Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)"— Előadás másolata:

1 „A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)

2 Az öregedés jellegzetes tünete, hogy a szervezet kevésbé tud adaptálódni. Ennek oka a test sejtjeinek, szerveinek és rendszereinek csökkenő funkcióiban keresendő. Az öregedés során a különböző szervek és rendszerek kölcsönhatásában szabálytalanságok keletkeznek, amelyek a szervezet belső környezetének csökkenő ellenőrzéséhez, az immunrendszer és önszabályozás gyengüléséhez vezetnek. A kutatók kiemelt figyelmet fordítanak az öregedési folyamat során előforduló változásokra szervezetünk főbb rendszereiben (az immun, szív és ér, központi ideg - és endokrin rendszerben) Megállapítható, hogy az öregedő szervezet ösztönzéséhez használt élettani eszközök alkalmazása tudományosan alá van támasztva az öregedési folyamatokról alkotott korszerű elképzelésekkel, ami azt jelenti, hogy létezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására. Nem más állítja ezt, mint a Szentpétervári Intézet professzora, Dr. Khavinson, a világszerte méltán elismert gerontológus. Dr. Khavinson több évtizede kutatja az öregedés folyamatát. E témában több száz tanulmányt publikált és több könyvet jelentett meg, 26 monográfia és 165 szabadalom tulajdonosa. Az ő megközelítése a szervezet sejtmediátorok (peptidek) által működtetett bioregulációs rendszerén alapszik. A peptidek funkciói közé tartozik az információcsere az immun, ideg, endokrin és más rendszerek sejtjeinek kölcsönhatása során. A szervezet patológiai állapotában az információcsere folyamata megbomlik. Ennek következtében a torzított információkat szállító peptidek szintézise és felhalmozása gátolja a szervezet rendszereinek harmonikus működését. Az élettanilag aktív rövid peptideket bármilyen korban célszerű használni az anyagcsere-folyamatok normális szint-tartásához, a megelőzéshez és különböző betegségek gyógyításához, a súlyos betegségek, sérülések, műtétek utáni rehabilitációnál, a szervezet öregedési folyamatának lassítása érdekében.

3 Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel díjra jelölték. Az általunk forgalmazott bioregulátor termékek az ő munkájának gyümölcsei. (Nobel Prize Laureates Robert Huber, Yuan Lee, Ivar Giaever and Associate Member of the Russian Academy of Sciences Prof. V.Kh. Khavinson at the St. Petersburg Meeting of Nobel Laureates «Science and Progress of Mankind», 2003)

4 A peptid bioregulátorok szerepe, a szervek és szövetek újjáépítése, megbomlott funkcióinak visszaállítása, és a génaktivitás szabályozása. Hogyan dolgoznak a peptidek? A rövid peptidek összekötődnek a megfelelő gének pontosan meghatározott részeivel, előidézve a DNS molekulák kibontását és a bennük lévő adatok leolvasását. Így jön létre a szövetek korrekciója, azaz a rendellenesség nélküli sejtosztódás.

5 A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, amely a fiatal állatok (borjak) szervezetéből és szövetéből nyeri ki a kis molekulatömegű peptid frakciót, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 7 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és sejtkozmetika termékcsalád. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és gyorsan dolgoznak. Bátran állítjuk, hogy e termékek a Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen, igazi értéket képviselnek, és valódi szövet-újjáépítő hatásuknál fogva, egész egyszerűen utánozhatatlanok. Dr. Khavinson egyedülálló munkája cégünkön keresztül jut el az emberekhez. (A képen Dr. Khavinson a NPCRIZ megnyitó ünnepségén)

6 A tudósok munkáját segítő fiatal borjak nem kísérleti állatok, és semmilyen körülmények között nem okoznak nekik fájdalmat. Egy állatot egyszer műtenek meg, mégpedig altatásban. A rövid műtét természetesen nem egy egész szervet érint, hanem egy nagyon apró, mikro- nagyságú szövetet. A műtét után az állatokat számukra a legmegfelelőbb, humánus körülmények között, nyugodt, steril környezetben tartják.

7

8

9 Komplex peptid a b ő r kezelésére. Regenerálja a b ő r sejtjeit, megel ő zi vagy gyógyítja betegségeit. A b ő r korai öregedésének megel ő zése, minden b ő rbetegség, b ő r tónusának, szerkezetének javítása, b ő rhibák "kijavítása" Újjáépíti a b ő r szöveteit és tökéletes szerkezet ű b ő rszövetet képes kialakítani. Ezért ajánlják kozmetikai kezelésként is. Használat: reggel az alkarba dörzsöljük teljes felszívódásig. Az els ő 10 napon folyamatosan, cseppenként, emelve az adagot 3-tól maximum 8-ig. Ennél nagyobb mennyiség nem szükséges. Kiszerelés: 10 ml, 1 hónapig elegend ő.

10

11 A NCPRIZ bemutatja a REVILINE egyedülálló peptidalapú celluláris kozmetikai családot, amely cégünk, valamint a Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézet részéről Khavinson professzor és a "Vita" kémiai-biológiai egyesület közös terméke. A REVILINE egy High Tech termék. Összetételének alapját különböző peptid komplex csoportok alkotják, amelyek látható és láthatatlan bőrfiatalító hatást váltanak ki. A felhasznált peptidkomplexek a bőrsejt regenerálásának ösztönzését, az egészségtelen bőrszövet hibamentes bőrszövetté építését, a ráncok eltüntetését, a vérkeringést és mikrocirkulációt, a bőrkeret kollagén-elasztin szintézisét segítik elő. Mindez a bőr rugalmasságában, szerkezet, szín és nedvesség javulásában jelentkezik.

12 A REVILINE összetételében megtalálhatóak az igen erős természetes antioxidáns komplexek (superoxide dismutase), valamint biotechnológiai úton előállított indikátorai. Ezek a komplexek antioxidáns, immunmodulátor, UV-protektor, sugárzásellenes, daganatellenes hatással rendelkeznek, jelentősen felgyorsítják a méregtelenítési folyamatokat, valamint a bőrsejtek regenerálódását. A természetes peptidek és a superoxide dismutase kombinációja - egy új jelenség a revitalizációban és celluláris kozmetikában. Kiszerelés: 55 ml, egy hónapra elegendő.

13 A létrehozott peptid komplexek közvetítő anyag nélkül, gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bőrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetet képesek produkálni. Mindezt nem hónapok, hanem napok alatt, mellékhatások nélkül. A termékcsalád további igen hatásos összetevői méregtelenítik, táplálják, hidratálják, tonizálják a bőr mélyebb rétegeit is.

14 Újjáépíti a bőr szerkezetét, rugalmasságát, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, csökkenti a duzzanatot és fájdalmat a lábakban, eltünteti a visszereket ÖSSZETÉTEL: PK A-3 és A-4 peptidkomplex, bioantioxidáns komplex Neovitin®, tisztit ott víz, ricinusolaj, emulgeáló viasz, glicerin, varázsmogyoró kivonat, vadgesztenye kivonat, metilparaben, propilparaben, karbamid, menta HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

15 Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, és rugalmassá teszi azt. Eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja az arcszínt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, csökkenti a duzzanatokat ÖSSZETÉTEL: Peptid komplex A-4, tisztit ott víz, jojóba-, és Oliva olaj, Neovitin®, faggyú, emulgeáló viasz, karbamid, kamilla, édes mandulakivonat HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

16 Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, és rugalmassá teszi azt. Eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja az arcszínt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, csökkenti a duzzanatokat. ÖSSZETÉTEL: Petid komplex A-6, bioflavolipid komplex Aktivitin®, tisztit ott víz, glicerin, Oliva olaj, ricinusolaj, Ceredin, méhviasz, metil, propil, imidazolidinyl karbamid, hidrolizált kollagén, E- vitamin HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

17 Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét, feszessé és rugalmassá teszi azt. Eltünteti a sápadtságot és széppé varázsolja a bőr színét. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, kisimítja és megfiatalítja az arcbőrt. Eltünteti a salakanyagokat és a toxinokat, csökkenti a duzzanatokat, helyreállítja a bőr korral járó változásait. ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, olívaolaj és szójaolaj, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, glicerin, faggyú, viasz emulzió, karbamid, kakaóvaj, kollagén gidralizovanny, panthenol, E- vitamin HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

18 Az arcon és nyakon kialakult érszűkületi képletek (érhálók) eltüntetésére. Csökkenti a duzzanatokat és sötét karikákat a szem környékén, erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét. Újjáépíti a bőr szerkezetét, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erőteljesen javítja a vérkeringést, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, eltünteti a sápadtságot. ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-3, édesgyökér, fakéreg Betulavit ®, tisztított víz, glicerin, boszorkány mogyoró kivonat, szőlőmag-olaj, emulgeáló viasz, karbamid HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

19 Fiatalító testápoló, mely újjáépíti a bőr szerkezetét, erősen csökkenti annak öregedési folyamatát, segíti a zsírégetést, feszessé teszi a bőrt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfitalaítja a bőrt. ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, kaprilil, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, kakaóvaj, olívaolaj, glicerin, emulgeáló viasz, karbamid HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet, a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

20 Szabályozza a bőr nedvesség egyensúlyát, normalizálja a zsíros bőrt, megelőzi és eltünteti a pattanásokat, méregtelenít, megelőzi a mitesszerek kialakulását. Újjáépíti a bőr szerkezetét, erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erőteljesen javítja a vérkeringést, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt, eltünteti a sápadtságot ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-6, nyírfakéreg kivonat Betulavit ®, tisztított víz, zsálya kivonat, kamilla és körömvirág, homoktövis olaj, viasz emulzió, karbamid HASZNÁLAT: Kis mennyiségű krémet vigyünk fel a tiszta arcbőrre és masszírozó mozdulattal dörzsöljük be a teljes felszívódásig

21 Eltünteti a narancsbőrt, elősegíti a zsírégetést, méregtelenít, újjáépíti a bőrt és visszaállítja annak rugalmasságát. Optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt ÖSSZETÉTEL: peptid komplex A-7, olívaolaj, bioantioksidantny komplex Neovitin ®, tisztított víz, természetes koffeint, szójaolaj, glicerin, faggyú, viasz emulzió, cayenne borskivonat, karbamid, kakaóvaj, Fucus kivonat, kopolimer, nátrium HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet, a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

22 Eltünteti a narancsbőrt, terhességi csíkokat, hegeket, striákat, elősegíti a zsírégetést, méregtelenít. Újjáépíti a bőr szerkezetét, visszaállítja annak feszességet és rugalmasságát, optimalizálja a mikrocirkulációt és az anyagcserét a bőrben, erősen lassítja a bőr öregedését, erősen hidratálja, táplálja, kisimítja és megfiatalítja a bőrt ÖSSZETÉTEL: Peptid komplex A-4, olívaolaj, bioantioxidáns komplex Neovitin ®, tisztított víz, szójaolaj, glicerin, sztearin, viasz emulzió, sütőtök kivonat, karbamid, kakaóvaj, inulin, lauril HASZNÁLAT: Energikus, masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a krémet, a test problémás részeire. Naponta kétszer használjuk két héten keresztül, az azután következő két hétben pedig naponta egyszer.

23

24 A külső használatra szánt MEZOTEL termékcsalád folyékony alapú termékei, professzor Khavinson és Gorgiladze immunológus professzor közös munkája, az 1-es osztályba tartozó geroprotektorok közé tartoznak. Tagjai az arcra és nyakra, az egész testre, valamint a hajra és fejbőrre használt készítmények, melyek teljes korrekciós kezelést végeznek el, közvetlenül a problémás területeken. E kezelések hatékonysága ezért is kiemelkedő, mert a hatóanyagok teljes mértékben felszívódnak, képesek behatolni a bőr mélyebb rétegeibe majd a bőrsejtekbe is, így pont oda kerülnek, ahol szükség van arra, hogy szövetregeneráló folyamatokat indítsanak be. E készítmények használata, összetételüket, hatásmechanizmusukat, és kifejtett hatásukat tekintve, jóval célravezetőbb, mintha mezoterápiás kezelésen vennénk részt. A különbség, már az első kezelés előtt- és után, szemmel látható.

