AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra: https://www.alertpay.com/

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bankszámla és bankkártya
Advertisements

Lépj be az AlertPay oldaladra:
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Neptun.Net Pénzügyi rendszer A gyűjtőszámla
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Használata Készítette: Medve Tamás.
Készítette: Kőrösi Péter. Lépj be a Unaico irodádba, majd kattints a tagsági csomagodra. Készítette: Kőrösi Péter.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Navigációs segédlet: Elite Alliance Club MINDENKI 1 SZÁMÍTÓGÉPRŐL CSAK 1 SZÁMLÁT NYITHAT KI! SOKKAL BIZTONSÁGOSSABB HA A CSALÁDNAK EGYBEN FEKTETED BE!PROBLÉMA.
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Tartalomjegyzék: AlertPay az Online bank.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
AlertPay Internetes Számlanyitás, Bankszámla hozzárendelése E linkre kattintva jutsz az AlertPay oldalra:
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Az adatatok megadását követően kattints a LOG IN-ra
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
A bankszámla a bankkal kötött szerződés alapján megnyitott számla.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
Gem Lifestyle Taak’in Palace (Casino) Segédlet a kipróbálásához Így jutsz el a szabadjátékhoz !
Hogyan ellenőrizd,hogy jó helyre regisztrálsz ? ben kaptál a meghívódtól egy regisztrációs linket ! ( másold a linkkeresőbe )
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztr á ci ó s seg é dlet Havi 10 $ (2000Ft) befektet é ssel A 3. h ó napt ó l csengő $ hizlalj á k a p é nzt á rc á d ! 8000Ft befektet.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Törzsek-Partnerek A partnerek menüpont alatt végezhetjük a partnerek nyilvántartásával kapcsolatos műveleteket. A partnertörzsben vesszük fel a partnerek.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
Tegyél fel legalább 3-4 havi 7DayWealth tagdíj összeget az AlertPay számládra! Kattints az alábbi linkre:
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
A TITKOS kódodat megadva indítod a tranzakciót ( a kifizetést )! Itt adod meg a TITKOS kódot melyet az Alert Pay regisztrációnál Te adtál meg ! Belekattintasz.
Az MLM jutalékod utalhatóságához így kell feltöltened az AlertPay számlád azonosítóját ! Ha ezt nem teszed meg,akkor a Cég nem tudja hova kell utalnia.
A Hírlevélben írt kérésnek megfelelően így tudod beírni a weboldaladon az AlertPay számládat azonosító címet,ahhoz hogy MLM jutalékod megkaphasd.
Lejárt tőkebetét Reinvesztálása (újra befektetése ) a MOWC-ban 7DayWealth.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése Lejárt tőkebetét kivétele, vagy újra befektetése
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
Fizetési művelet, fizetési számla, pénzforgalmi számla, fizető fél
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Tájékoztató a kollégiumi díj fizetéséről 2014/2015 tanév
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Kattints az AlertPay számlanyitás oldalon a regisztrációs linkre!
Kártyás fizetés beállítása Lépj be a saját üzleti oldaladra valami.worldventures.biz.
Számítógépes programok használata
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
Pénzforgalom a bankszámlán
HALLGATÓI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS RENDEZÉSE Készítette: Szalóki Tiborné tanársegéd BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék szeptember 26. SEGÉDLET.
HELIXMONEY Pénz feltöltése váltón keresztül, a Bchangerrel A váltó működése PayPal-ról való utaláson Keresztül lett kipróbálva!
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
Bankszámlatranzakciók feldolgozása és könyvelése Gyorsan és egyszerűen
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Előadás másolata:

AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:

Lépj be a számlaoldaladra Add meg a számlaazonosító címed és jelszavadat, majd kattints a Login -re

A számlaoldalad A számlaoldalad A következő lépésekben rendeld hozzá az AlertPay számládhoz egy valós magyar bankszámlaszámodat Kattints a Profile menüpontra

Válaszd ki a Bankszámla hozzáadása menüt (Bank Accounts) Kattints a Bank Accounts menüre

A bakszámlád hozzárendelését öt lépésen át tudod megtenni Ha nem Magyarországot (Hungary) látod, akkor a legördülő menüben válaszd ki! Majd kattints a Next -re

Itt ki kell választanod, milyen tranzakciókat akarsz végrehajtani Mindenképpen a Bank Transfer -t javasoljuk! Ha ezt adod meg, akkor fel is tehetsz és le is vehetsz pénzt az AlertPay számládról Majd kattints a Next -re

