Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?"— Előadás másolata:

1

2 AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
a sötét foltok vagy az öregedési foltok? a sárgás bőrtónus?

3 AZ ÖN BŐRE JELENLEG SZERETNÉ, HOGY BŐRE... fényes, áttetsző hatású,
egyenletes tónusú legyen?

4 A MEGOLDÁS Ha bármelyik kérdésre IGENNEL válaszolt.…
… az ARTISTRY™ bőrápolási termékei tökéletes megoldást kínálnak ÖNNEK!

5 EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT!
MIÉRT ÉPPEN AZ ARTISTRY IDEAL RADIANCE? Ezt az új Kollekciót kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy csökkentse a sötét foltokat, az elszíneződést és felfedje a sugárzó bőr 3 dimenzióját: EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! Egyenletes bőrtónus Ragyogás Áttetsző hatás

6 HIPERPIGMENTÁCIÓ – egyike a 3 leggyakoribb szépségápolási
problémának világszerte KORCSOPORT (ÉV) JELMAGYARÁZAT Egyenetlen bőrtónus Fakó bőr ÖREGEDÉSSEL JÁRÓ JELENSÉG A KÁROSODÁS KEZDETE AZ ELSŐ ÉSZREVEHETŐ JELEK MEGJELENÉSE Melasma / barna foltok Öregségi foltok Sárga / sápadt bőrtónus 10-es as as es es as es

7 MI AZ A HIPERPIGMENTÁCIÓ?
A hiperpigmentáció megjelenésének formái: elszíneződés, sötét foltok és más bőrhibák. Az UV-sugárzás fokozza a melanin termelődését, és a felgyülemlő melanin sötét foltokat okoz. Jelzőmolekula Melanociták Melanoszómák

8 A SUGÁRZÓ BŐR 3 DIMENZIÓJA
EGYENLETES BŐRTÓNUS A termékek gondosan korrigálják az elszíneződést, a sötét foltokat és más bőrhibákat. RAGYOGÁS A nyugodt, hidratált bőr természetesen ragyogó és hibátlan megjelenésű. ÁTTETSZŐ HATÁS Az elszíneződéstől mentes, optimálisan hidratált bőr tisztább, és belülről sugárzik.

9 3 SZINT ÉS A FŐBB ÖSSZETEVŐK
FELSŐ FELSŐ RÉTEG – MultiFlora hatóanyag-együttes nyugtat, hidratál és véd az irritációtól KÖZÉPSŐ KÖZÉPSŐ RÉTEG – Gyöngy protein csökkenti az irritációt és a sötét foltok és elszíneződések megjelenését LEGALSÓ LEGALSÓ RÉTEG – 3D Technológia Egy liposzóma, amely hatékonyan gondoskodik az aktív összetevők bejutásáról és felszívódásáról

10 MINDEN ARTISTRY IDEAL RADIANCE TERMÉKBEN MEGTALÁLHATÓ
MIT JELENT A 3D TECHNOLÓGIA? 3D TECHNOLÓGIA – egy exkluzív szállítórendszer, amely: Eljuttatja a legfontosabb növényi összetevőket a bőrfelület legmélyebb rétegeibe. Gyors, célzott és példátlan eredményeket ígér. Nyugtató hatás: Édesgyökér Ragyogást fokozó hatás: Acerola cseresznye MINDEN ARTISTRY IDEAL RADIANCE TERMÉKBEN MEGTALÁLHATÓ Hidratálás: Ceramide 3

11 Miben MÁS?

12 A KÜLÖNBSÉG ARTISTRY IDEAL RADIANCE:
A sugárzó megjelenésű bőr mindhárom dimenzióját érinti. Összetevői hatékonyan kiegészítik egymást. A 3D Technológia segítségével mélyre hatol. Tartós előnyöket biztosít.

13 FEDEZZE FEL AZ KOLLEKCIÓT!

14 ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító eszencia
Selymes és gyorsan felszívódó, koncentrált eszencia, tele aktív összetevőkkel. A vizsgálatban részt vevő hölgyek a úgy vélekedett, hogy az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító eszencia hozzájárult ahhoz, hogy 2 hét alatt ragyogóbb legyen a bőrtónusuk. A vizsgálatban részt vevő hölgyek ának bőre mindössze 4 hét alatt láthatóan világosabb, sugárzóbb lett. Rendelési szám:

15 ARTISTRY IDEAL RADIANCE Korrektor
Kiemelkedően koncentrált összetételű termék, amely a legmakacsabb sötét foltokkal és elszíneződésekkel is megbirkózik. A hölgyek a szerint alig 4 hét alatt csökkent a hiperpigmentáció megjelenése. A vizsgálatban részt vevő hölgyek ának bőre láthatóan világosabb, ragyogóbb lett 12 hét alatt. Rendelési szám:

16 ARTISTRY IDEAL RADIANCE Halványító arckrém
Egy rendkívül sűrű, intenzív hidratáló krém, amely segít helyreállítani a bőr természetes nedvességgátját, és egyenletesebb bőrtónust biztosít. A nők a egyetértett abban, hogy a bőr már mindössze 8 hét elteltével egyenletesebb megjelenésű lett*. A bőr mindössze 15 perc múlva kal hidratáltabbá vált (ez a hatás 8 óráig tart)*. Rendelési szám: *Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Hatékony bőrápoló rendszer részeként használva.

