Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy."— Előadás másolata:

1 Tudtad-e? Kattints

2 Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy az első hitelkártya az American Express volt, 1951-ben lett kiadva?

3 Tudtad-e hogy, hogy a világon London volt az első város egymillió lakossal, és ma csak a 13. legnépesebb város, 8 millió emberrel? Tudtad-e hogy, Bronx-on kívül, a New York-i városrészek mindegyike szigeten fekszik?

4 Tudtad-e, hogy ha Barbie baba életnagyságú volna, 2,28 méter magas volna, és a méretei 99-46-84 lennének? Tudtad-e, hogy Cher énekesnő a „Moonstruck” film szerepében Oscar díjat nyert?

5 Tudtad-e, hogy Hollandiában pénzbüntetésre számíthat az, aki nem használja a vásárlókocsit az önkiben? Tudtad-e, hogy a denevérek amint a barlangból kirepülnek mindig bal felé fordulnak?

6 Tudtad-e, hogy a nejlon harisnya szénből és petroleumból készül? Tudtad-e, hogy az Egyesült Államoknak Kennedy volt az első és egyetlen katolikus elnöke?

7 Tudtad-e, hogy a Ben Hur film szekeres jelenetében egy kis piros autó látható a távolban? Tudtad-e, hogy az orosz "Sztálin" szó “vasember”-t jelent?

8 Tudtad-e, hogy a kifogott halak ¾ részét élelmiszernek használják, a maradék pedig szappan, ragasztó, margarin vagy műtrágya gyátásra van szánva? Tudtad-e, hogy egy átlagos irodai asztalon 400-szor több baktérium van, mint egy WC-ben?

9 Tudtad-e, hogy Nicole Kidman színésznő retteg a pillangóktól? Tudtad-e, hogy Bruce Lee filozófiát tanult a Washington-i Egyetemen?

10 Tudtad-e, hogy az első CD-t Amerikában adták ki "Born in the USA" cimmel és Bruce Springsteen énekelte? Tudtad-e, hogy Muhammad Ali ökölvívó 12 évesen kezdte az ökölvívást, miután ellopták kerékpárját, és egy rendőr azt tanácsolta tanuljon meg bokszolni?

11 Tudtad-e, hogy azok az emberek, akik kávéznak, gyakrabban élnek nemi életet, mint azok, akik nem kávéznak? Tudtad-e, hogy a híres Dzsingisz Kán, közösülés közben ágyban halt meg?

12 Tudtad-e, hogy az alkoholtartalmú italok tartalmazzák mind a 13 ásványt ami szükséges az emberi élethez? Tudtad-e, hogy a golf Hollandiából ered?

13 Tudtad-e, hogy a Mount Everest ott ahol a két nagy tektonikus lemez összeér, évente még mindig mintegy négy millimétert emelkedik? Tudtad-e, hogy Mexico City átlagosan 10 centimétert süllyed évente, 10-szer gyorsabban, mint Velence?

14 Tudtad-e, hogy Los Angeles igazi neve El Pueblo de Nuestra Senora la Reina de Los Angeles? Tudtad-e, hogy a velencei gondola 280 darabból és nyolcféle fából készül?

15 Fordította: Nos, most már tudod! Köszönöm,hogy megnézted.. Tudtad-e, hogy a maximális sebesség, amellyet eddig kerékpárral elértek 268 km / h, és azt Fred Rompelberg érte el? Tudtad-e, hogy a jegesmedvéket jellegzetes szőrméjüknek köszönhetően, szinte lehetetlen infravörös kamerával észlelni?


Letölteni ppt "Tudtad-e? Kattints. Tudtad-e, hogy a “The quick brown fox jumps over the lazy dog” mondatban az angol ABC minden betűje használva van? Tudtad-e, hogy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések