Tények, titkok, érdekességek a világ egyik legsikeresebb sorozatáról.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Móricz Zsigmond Családi háttere Iskolái Foglalkozása, munkája Művei.
Advertisements

A Szentcsalád nyomában
Készítette: Róza Brigitta 12.B. A nem túl távoli jövőben az idő lesz az új pénznem. Az emberek 25 éves koruk után nem öregszenek tovább, így a gazdagok.
Készítette:Tóth Nikolett
Harry Potter. Harry Potter kezdete  J. K. Rowling írta. Első kötete ben jelent meg.Az első kötet után a többi világ sikert aratott. A Harry Potter.
Homokba írva Előszó, szereplők.
Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.
A Doctor Who először a BBC-n jelent meg 1963-ban. A BBC Dráma részlegének sorozatokat gyártó osztálya készítette a programot 26 éven keresztül ben.
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
1588. Spanyol Armada (hajóhad) legyőzése
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Club penguin Waddle around and new meet friends!.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Rejtélyek és megfejtőik
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
„Nagy könyv” A könyv éve a Vetési Albert Gimnáziumban.
Az élet erre Lassan Megtanít. Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot.
Nemes Nagy Ágnes Élete
Isten?.
Jó olvasást kívánunk!!!.
Feltétel nélküli szeretet
A Szilícium-völgy sikerének titka
Winston Churchill Készítette: Bosits Dorina 8.o.  Született: 1874 London  Meghalt: 1965 London  2-szer lett miniszterelnök  Felesége:  Felesége:
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Matematika a tudományban és a művészetekben
Névnapodra Szeretettel!
Mikortól meddig; Voltam, Vagyok, Leszek?. ÉSZREVÉTLENÜL JELEN VOLTAM AZ ŐSEIMBEN MINDEN EMBERNEK VAN, VOLT, VAGY LESZ ANYJA. IGAZ EZ AZ ÁLLÍTÁS? TEGYÜK.
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
Wass Albert A BUJDOSÓ IMÁJA.
Életrajz Született: 1937 április 28.-án Suniban, Tikrit külvárosában. Apja „meghalt”, mostohaapja nevelte 10 éves koráig amikor a nagybátyához költözött.
Albert Schweizer A nagy titok
Ashley Tisdale Bakó Lídia. Életrajza Ashley Michelle Tisdale a teljes neve. Monmouth County, július 2.-ben született. A haj színe szőke, de eredetileg.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
Vencel német király Élt: február augusztus 16.
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
Charlie Chaplin 14/C. Élete: 1889-ban Londonban látta meg a napvilágot. Apja otthagyta őket, az anyja pedig elmegyógyintézetbe került. Árvaházban töltötte.
Patrick Wayne Swayze (Houston, augusztus 18. – Los Angeles, 2009
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
:07:02 Elizabeth Rosemond Taylor febr. 27.-én született Londonban, - kétszeres Oscar díjas, angol-amerikai színésznő. Nevének közismert.
Dubai "Egy más világ".
Charles Augustin de Coulomb
Amerikai énekes- és táncosnő március 12-én, Los Angelesben született. Édesapja Vincente Minnelli rendező, édesanyja a világhírű Judy Garland. Főiskolai.
A varázslat világába lépsz be... Enter the world of magic …
Készítette: Ócsai Gerg ő „Gondolkodom, tehát vagyok” Tovább.
Madonna, születési nevén Madonna Louise Ciccone (Bay City, Michigan, augusztus 16.), olasz származású amerikai énekes, színész és üzletasszony.
Egy kis érdekesség, A történet röviden arról szól, hogy egy New York-i nyugdíjas a nyugdíjából szeretett volna venni egy házat Portugáliában. Talált is.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
, ( New York, Bronx, június 3. – Las Vegas, szeptember 29.) kétszeres Golden Globe-díjas magyar zsidó származású hollywoodi színészlegenda,
William Bradley „Brad” Pitt (született december 18-án) amerikai színész és filmproducer. Filmes szerepeivel ezidáig két Oscar-jelölést és négy jelölésből.
Boldog Születésnapot!!! Igazából nem tudok mit mondani, mert azt, amit mondani szeretnék, nem lehet szavakban kifejezni. Beszéljen helyettem a zene. Egy.
A félévszázados polgármester
, ( New York, Bronx, június 3. – Las Vegas, szeptember 29.) kétszeres Golden Globe-díjas magyar származású hollywoodi színészlegenda, aki.
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Mobil alkalmazások fejlesztése Vonalkód leolvasó Symbian alapú mobiltelefonra Készítette: Tóth Balázs Viktor.
Halle Maria Berry (USA, Ohio, Cleveland, augusztus 14. – ), Oscar-, Emmy- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, modell és szépségkirálynő. Ő.
Guglielmo marconi rádió feltalálása
11863 február 27-én született Valenciában, SSzülei korán meghaltak, ezért nagybátyja nevelte. 111 éves korában beiratkozott a School.
Michael Bay. Magánélete Michael Bay február 17-én született Los Angeles-ben. Bay örökbe fogadott gyermek volt Nagyapja orosz nemzetiségű. A diplomáját.
Cristiano Ronaldo pályafutása
PREZENTÁCIÓ A PREZENTÁLÁSRÓL
Flémalle-i mester (Robert Campin) (b. ca. 1375, Valenciennes,
PETŐFI SÁNDOR Készítette: Bíró Anna. GYERMEK- ÉS IFJÚKORA január 1- én született Kiskőrösön Édesapja: Petrovics István – mészárosmester és kocsmáros.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Soy Luna Mit lehet rólunk tudni? Karol Sevilla: luna Karol Sevilla, születési nevén Karol Itzitery Piña Cisneros mexikói színésznő és énekes. Ismeretséget.
Előadás másolata:

Tények, titkok, érdekességek a világ egyik legsikeresebb sorozatáról. jóbarátok Tények, titkok, érdekességek a világ egyik legsikeresebb sorozatáról. 2017.04.04. Major Bálint

2017.04.04. Major Bálint

Általánosan „ Hiánypótló sorozat „ Semmi közhely Könnyű azonosulni Egyikük sem különös személyiség A helyzetek életszerűek 2017.04.04. Major Bálint

Jennifer Aniston - Rachel Caren Green Eredeti neve: Jennifer Anastassakis 1969 február 11 Showbizniszbe született bele 11 éves korától tanulja a szakmát Mint szinész, hááát... Vajon mi a titka? 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Ő az igazi; Mint-A-Kép; Till there was you; Vágyaim netovábbja; Minden6ó; Kisiklottak; The break-up Metropolitan museum of art Brad Pitt a 7-esre esküszik  Keresztapja Kojak hadnagy 2017.04.04. Major Bálint

Courteney Cox Arquette - Monica Geller 1964 Június 15, Birmingham-Alabama Szülei elváltak Mindig is modell akart lenni Állás az FBI-nál Első szerepe egy videoklip volt A kövérségről... Coerteney vs. Monica (Rachel) Férje: david Arquette (1999) 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Sikoly, Ace Ventura A Police gitárosa volt a felettese Épitészeti karra járt, de otthagyott csapot papot és New Yorkba költözött 2017.04.04. Major Bálint

Lisa Kudrow - Phoebe Buffay 1963 július 30 Nem kevésbé csinos és nőies... Kevés szöveg, sok poén Az egyik legkaraktersebb Kutatóorvos akart lenni A Jóbarátok előtt semmi szerepe nem volt Pasija MIchael Stern (1998: Julian Murray) 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Nem ér a nemem; Csak egy kis pánik Magas szinten teniszezett Apja fejfájás specialista Filmbeli Ikertestvérét, Ursulát is ő játszotta 2017.04.04. Major Bálint

HOW YOU DOIN’ ? :-D 2017.04.04. Major Bálint

Matt Le Blanc - Joseph Francis Tribbiani „Joey” 1967 július 25 Olasz rokonok Csak a motorok érdekelték A szülei szerelők voltak Ács-asztalosnak tanult New Yorkba jött és csomó reklámban szerepelt Többször jelölték emmy-díjra "Matt Le Blanc a rendkívüli tulajdonságával, furcsa grimaszával, ideális komédiás" 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Joey; Ed-csimpánz a pályán; Charlie angyalai; A vágy villamosa Daviddel utálták egymást A jóbarátok meghallgatásáról... LIsa fiának volt a dajkája Viszonya volt JEnniferrel 2003-ban Hawaiion feleségül vette Melissa McKnigh-t ->Marina Tájképfotós 2017.04.04. Major Bálint

A mókamester 2017.04.04. Major Bálint

Matthew Langford Perry - Chandler Murial Bing 1969 augusztus 19, Massachussets Ő a leghisztisebb és leggyerekesebb A nagy poéngyáros, a nagy kedvenc Apja szinész, és nem... Anyja befolyásos szerepet töltött be a miniszterelnök mellett Ottawában nőtt föl, ahol teniszbajnok lett és már 13 évesen játszott színdarabokban Teniszes karrierje derékba tört egy vereség miatt Még be sem fejezte a sulit, de már sorozatsztár volt 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Rengeteg rövid életű sorozat; Bolond szél fúj; hajszál híján hősök; Bérgyilkos a szomszédom (2) Barátjával, Andrew Hill Newmannel írtak egy másik sorozatot (Maxwell House) A sorozatba akkor kérték fel amikor a MH-hoz kerestek kiadót Eredetileg mellékszereplő lett volna Van egy porsche 911-e  2017.04.04. Major Bálint

David Schwimmer - Ross Geller 1966 november 12, Queens Talán a legkevésbé kedvelt New Yorkban, Beverly Hills, Los Angelesben nőtt fel Csak a poén kedvéért jelentkezett drámaszakra Színitársulatot alapított Looking-glass néven Rengeteg színdarabot írt és rendezett Pénzért tért át a TV-re, ahol több szerepet is kapott 2017.04.04. Major Bálint

Egyéb szerepek és érdekességek Eminens; Hat nap hat éjszaka; Húszdolláros komédia; Szilikon völgy; Túl a hídon A színészet midnig is jobban vonzotta Nem akar sztár lenni: "Ez bizony nehéz. Amikor egy paparazzi egyfolytában követ a kocsijával és a videokamerájával, szeretnék egyszerûen elbúcsúzni az egésztõl és tanítani meg a színházi csoportommal foglalkozni." 2017.04.04. Major Bálint

2017.04.04. Major Bálint

És a ráadás... Across the Hall (A folyosó túloldalán) Friends Like Us (Barátok, mint mi) Friends Like These (Barátok, mint ezek) Six of One (Egyből hat) Insomnia Café (Álmatlanság Café) 2017.04.04. Major Bálint

És a ráadás ráadása...  Egy Jóbarátok rész felvétele általában több mint 5 órán át tart. A Jóbarátokat hatszor jelölték Arany Glóbusz-díjra. Fél percnyi reklám a Jóbarátok alatt az USA-ban átszámítva több mint 400 millió Ft-ba kerül. 16 éven aluliak nem mehettek nézőnek a Jóbarátok felvételére. Mitchell Whitfield (Barry) játszotta volna eredetileg Ross szerepét. Az első részek forgatásakor még nem volt kész az utcai díszlet, ezért kellett a Central Perk ablakait ködösíteni. A főcímet a Warner stúdió szökőkútjánál forgatták, hajnali 5-kor. A Central Perkbeli narancssárga fotelt a Warner Stúdió lomtárában találták. 2017.04.04. Major Bálint

THE END 2017.04.04. Major Bálint

2009 Slutak Filltm produkció Köszönöm a figyelmet! Készítette: Major Bálint Videóvágó: Megint én Infók: Még mindig én Forrás: www.jobaratok.lap.hu 2009 Slutak Filltm produkció 2017.04.04. Major Bálint