Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak."— Előadás másolata:

1 A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA

2 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak a bőrben található, ez biztosítja az artériák, a szív, a tüdő, a tüdőhólyagok, szalagok és a porcok rugalmasságát is.

3 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Célok A prezentáció során a következőkkel fogjuk megismertetni Önt: Bőr szerkezeti fehérjék Öregedés és elasztin Hogyan segít a True Face Essence Ultra megnövelni a bőr elaszitn tartalmát A True Face Essence Ultra előnyei és kulcsfontosságú összetevői

4 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Áttekintés

5 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Elasztin Az elasztin egy rugalmas, összetekeredett fehérjerost, amely segít megőrizni a bőr rugalmasságát és ruganyosságát. Ez a bőrfehérje olyan, mint egy gumipánt, képes megnyúlni majd visszanyerni eredeti alakját.

6 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Elasztintermelés Az elasztint speciális bőrsejtek termelik, amelyeket fibroblasztoknak nevezünk. A fibroblaszt sejtek speciális receptorokat, kötőhelyeket tartalmaznak a sejtmembránjaikon. Ezek a receptor kötőhelyek képesek: Kikapcsolni az elasztintermelést. Bekapcsolni az elasztintermelést.

7 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Az Elasztintermelés kikapcsolása Amikor egy DHT* hormon kapcsolódik a fibroblaszton lévő receptorhoz, az jelet küld a fibroblaszt sejtmagjában lévő DNS- nek, amely csökkenti, illetve leállítja az elasztintermelést. Amint az elasztintermelés csökken, a bőr elveszíti rugalmasságát és ruganyosságát, megereszkedetté válik és öregnek néz ki. * DHT – Dihidrotesztoszteron (DHT): A férfi nemi hormon aktív formája, tesztoszteronból hozza létre egy enzim, amelyet 5-alfa reduktáznak nevezünk. A férfiaknál és a nőknél egyaránt előforduló hajhullást a DHT hatásának tulajdonítjuk, illetve a genetikusan erre hajlamos hajhagymáknak. A DHT okozza a a faggyútermelés megnövekedését is és ezáltal fontos szerepet játszik egyeseknél az aknés bőr kialakulásában. Ugyanakkor a receptor blokkolásával gátolja az elasztintermelést is.

8 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Az Elasztintermelés Újraindítása Az antiandrogének rokonságban vannak a már említett receptorokkal, amelyeket a DHT gátol. Ám ezek csak részben illeszkednek a receptorokhoz és nem tökéletesen. Így hozzákapcsolódva a DHT-khoz, megakadályozza, hogy azok a fibroblasztokhoz illeszkedjenek, ezáltal meggátolva a receptort abban, hogy elasztintermelést leállító jelet küldjön. Az antiandrogén molekula úgy működik, mint a kapus a fociban, megakadályozza, hogy a DHT hozzákapcsolódjon a receptorhoz. DHT Receptor kötőhely Antiandrogén

9 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Fiatal Bőr Fiatalkorban a DHT szint és a megfelelő receptorok szintje alacsony, így az elasztin nagy mennyiségben termelődik. A huszas éveink során, a DHT és az antiandrogének aránya egyensúlyban van, így az elasztin termelés egyenletes.

10 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Öregedő bőr Az öregedés során, a DHT és a DHT receptorok aránya az antiandrogénekhez képest megváltozik. Amint az egyensúly felborul, a DHT és a DHT receptorok aránya egyaránt megnő, ám az antiandrogének csökkennek. Ez a természetesen felboruló egyensúly több teret hagy a DHT-knak arra, hogy hozzákapcsolódjanak a receptorokhoz és elasztincsökkenést okozzanak. Az eredmény a bőr kontúrjának és feszességének elvesztése.

11 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Szabadgyökök és antioxidánsok A szabadgyökök instabil, fokozottan reagens molekulák, amik károsítják a bőrt, és bőröregítő mellékhatásaik vannak, úgymint ráncok, barázdák, fakóság és megereszkedettség. Az antioxidánsok természetes védelmet biztosítanak a szabadgyökök károsító hatásaival szemben, megóvják a sejtszerkezetet és a DNS-t a szabadgyököktől.

12 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Az antioxidáns védelmi rendszer Az antioxidánsok legjobban rendszerbe tömörülve tudják megóvni a sejt egészségét és életképességét. A karotinoidoknak híresen jó a felszívó képességük, így a védelem első vonalában állva, magukba szívják a szabadgyök-állomány nagy részét. A karotinoidok mellett, a hathatós „redox” (regeneráló) antioxidánsok, úgymint a Q10 koenzim, a C és E-vitamin alkotják az antioxidáns védelmi rendszert. Vitamin C Vitamin E Vitamin C CoQ10 (Karotinoidok)

13 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Összefoglalás: DHT, antiandrogének és antioxidánsok DHT Megköti a DHT receptorokat. Jelez a sejtmagnak, hogy állítsa le az elasztintermelést. Antiandrogének Rokonságban állnak a DHT receptorokkal. Megakadályozzák, hogy a DHT hozzákapcsolódjon receptoraikhoz. Antioxidánsok Megóvják a bőrt a szabadgyökök károsító hatásaival szemben. A legjobban rendszerbe tömörülve tudnak működni.

14 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face™ Essence Ultra

15 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Visszatérés a feszességhez Bőrünk nap mint nap harcot vív a természeti erőkkel, ami petyhüdtséghez, megereszkedettséghez vezet. A szabadgyökök szintén károsítják, öregítik bőrünket. Most a Tru Face™ Essence Ultra segítségével felveheti a harcot az öregedés jeleivel szemben. Hagyja maga mögött a megereszkedett bőrt és élvezze a feszesebb fiatalosabb bőrt ma és holnap is!

16 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face™ Essence Ultra Üdvözöljük a bőrápolás jövőjében! A Q10 koenzimmel, zöldtea kivonattal és védelmet nyújtó antioxidánsokkal gazdagított Tru Face™ Essence Ultra, a tudomány eszközét használva élénkíti a sejtek energiatermelését, minimálisra csökkentve az öregedés jövőbeni jeleit.

17 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök a) Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát, és megküzd az öregedés meglévő jeleivel az Ethocyn ® segítségével, amely klinikailag igazoltan növeli a bőr elasztintartalmát. b) A beépített elasztázgátlók segítségével segít megelőzni az elasztin leépülését. c) Zöldtea kivonatot, Q10 koenzimet és színtelen karotinoidokat tartalmaz, amelyek egy komplett antioxidáns védelmi rendszert képezve csökkentik az öregítő szabadgyökök hatásait. d) Segít megőr í zni az arc kontúrvonalának feszességét, és ezáltal fiatalos külsőt kölcsönöz. e) Feszesíti a bőrt a szem körül, a nyakon, az áll vonalán, a dekoltázson és a kézfejen is.

18 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Főbb összetevők Ethocyn ® - öregedésgátló összetevő, amely klinikailag igazoltan növeli a bőr elasztintartalmát, azaz a feszes bőr legfőbb alkotóelemét. Antioxidánsok – olyan vegyületek, amelyek semlegesítik a szabadgyököket, illetve megakadályozzák az általuk elindított kémiai reakciókat Zöldtea kivonat – olyan antioxidáns, mely segít megvédeni a bőrt a szabadgyökök oxidáló hatásától. C-Vitamin: Segít megőrizni az elasztint és a kollagént, a romboló enzimekkel szemben. Q10 Koenzim – erőteljes antioxidáns, mely fokozza a sejtek energiatermelését. Hatását legjobban az antioxidáns véd elmi rendszerben tudja kifejteni. Szintelen karotinoidok – egyedülálló algából kivont antioxidánsok, amelyek segítenek megvédeni a bőrt a környezeti ártalmakkal szemben.

19 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök

20 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök a) Fokozza a bőr feszességét és rugalmasságát, és megküzd a az öregedés meglévő jeleivel az Ethocyn ® segítségével, amely klinikailag igazoltan növeli a bőr elasztintartalmát. Az elasztint, elasztintermelő sejtek, fibroblasztok, állítják elő. A fiatal bőrben a fibroblasztok szabadon tudnak elasztint termelni. Azonban az öregedő bőrben, a nagy mennyiségben jelen lévő DHT hormon megakadályozza az elasztin termelését. Az Ethocyn ® egy szabadalmazott összetevő, amely klinikailag igazoltan növeli a bőr elasztintartalmát, azáltal hogy meggátolja a DHT hormonokat abban, hogy elasztintermelést csökkentő jelet küldjenek a fibroblasztoknak.

21 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Kilinikai Kutatások A nyolc hetes hatástanulmány során, a kíséleti alanyoknál átlagosan 88%-os elasztin növekedést tapasztaltunk, az Ethocyn ® koncentráció függvényében. Annál az Ethocyn ® koncentrációnál, amit a Tru Face™ Essence Ultrá-hoz használtunk az elasztin növekedési aránya 102% volt. Az elaszitntartalom átlagos növekedése — koncentráció szintje. Az elasztintartalom átlagos növekedése — koncentráció a Tru Face™ Essence Ultr ában.

22 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök b) A beépített elasztázgátlók segítségével segít megelőzni az elasztin leépülését. A korral az elasztintermelés mennyisége természetes módon csökken, mivel a DHT, és a DHT receptorok-antiandrogének egyensúlya is felbomlik, így az üzenetvivő molekulák azt a jelet kapják, hogy állítsák le az elasztintermelést. A szabadgyökök serkentik az elasztáz (az enzim, amely az elasztin lebontásáért felel) aktivitását. Ezáltal a stimulált elasztáz még több elasztint bont le, ami ráadásul azután nem termelődik újra ugyanolyan mennyiségben, mint korábban, a szabadgyökök fibroblasztokat károsító hatása, és a fent említett egyensúly megbomlása miatt. A szabadgyökök elleni küzdelem elengedhetetlenül fontos a bőr öregedésének megelőzése és a fiatalos megjelenés megőrzése érdekében.

23 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök c) Zöldtea kivonatot, Q10 koenzimet és színtelen karotinoidokat tartalmaz, amelyek egy komplett antioxidáns véd elmi rendszert képezve csökkentik az szabadgyökök öregítő hatásait. Ezt a védelmi rendszert a zöldtea és a zsírban oldódó antioxidánsok hatásos kombinációja alkotja, amelyek együttesen megóvják a bőr szerkezetét. Az antioxidáns védelmi rendszernek köszönhetően nemcsak a szabadgyökökkel szembeni védelem nő, de a kulcsfontosságú hatóanyagok is jobban kifejtik védőhatásukat, amely szintén jótékonyan hat a bőrre. Az antioxidánsok legjobban rendszerbe tömörülve tudják megóvni a sejt egészségét és életképességét. A karotinoidok mellett, a hathatós „redox” (regeneráló) antioxidánsok, úgymint a Q10 koenzim, a C és E-vitamin alkotják az antioxidáns védelmi rendszert.

24 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök d) Segít megőrízni az arc kontúrvonalának feszességét és ezáltal fiatalos külsőt kölcsönöz. A Tru Face™ Essence Ultra Ethocyn ® -t tartalmaz, amely az elasztinszint megemelésével segít helyreállítani a bőr állapotát, hogy bőre egészséges és fiatalos legyen.

25 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Előnyök e) Feszesíti a bőrt a szem körül, a nyakon, az áll vonalán, a dekoltázson és a kézfejen is. A petyhüdtség nemcsak az arcon jelentkezik, hanem a nyakon, a mellkason és a kézfejen is megjelennek az öregedés jelei. A Tru Face™ Essence Ultra 25%-kal több szérummal, az antioxidáns védelmi rendszerrel, az Ethocyn ® segítségével fokozva az elasztintermelést növeli a bőr ruganyosságát, visszaadva a bőr a fiatalos kontúrját és feszességét.

26 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK A használat hetei A résztvevők által tapasztalt változás aránya százalékban kifejezve Fogyasztói kutatások 35% 70% 81% 100% Az Ethocyn ® hatásairól folytatott Nu Skin kutatás megerősítette annak hatásosságát, kozmetikumokhoz adva, célzott kezelések során az eredmény a következő volt: 4 hét alatt 35%-os javulás 8 hét alatt 70%-os javulás 12 hét alatt 81%-os javulás 16 hét alatt 100%-os javulás

27 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Alkalmazás Tru Face ™ Priming Solutionnal való tonizálás után a megtisztított, száraz bőrre vigye fel a Tru Face™ Essence Ultrát az ápolás utolsó lépéseként, majd fejezze be az Ön átal használt hidratálóval! Mivel az Ethocyn ® ’ bőrregeneráló hatása 8-10 óráig tart, használja a Tru Face ™ Essence Ultrát naponta kétszer az arcán, nyakán, valamint a dekoltázson!

28 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Kiegészítő Termékek Tru Face ™ Priming Solution —a Tru Face ™ termékek optimális öregedésgátló hatásának elérése érdekében, előkészíti a bőrt Tru Face ™ Line Corrector —prokollagén peptidekkel, megcélozza a közepes és mély barázdákat és ráncokat. Galvanic Spa ™ System II Előkezelő és Kezelő g élek — speciálisan kifejlesztett gélek, élénkítik a vérkeringést és növelik a sejtenergiát Nu Skin 180° ® Öregedésgátló Rendszer —hatásos termékcsalád csökkenti barázdák és ráncok megjelenését, helyreállítva a bőr fiatalos tónusát, állagát és vitalitását.

29 © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Összefoglalás Funkció: Segít helyreállítani a bőr rugalmasságát és feszességét a benne lévő Ethocyn ® segítségével, miközben megóvja a már meglévő elasztint a fiatalosabb kontúrok és megjelenés megőrzése érdekében. Előnyök: Ethocyn ® —öregedésgátló összetevő, amely klinikailag igazoltan növeli a bőr elasztin tartalmát, amely a fiatalos bőr legfőbb összetevője. Antioxidánsok—szabadgyököket semlegesítő összetevők, amelyek megelőzik a szabadgyökök által beindított kémiai reakciókat. Főbb összetevők: Ethocyn ®, Antioxidánsok, Tēgreen 97 ®, Q10 Koenzim, C-vitamin és színtelen karotinoidok.


Letölteni ppt "A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak."

Hasonló előadás


Google Hirdetések