függőleges gördítősávval tudjuk elvégezni.

1.A kitölteni kívánt kérdőív megtalálása után kattintsunk annak címére, így a kérdőív kitöltése elindul

1.A kérdőív bevezetéseként egy általános üdvözlő, magyarázó szöveget találhatunk 2.A kérdőíveknél jellemzően egyszerre csak egy kérdést láthatunk. 3.A kérdések kitöltése nem kötelező, ha nem töltünk ki valamit a rendszer figyelmeztet erre a tévedésünkre, azonban ha szándékosan nem válaszoltunk a kérdésre lehetőség van az „Igen, kihagyom”, gombra kattintva továbblépni.

1.Mindig gondosan olvassuk el kérdés szövegét 2.A kérdés alatt található egysoros utasítás alapján válaszoljuk meg a kérdést.

1.A kérdés megválaszolása után kattintsunk a „Válasz elküldése” gombra 2.Megjelenik a következő kérdés, amit hasonlóan kell megválaszolni, majd a „Válasz elküldése” gombbal tovább lépni

1.Amennyiben a kitöltött kérdőívet vagy egy részét ki szeretnénk nyomtatni, úgy ezt megtehetjük a Fájl menü – Nyomtatás parancsával

1.Az utolsó kérdés megválaszolása után a rendszer megköszöni a munkát. 2.A kitöltés után ki kell lépni a kérdőívből 3.Kattintsunk a „Vissza a kérdőívek listájához” gombra

1.Visszaérkeztünk a kérdőív választási oldalra 2.A kilépéshez kattintsunk a „Vissza a főmenübe „ gombra

1.A főmenübe lépve a „Kijelentkezés” gombra kattintsunk

Fontos tudnivalók Amennyiben egy hozzáférési névvel többen is kitöltenek egy kérdőívet,kérjük, hogy minden kitöltés után a böngésző programot zárják be és a következő kitöltéshez indítsák újra Kérjük a VISSZA gomb használatának mellőzését a kérdőívek kitöltése közben, minden szükséges funkció elérhető a megjelenő gombokra kattintva Kérjük a FRISSÍTÉS gomb illetve parancs használatának mellőzését a kérdőívek kitöltése közben. JÓ MUNKÁT, SIKERES KITÖLTÉST KIVÁNUNK.