Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót."— Előadás másolata:

1 Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám

2 Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót. A hírlevél minden hónap 15.-én lesz elküldve, a játék megoldását hónap 22.-ig kell elküldeni. A részletes eredmények a következő hírlevélben találhatóak meg. Az első 10 hírlevéligénylő ajándékot kap!!!

3 Disney-csatorna a Jetixen Szeptember 19.-én Disney-csatorna lesz a Jetixen. Elindul két új sorozat: Zac és Cody, illetve Jonas. Ezen felül azok, akik erre a csatornára kattintnak megnézhetik a Hannah Montana sorozat 3. évadát, valamint a Phineas és Ferb 2. évadját. Nem feledkezhetünk meg a Waverly Place varázslóiról sem. Ők szintén új részekkel jelentkeznek. Ezen felül megnézhetitek Demi és Selena közös produkcióját. Ettől kezdve új sorozatok és epizódok is lesznek a Jetixen. /végre  /

4 Igaz, avagy nem? A hírek szerint a legidősebb Jonas házasodni készül. Vajon ez is valami reklámfogás, vagy most tényleg igazat írnak a Holywood-i pletykalapok? Véleményeteket várom az oldi fórumán /igaz, vagy nem/

5 Felhívás! Ebbel a hónapban elindítok egy kis versenysorozatot, melyet a hírlevél olvasói tudnak megoldani elsősorban. Ha megjelenik a novemberi hírlevélben egy játék, az az oldalra januárban kerül fel. Ha valakik ugyanannyi pontszámot ért el, akkor kérek még egy kis plusz munkát, de nem vészes /pl.: egy linkcím, ahol a JB egyik dalának karaoke változata van/ Az első 3 beküldő automatikusan ajándékot kap.

6 Nyerj!!! Itt van az első kérdéssor: 1) Melyik dalból igézek?,,Lost with no direction” /Segítség: Miley dala/ 2) Az egyik Jonas srác szeptember 16.-án ünnepelte a születésnapját. Ki ő? 3) Mi Joe Jonas csillagjegye? 4) Melyik együttes játsza ezt a számot: Paranoid?

7 Nyerj! ll. 5) Ki Miley magyarhangja a Hannah Montana sorozatban? 6) A Jonas sorozatban a srácok igazi szülei játszzák a szülőket? 7) Mi az első Jonas epizód címe? /segít a Youtube/ 8) Hány epizód erejéig szerepelt Demi a Szökésben? /válasz az oldalamon/

8 Ide küldd! Ha megoldottad a versenyfeladatokat, akkor küld el a jó megoldásokat az msdjbfan@citromail.hu e-mail címre. msdjbfan@citromail.hu Én egy héten belül kiértékelem a feladatokat, és elküldöm az elért pontszámot, és esetleg az ajándékot. Csak ez a feladatsor ilyen egyszerű, de a többi se nagyon nehéz.  Írd meg, milyen színű ajit szeretnél, és hogy ki legyen rajta /JB, Miley stb./

9 Elérhetőség Szerkesztő: Anett E-mail: msdjbfan@citromail.hu és zsani13@citromail.humsdjbfan@citromail.hu zsani13@citromail.hu Weblap: www.msdjbfan.mlap.huwww.msdjbfan.mlap.hu Feliratkozás:fórum Infók: Hírlevél menüpont Megjelenés: szeptember15.


Letölteni ppt "Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót."

Hasonló előadás


Google Hirdetések