25 Az anti-aging kozmetikában eddig alapkomponensként használt deanolt (TNRE) kicseréltük egy jóval hatékonyabb összetevővel, amelyet Neovitollal egészítettünk ki, annak érdekében, hogy fokozzuk eredményességét. Jellegénél fogva az NRE-4, a deanol kettős molekulája, egy nagy hatékonyságú többfunkciós vegyület, melynek hatóereje az eredetinél négyszer nagyobb. Ez az anyag nem mérgező, nem okoz érzékenységet vagy allergiát, biztonságosan használható a szem környékén is. Az NRE-4 és Neovitin együttesen, komplex bőrfiatalító hatást fejt ki, korrigálja a bőrhibákat, kisimítja a ráncokat, visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, valamint a bőrszövet sejt-anyagcseréjét, és a mikrocirkulációt. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt termelést. (E három komponens a bőr rugalmasságáért felelő kötőszövet fő alkotóelemei).

26 A készítmények által kifejtett hatások fokozzák az olyan folyamatokat is mint például a bőr impedancia. Bőr impedancia- A szervek kölcsönösen cserélnek elektromos impulzusokat, hogy szabályozzák és szinkronizálják működésüket az optimális eredményesség érdekében. A bőr is egy szerv, amely össze van kapcsolva az összes többi szervvel és részt vesz a hőmérséklet szabályozásában. Az elektromos impedancia amit a bőr felületén mérünk, az érzőideg-információ-átadás hatékonyságát, a szerveket összekötő neurális hálózat elektromos aktivitását méri.

27 Erőteljesen csökkenti a ráncok mélységét, újjáépíti a bőr szerkezetét. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt- termelést, ezáltal helyreállítja bőr rugalmasságát. Visszaállítja a bőr nedvesség tatalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja az arc és nyak bőrét. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét HASZNÁLAT: Vigyen fel a megtisztított bőrre 2-3 ml mezotelt,és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig Alkalmazza naponta, 3 hónapon át. KISZERELÉS: 50ml, egy -másfél hónapra elegendő

28 Korrigálja a bőrhibákat, újjáépíti a bőr szerkezetét. Stimulálja a kollagén, elasztin és fibroblaszt-termelést, ezáltal helyreállítja bőr rugalmasságát. Visszaállítja a bőr nedvesség tatalmát, hatékonyan hidratálja, kisimítja, megfiatalítja a bőrt. Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejt-anyagcserét. HASZNÁLAT: Vigyen fel a megtisztított bőrre 4-6 ml mezotelt,és masszírozó mozdulatokkal dörzsölje be teljes felszívódásig Alkalmazza naponta, 3 hónapon át. KISZERELÉS: 50ml, egy -másfél hónapra elegendő

29 Optimalizálja a mikrocirkulációt és a sejtanyagcserét, helyreállítja a nedvesség egyensúlyt. Újjáépíti a fejbőr szerkezetét, ezáltal optimális feltételeket biztosít a haj növekedéséhez. Megakadályozza a korpásodást, erősíti hajhagymákat, megakadályozza a korai őszülést és a hajhullást, serkenti a haj növekedését. Megerősíti és rugalmassá teszi a haj szerkezetét HASZNÁLAT: Masszírozzon a fejbőrbe 2-3 ml mezotelt, és hagyja hatni 30 percig. KISZERELÉS: 50ml, egy-másfél hónapra elegendő


Letölteni ppt "„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)"

Hasonló előadás


Google Hirdetések