Itt adod meg a bankod és a bankszámlaszámod adatait IBAN-szám, a bankod nemzetközi azonosítója. Megtalálod a havi számla- kivonatodon (7x4 karakter, betűkkel az elején), vagy kérdezd meg a bankodtól! Ha végeztél a beírásokkal, kattints a Next -re! SWIFT-kód: egy rövid, betűkből álló banki kód, a bank azonosítója Válaszd ki a Personal Checking típust Beírva látod a neved, de ezt módosíthatod is, ha más nevén lévő számlát szeretnél hozzárendelni A Bankod TELJES neve, pl.: OTP Bank Zrt (ne legyen pont a végén!!!) A Bankod telefonszáma, ha tudod. Ha nem, a sajátodat is beírhatod A Banki ügyintéződ neve. Ha nem tudod, a saját nevedet is beírhatod

Ellenőrizd le az adatokat! Ha ezt a lapot látod a fejlécben elmondott feladat végrehajtása után, akkor sikeresen hozzárendelted az AlertPay számládhoz a bankszámládat Menj a kezdőoldalra a pénzfeltöltés indításához Ha minden rendben van, kattints a Next -re!

A bankszámla hozzáadás vége Ha ezt az oldalt és a zöld pipát látod, minden rendben, a bankszámládat sikeresen hozzárendelted az AlertPay számládhoz

Így tudsz pénzt utalni AlertPay számládra (pl. 2-3 havi 7DW tagdíjat) Kattints a Deposit -ra

A pénzfeltöltés 2. mozzanata Az Electronic Founds menüről indulva az egérrel tégy egy jobbra mozgó mozdulatot, hogy a legördülő menüket így lásd! Majd kattints a Bank Transfer -re Itt láthatók az egyes tranzakciós módok jellemzői, költségei Kattints a Bank Transfer menüpontra

A pénzfeltöltés 3. mozzanata Írd ebbe a mezőbe az AlertPay számládra feltenni kívánt összeget (a pénznemre is figyelj és számolj a tranzakciós költséggel is, tehát kicsit többet utalj, mint amennyit fel akarsz tölteni!) Írj ebbe a mezőbe egy megjegyzést, hogy be tudd azonosítani ezt a levonást a bankszámládon Kattints a Next -re A bankod neve és a számlád utolsó számjegyei, ahonnan a pénzfeltöltés indul Válaszd ki a bankszámládat, ahonnan az utalást indítanád

A pénzfeltöltés 4. mozzanata Ellenőrizd le a megadott adatok helyességét Ha rendben találtál mindent, akkor kattints a Deposit -ra!

A tranzakció első fele sikerült (Bezárhatod az oldalt) A tranzakció az AlertPay részéről sikerült! Amikor BANKKÁRTYÁRÓL történt a fizetés, a pénz gyakorlatilag azonnal megérkezik az AlertPay számládra és nincs vele semmi más feladatod. Ráadásul költségmentes, tehát ha lehet, ezt a módot szoktuk javasolni, az átutalással szemben. Ha azonban mégis a most tárgyalt BANKSZÁMLÁS feltöltési módot választod, ennek költségei vannak, több napos az átfutási ideje, és az utalást még a bankodból is el kell indítani, a következő oldal szerint!

Az utalás indítása a bankodból Az utalás indítása a bankodból (kb. 2-4 nap átfutási idővel) Itt láthatod az AlertPay-hez hozzárendelt bankod nevét és a bankszámlaszámod utolsó számjegyeit (ahonnan az utalást indítanod kell) 3. Ezt a 13 számjegyből álló tranzakciós kódot az átutalás Közlemény rovatába FELTÉTLEN be kell írni a tranzakció azonosításához. Semmi mást, kizárólag a számsort írd be! 1. A Címzett rovatba ezt írjuk: Citibank ZRT 2. A számlaszám, ahova utalni kell, de az IBAN-kód nélkül, tehát csak a normál magyar számlaszám kell, a HU55 nélkül! 4. Az átutalandó összeg forintban Kapsz egy mailt az AlertPay-től, amiben megkapod a tranzakció legfontosabb adatait, amik alapján az utalást elindíthatod a bankodból az AlertPay felé. Az utalás történhet személyesen a bankfiókodból, vagy ha van, az internetes banki hozzáférésed segítségével egyaránt. A lényeg, hogy az utalás az itt megjelölt NÉGY adatot tartalmazza: