Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Intelligens fényvédelem
Advertisements

Dermabrázió Definíció: Műtéti beavatkozás, mely eltűnteti a sebhelyeket és egyéb bőrelváltozásokat, a bőr felszínét drótkefével vagy nagyon finom dörzspapírral.
Ismerje meg bőrtípusát!
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
Sok Szeretettel köszöntelek!
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
Légy Te is napcsókolta Istennő!
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
Élvezze a professzionális kozmetikai arcápolás eredményeit otthonában
EXIT.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)
Ha pattanásai vannak, vagy voltak korábban, talán észrevette, hogy bőre nem olyan ragyogó, mint azelőtt.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Sztereogram.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
4-es katalógus újdonságai
(angolul: wind erosion)
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)
A szappanok káros hatásai
A szappanok káros hatásai
Szappanok káros hatása
A szappanok és mosószerek tisztító hatása
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Kezdéskilépés Táplálás kívülről befele.. Táplálás kívülről befele Mi teszi bőrét gyönyörűvé?Mindennap bőrápolás a nutricentials ™ -elA nutricentials ™
Haircare A gyönyörű hajért kilépés start © 2002 Nu Skin Europe.
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
October Copyright ©2008 by Oriflame Cosmetics SA.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Élvezd a nyarat! 2012/10-es kampány. 2 3 új ultrakönnyű nappali lotion 3 új ultrakönnyű nappali lotion Újdonság: Anew hidratáló lotionök Katalógus 2-7.
Haj - és körömnövekedés-serkentő tabletta
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
A bőr.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
MARKETING PREZENTÁCIÓ
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
KÖVETVE A TÖBBFÉLE FELHASZNÁLÁSÚ TERMÉKEK TRENDJÉT Többféle felhasználású termékek pl.: tökéletes a sminkelés, valamint a szépítkezés idejének csökkentésére,
The Science of Nutricentials ® Tudta Ön? Bőrének 10 létfontosságú dologra van szüksége az optimális egészséghez és szépséghez. Ön megadja bőrének mindazt,
A bőr.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
TIENS KANGLI.
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
Előadás másolata:

Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.

Nu Skin White System A Nu Skin White termékcsalád hatékonyan lecsökkenti a bőrelszíneződések, sötét foltok, napfény hatására megjelenő szeplők megjelenését, megakadályozza a melanin túltermelést és lelassítja a természetes öregedési folyamatokat.

Epidermis (a bőr felső rétege) A bőr szerkezete Epidermis (a bőr felső rétege) Corneocyták Keratinocyták Bazális sejtek A melanin az alapsejteken belül képződik

A melanin termelés egy két részből álló folyamat: 1) Sejten belüli aktivitás A melanocytákon belül, az epidermisben lévő sejtek felelősek a melanin termelésért- az ultraibolya sugárzás aktiválja a tyrosinase enzimet. Az enzim pedig stimulálja a tyrosine melaninná történő átalakulását- a fő faktor, ami meghatározza a bőr színét. Melanocyta Bazális sejt Tyrosinase Tyrosine Melanin

A melanin termelés egy két részből álló folyamat: 2) Sejtközi aktivitás A Melanin átkerül a melanocytákból a keratinocytákba, vagy bőrsejtekbe. Ahogy a keratinocyták egyre feljebb kerülnek, a melanin megjelenik a bőr felületén, elszíneződések, sötét foltok és szeplők formájában. Elszíneződés Keratinocyták Melanin az alapsejtekben Az Epidermis struktúrája (a bőr felső rétege)

Összetevők, melyek meggátolják a sejten belüli folyamatot. A Nu Skin White meggátolja a Tyrosinase-t az alábbi három Botanikai kivonattal: Faeper kivonat Medvemálna kivonat Édesgyökér kivonat Ha a melanin termelést meggátoljuk, az eredmény, világosabb bőr.

Thea Sinensis vagy Japán Zöld Tea kivonat Összetevők, melyek meggátolják a sejtközi folyamatot Thea Sinensis vagy Japán Zöld Tea kivonat Meggátolja a melanin átvitelét a melanocytákból a keratinocytákba. A kivonat a levelekből származik.

A termékek Nu Skin White Skin Lotion Nu Skin White Essence Nu Skin White Milk Lotion Nu Skin White Cream Nu Skin White UV Base Nu Skin White Masque

Nu Skin White Skin Lotion Segítségével fenntartható a bőr fénylő, ragyogó megjelenése. Elhalványítja az elszíneződéseket, egyenletes bőrtónust ad.

Nu Skin White Skin Lotion Az antioxidáns védelem megvéd a napsugárzás és a környezet okozta sötét foltoktól, és szeplőktől. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

Nu Skin White Skin Lotion – Kulcs előnyök Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz Előkészíti a bőrt a kezeléshez

Nu Skin White Skin Lotion - Használat Naponta kétszer, tisztítás után, egy vatta segítségével vigyük fel az arcra és a nyakra. Ezt kövesse a White Essence majd a White Milk Lotion vagy a White Cream.

Nu Skin White Essence Hatékonyan csökkenti az elszíneződéseket és javítja a bőrtónust. Segít visszaállítani a fiatalos arcszínt.

Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

Nu Skin White Essence – Kulcs előnyök Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

Nu Skin White Essence - Használat Naponta kétszer vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion után, különös tekintettel az egyenetlen tónusú vagy színű területekre. Ezt kövesse a White Milk Lotion vagy a White Cream.

Nu Skin White Milk Lotion Visszaállítja a bőr vibráló, egészséges ragyogását. Ahogy az elszíneződések elhalványodnak, úgy javul a bőr tónusa és színe.

Nu Skin White Milk Lotion A napsugárzás okozta sötét foltok és szeplők eltűnnek, a bőr egészségessé és vonzóvá válik.

Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

Nu Skin White Milk Lotion – Kulcs előnyök Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

Nu Skin White Milk Lotion - Használat Reggel vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését. Sodium PCA-t és Hyaluron savat tartalmaz.

Nu Skin White Cream – Kulcs előnyök A hidrolizált szója protein segít irányítani és fenntartani a megfelelő faggyú szintet a bőrben. Az ethoxydiglycol a kivonatok rendkívül gyors bőrbe juttatását eredményezi.

Nu Skin White Cream - Usage Este vigyük fel az arcra és nyakra a White Skin Lotion és a White Essence után.

Nu Skin White UV Base Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

Nu Skin White UV Base – Kulcs előnyök UV védelem a nap káros sugárzásától. Biztosítja a smink egyenletes, sima felvitelét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz.

Nu Skin White UV Base - Használat A Nu Skin White termékek használata után, még a smink előtt, simítsuk el a White UV Base-t az arcon és a nyakon.

Nu Skin White Masque Segít egyensúlyban a bőr tónusát és tovább finomítja a világosságát. Hatékony összetevői hidratálják és fényesebbé teszik a bőrt, miközben segítik ellenőrizni a faggyú szintet.

Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök Elhalványítja az elszíneződéseket, sötét foltokat, szeplőket, és meggátolja újabbak megjelenését.. Segít elhalványítani a bőrhibákat és az egyenetlen bőrtónust.

Nu Skin White Masque – Kulcs előnyök Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. A bőr egészséges és vonzó kinézetű lesz

Nu Skin White Masque - Használat Tisztítás után, vigyen fel egy vékony réteget a teljes arc és nyakfelületre, elkerülve a hajvonalat, szemöldököket, szem és száj környéket. 15-20 percig hagyja fenn, majd húzza le.

Nu Skin White Masque - Usage Ezt kövesse a White Skin Lotion, a White Essence majd a White Milk Lotion. Használja kétszer vagy háromszor egy héten.

Nu Skin White-Használati utasítás REGGEL NuSkin Cleanser 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. White Skin Lotion Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. White Essence a legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. White Milk Lotion Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. NuSkin White Cream (opcionális) Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét. White UV Base Az UV védelem előnyeivel kombinálva, ez a termék sima, egyenletes felületet biztosít.

Nu Skin White -Használati utasítás ESTE NuSkin Cleanser White Masque 100% szappan mentes; minden NuSkin tisztító eltávolítja a szennyeződéseket és kíméletes a bőrhöz. Segít ellenőrizni a faggyú szintet és fényessé teszi a bőrt. White Skin Lotion Segít ragyogóvá és tisztává tenni a bőrt, elhalványítva az elszíneződéseket. White Essence A legkoncentráltabb termék a NuSkin White vonalban; tökéletes a különös figyelmet igénylő elszíneződött területeknél. White Milk Lotion Egy könnyű krém az elszíneződések kezelésére. NuSkin White Cream Nedvesítők és lágyítók kondicionálják a bőrt, segítenek fenntartani az optimális hidratáltság szintjét.

Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.