Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az élet erre Lassan Megtanít. Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Az élet erre Lassan Megtanít. Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot."— Előadás másolata:

1

2 Az élet erre Lassan Megtanít.

3

4 Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot földig letörik.

5

6 Illatos szirmok zöldell ő levélkék! A vihar szárnyán mindez elrepül Aztán ragyoghat, nevethet a kék ég? Ott áll a kert siváran egyedül.

7

8 Én nem számítok semmi kegyelemre Én felettem is végig zúg a szél, Lelkemnek alvó, rózsaszirmos kertje Jobban megvédve nincs a többinél.

9

10 Én készen állok minden fájdalomra, Nem hall ajkamról senki sem panaszt De most szívemnek még egy vágya volna S ha jó az ISTEN meghallgatja azt.

11

12 Ne vágtassanak szegény rózsakerten Az összes szelek, mind egyszerre át, Ne várjon rájuk elfásulva lelkem, Ne törjenek le minden rózsafát..

13

14 Tépjék szirmait egyenként le,lassan, Mind külön fájjon, sajogjon nekem. És mindegyiket nagyon megsirassam, És minden könnyem egy-egy dal legyen!!

15

16 Musique : Ernesto Cortazar Secret Feeling Création : Lise Tardif (Oct. 2007 ) www.chezclaudy.com NAGYON SOK SZERETETTEL Készítettem. 2009..3..4 M.Ilonka


Letölteni ppt "Az élet erre Lassan Megtanít. Mert mi az élet? Percek rohanása Fagyos viharként száguld mindenki Mögöttünk sír a kertek pusztulása S a rózsabokrot."

Hasonló előadás


Google Hirdetések