17 EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT!
ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Power System (hatékony bőrápoló rendszer) Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Hatékony bőrápoló rendszerrel maximálisan kihasználhatja a sugárzó bőr előnyeit. EREDMÉNYEK MINDÖSSZE 7 NAP ALATT! Rendelési szám:

18 HALVÁNYÍTÓ ESZENCIA MIK AZ ÚJDONSÁGOK? A SUGÁRZÓ BŐR 3 DIMENZIÓJA
EGYENLETES BŐRTÓNUS ÁTTETSZŐ HATÁS RAGYOGÁS ÚJ ÖSSZETÉTEL ÚJ TECHNOLÓGIA ÚJ, FÉLHOLDAT MINTÁZÓ CSOMAGOLÁS ÚJ ILLAT Rendelési szám: Rendelési szám:

19 ÚJ BŐRÁPOLÁSI RUTIN ARTISTRY™ Arctisztító ARTISTRY Arctonik Bőrtónus-kiegyenlítő eszencia Korrektor Halványító arckrém Szemránckrém ARTISTRY fényvédő krém, pl. ARTISTRY Sokoldalú arcvédő krém SPF30

20 HASZNÁLAT Bőrtónus-kiegyenlítő eszencia
Reggeli és éjszakai használatra. Az optimális hatás érdekében használja utána a Korrektort és a Halványító arckrémet! Korrektor Reggeli és éjszakai használatra. Vigye fel a sötét foltokra, szeplőkre és elszíneződésekre! Halványító arckrém Reggeli és éjszakai használatra!

21 HATÉKONY KOMBINÁCIÓ Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Kollekció tökéletesen használható más ARTISTRY™ bőrápolási termékekkel.

22 IDEAL RADIANCE ÉS YOUTH XTEND
Fiatalos, sugárzó megjelenésű bőrre vágyik? Az ARTISTRY YOUTH XTEND™ és az ARTISTRY IDEAL RADIANCE együttes használatával Ön is átélheti az ARTISTRY FORWARD BEAUTY™ (Haladó szépség) jelmondatának lényegét, hiszen e két termékcsalád együttesen csökkenti a finom vonalak és a ráncok, valamint a sötét foltok és az elszíneződések megjelenését.

23 IDEAL RADIANCE ÉS CREME LUXURY
Luxus, fiatalos megjelenésű bőrre vágyik, de az egyenetlen bőrtónus miatt mindez csak álom? Élje át a luxus és a ragyogás érzését! Az ARTISTRY IDEAL RADIANCE kijavítja a bőrtónus hibáit és ragyogóvá teszi a bőrt, míg az ARTISTRY™ CREME LUXURY Kollekció luxus érzést és felpezsdítő hatást nyújt a bőrnek, így hibátlan, fiatalos megjelenést biztosít.

24 IDEAL RADIANCE ÉS INTENSIVE SKINCARE
Fiatalosabbnak és frissebbnek szeretne látszani? Feszesebb, simább és sugárzó megjelenésű bőrre vágyik? Adja vissza a bőr feszességét az ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE™ Kollekcióval, és fedezze fel a simább és sugárzóbb megjelenésű bőr érzését az ARTISTRY IDEAL RADIANCE Kollekcióval kombinálva!

25

26 ÜZLETI LEHETŐSÉG ÖNNEK
ARTISTRY IDEAL RADIANCE: Tökéletesen együttműködik az ARTISTRY™ bőrápoló rendszerekkel – nem helyettesíti azokat. Lehetőséget nyújt arra, hogy többet érjen el, kompromisszumok nélkül. A gyorsan jelentkező bőrápolási előnyök felpörgetik az értékesítést.

27 Power System Mintakártyák (5 darabos készlet) Rendelési szám: 118899
OSSZA MEG MÁSOKKAL IS AZ IDEAL RADIANCE EREJÉT! A Power System mintakártyák már megrendelhetők. Ismertesse meg vásárlóival is ezeket az előnyöket, és profitáljon belőle saját üzlete számára! Power System Mintakártyák (5 darabos készlet) Rendelési szám:

28 JÖVEDELEMSZERZÉSI LEHETŐSÉG
Összes PÉ 186,65 Összes 103,47 Összes PÉ 69,27

29 Kizárólag az -től


Letölteni ppt "AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések