 Azon kedvezményezettek, akik az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával olyan infrastrukturális beruházást hajtanak végre, melynek teljes költsége meghaladja.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Projektek pénzügyi végrehajtása. Pénzügyi megvalósítás alapvető dokumentumai  Támogatási szerződés  Szakmai és pénzügyi végrehajtásra vonatkozó előírásokat.
Advertisements

Az Európai Unió támogatási alapjai, a as időszak újdonságai.
Mecsek-Völgység-Hegyhát Egyesület ÚMVP IV. tengely LEADER, kifizetési kérelmek.
A as időszak jelenlegi pályázati lehetőségei Dr. Körtvélyesi Katalin 20/
EMVA Helyszíni Ellenőrzés
A 17/2010. (III. 4.) FVM rendelet a családi gazdálkodók által igénybe vehető átmeneti állami támogatásról Szeged, március 31.
Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap (EMVA) III. Tengelyéből finanszírozott LEADER szerű intézkedések megvalósítása Fatér Szabolcs MVH Zala Megyei.
TARKA-BARKA Szászvár Főtér
Nyilvánossági és tájékoztatási kötelezettségek Ékes Gyula, Váti Nonprofit Kft. Mátészalkai Területi Iroda Információs nap magyar partnerek részére, Békéscsaba.
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
HEVES MEGYEI KORMÁNYHIVATAL
Szennyezett területek kármentesítési feladatainak elvégzése – KEOP Projektmenedzsment szempontok KvVM – január 9.
Az IKSZT címbirtokos szervezetek működtetési kötelezettségeiről VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet Budinszki István szeptember.
Az Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) program VM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet április 21. Erdős Balázs osztályvezető.
Pályázati konstrukció bemutatása
Támogatási Szerződés előkészítése  az előkészítést a Közreműködő Szervezet és a kedvezményezett programmenedzserei közösen végzik  az előkészítés formanyomtatvány,
Pénzügyi előadás pályázói információs napra TÁMOP /1.
KEOP / A barlangokban egykor kialakított világítási rendszerek energiatakarékos, a lámpaflóra kialakulását és terjedését minimalizáló.
A 100%-os helyszíni ellenőrzés koncepciója
Arculati és tájékoztatási elemek
A projektek megvalósítása II. A projekt pénzügyi megvalósítása A támogatás lehívása 8. modul Ponácz György Márk SAKK-tréner.
Az állattartó telepek nyilvántartásainak szabályos vezetése
Az agrár-, és vidékfejlesztési igazgatás alapkérdései „Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa” Az Európai.
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
MTA Regionális Kutatások Központja Tájékoztatás a Vidékfejlesztési Albizottság november 28-i üléséről Dr. Finta István Ph.D.
Agrárfejlesztési Főosztály december 13.
AaAa ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM ÉVES JELENTÉS 2008.
2009. évi éves előrehaladási jelentés
Tájékoztatás az ÚMVP TS keret felhasználásáról Szarvas, december 11.
KOMMUNIKÁCIÓS DILEMMÁK ÉS MEGOLDÁSOK A Sopron Régió Csatornázási és Szennyvíztisztítási Program tapasztalatai alapján március 17.
2010. március 03. Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó.
Pénzügyi és szakmai elszámolás
A különleges tejtámogatás
Integrált helyi fejlesztési akciók ösztönzése” c. 2002/2003 évi Phare program FIZETÉSI KÉRELMEK TIPIKUS HIBÁI Hayde Nóra, pénzügyi menedzser VÁTI Kht.
Projektzárással kapcsolatos teendők
Phare ellenőr feladata, szerepe a Programban Karlik Csilla Közbenső Fórum 2002/2003 évi területfejlesztési Phare program Február 1. Debrecen.
TIOP / TÁRSADALMI INFRASTRUKTÚRA OPERATÍV PROGRAM.
Nyilvánosság biztosítása
Agrártámogatások Készítette: Gulácsi Edit V.évfolyam Szeged, április 13.
Építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatban néhány gondolat…
Számlaösszesítők használata
4. számú főút Debrecen elkerülő szakasz
61. számú főút Somogy megyei szakaszainak 11,5 tonnás burkolat - megerősítése IV. szakasz ( km szelvények között) Lakossági fórum 2010.
76. számú főút Zala megyei szakaszának ( km szelvények között) 11,5 tonnás burkolat megerősítése Lakossági fórum február 18.
86. sz. főút Szombathely - Vát szakasz ( – km szelvények között) kivitelezési munkálatai Lakossági fórum október 09.
61. számú főút Somogy megyei III. szakaszának 11,5 tonnás burkolatmegerősítése ( km szelvények között) Lakossági fórum március 10.
Lakossági fórum számú főút Zala megyei szakaszának (0+000 – ) km szelvények között) 11,5 tonnás burkolat megerősítése.
2014. szeptember 12.1 EMVA Helyszíni Ellenőrzés szeptember Nyugat-Dunántúl Közép-Dunántúl Dél-Dunántúl Közép-Magyarország Észak-Magyarország.
EMVA Helyszíni Ellenőrzés
Református templom (torony, homlokzat) felújítása Sárkeresztesen A Sárkeresztesi Református Egyházközség a vidéki örökség megőrzése címén nyert támogatást,
Pannónia Kincse LEADER Egyesület EMVA VIDÉKFEJLESZTÉSI JOGCÍMEK HELYSZÍNI ELLENŐRZÉSSEL KAPCSOLATOS FONTOSABB TUDNIVALÓK.
2006 Az új energia stratégia fő célkitűzése a megújuló energiaforrások hasznosítási lehetőségének vizsgálata  napenergia hasznosítási lehetőségek  hőszivattyús.
Projekt adatlaphoz csatolandó dokumentumok 1. célterület Nyilatkozat a Helyi Akciócsoporttal való együttműködésről Nyilatkozat honlapon történő megjelenésről.
Műszaki szabályozás az útépítésben
Fás szárú energiaültetvények támogatása. Támogatás igénybevételének feltételei:  A termelő mezőgazdasági üzemének mérete meghaladja a 4 EUME-t (induló.
Fás szárú energetikai ültetvények telepítésének engedélyeztetése.
A szövegszerkesztés elmélete
Kommunikációs és arculati KÖTELEZETTSÉGEK
FuturICT.hu Infokommunikációs technológiák és a jövő társadalma Kick-off meeting Szeged, december 7. PROJEKT SZINTŰ PÉNZÜGYI LEBONYOLÍTÁS MŰKÖDÉS.
A szaktanácsadás támogatása között
Kommunikációs és arculati KÖTELEZETTSÉGEK
Türje Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program keretén belül a „Türje Községben az egészségügyi alapellátás.
37. számú főút Szerencs átkelési szakasz rekonstrukciója Lakossági fórum március 29.
Disszemináció (2): A projekt nyilvánossága, eredmények terjesztése, disszeminációja Dr. Csáfor Hajnalka főiskolai docens, PR programigazgató Eszterházy.
VASÚTI PÁLYÁK TERVEZÉSÉNEK TAPASZTALATAI Juhász Zsoltné tervező FŐMTERV ZRT november 2.
Az Építőipari Piactér Oravecz Péter szóvivő Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.
TÁMOP 3.2.9/B-08/1 és /2 (Audiovizuális emlékgyűjtés) pályázattal kapcsolatos PEJ tájékoztató.
Helyszíni ellenőrzés Grigely Győző, KDRFÜ. Az ellenőrzés jogi háttere Támogatási Szerződés, ÁSZF 10. pont „Kedvezményezett a Szerződés aláírásával kötelezettséget.
TÁRSADALMI INFRASTRUKTÚRA OPERATÍV PROGRAM
Tájékoztató Fórum Kifizetési kérelem
Előadás másolata:

 Azon kedvezményezettek, akik az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával olyan infrastrukturális beruházást hajtanak végre, melynek teljes költsége meghaladja az eurót, a beruházás helyszínén ezen útmutató grafikai előírásaival összhangban elkészíttetett nagy projekt táblát kötelesek felállítani.  Infrastrukturális beruházások esetében a táblának tartalmaznia kell a projekt elnevezését, a kedvezményezett megnevezését és adatait, a kivitelező és műszaki ellenőr megnevezését, a kivitelezés kezdésének és befejezésének időpontját, valamint a támogatás összegét.  Nagy Projekt Tábla Kötelező formai elemek az ÚMVP logó, az EU zászló, az EMVA mondat - melyek a projekt elnevezésével kiegészülve a tábla felületének legalább 25%-át adják ki.  Méret: 3 m x 1,5 m

 Nem infrastrukturális beruházások esetében a táblának tartalmaznia kell a projekt elnevezését, a kedvezményezett megnevezését és adatait, valamint a támogatás összegét.  Kötelező formai elemek az ÚMVP logó, az EU zászló, az EMVA mondat - melyek a projekt elnevezésével kiegészülve a tábla felületének legalább 25%-át adják ki

 Azon kedvezményezettek, akik az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával olyan beruházást hajtanak végre, melynek teljes költsége meghaladja az eurót, a beruházás helyszínén ezen útmutató grafikai előírásaival összhangban elkészíttetett kis projekt táblát kötelesek elhelyezni.  Infrastrukturális beruházások esetében a táblának tartalmaznia kell a projekt elnevezését, a kedvezményezett megnevezését és adatait, a kivitelezés kezdésének és befejezésének időpontját, a kivitelező és műszaki ellenőr megnevezését, valamint a támogatás összegét.  Kötelező formai elemek az ÚMVP logó, az EU zászló, az EMVA mondat - melyek a projekt elnevezésével kiegészülve a tábla felületének legalább 25%-át adják ki.  Méret: A1 (594 mm x 841 mm)

 Nem infrastrukturális beruházások esetében a táblának tartalmaznia kell a projekt elnevezését, a kedvezményezett megnevezését és adatait, valamint a támogatás összegét.  Kötelező formai elemek az ÚMVP logó, az EU zászló, az EMVA mondat - melyek a projekt elnevezésével kiegészülve a tábla felületének legalább 25%-át adják ki.

 Az ÚMVP intézkedéseinek támogatásával beszerzett gép vagy eszköz felületén a kedvezményezettek ezen útmutató grafikai előírásaival összhangban elkészíttetett matricát kötelesek elhelyezni.  A matricának tartalmaznia kell a projekt elnevezését, a kedvezményezett megnevezését és adatait, valamint a támogatás összegét. Kötelező formai elemek az ÚMVP logó, az EU zászló, az EMVA mondat, és a webcím, melyek a projekt elnevezésével kiegészülve a tábla felületének legalább 25%-át adják ki.  Gép- és eszközdekoráció Méret: A3 (420 mm x 297 mm) vagy A4 (210 mm x 297 mm) a gépen vagy eszközön lévő szabad terület függvényében.  Amennyiben a gép felületén még egy A4 méretű matrica sem helyezhető el, akkor a kedvezményezett köteles egy A3 méretű projekttáblát a matrica grafikájával összhangban a székhelyén elhelyezni. Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa