Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ismerje meg bőrtípusát!
Advertisements

Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
ANYAGCSERE CSONTBETEGSÉGEK Semmelweis Egyetem I. Belklinika.
Bemutatjuk az Ifjúságmegőrző Intenzív arcápoló sorozatot
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
MERT A FÉRFIAK IS IGÉNYLIK AZ ÁPOLTSÁGOT
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
July Az Oriflame 3 új sorozata, természetes megoldást nyújt minden bőrtípus számára, a svéd, sarkvidéki növények egyedülálló életerejével … Optimals-
BIONET MELLÁPOLÓ KRÉM.
A regeneráció kulcsa MAKROFÁG NEOURONSZÍVIZOM BŐR.
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
Dr. Molnár Emese Életelixír.
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
AZ OXIGÉNKOZMETIKAI DIVIZIÓ BEMUTATJA A FABERLIC ÚJ TERMÉKCSALÁDJÁT
A világ leghatékonyabb öregedés elleni alapanyagaiból, különleges összetevőkből előállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl.
A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tru Face ™ essence ULTRA. © 2001 Nu Skin International, Inc Tru Face ™ essence ULTRA A JÖVŐ MA KEZDŐDIK Tudta Ön ? Elasztin nem csak.
Gyógynövényismeret A balzsam hatóanyagai : csalán, szőlőmag, zsálya, jojoba, kókusztej, ilang-ilang, grapefruit, jázmin, szegfűszeg Szőlőmag fitoösztrogén.
A napozás előnyei és hátrányai
Time Reversing SkinGenist TM. Az új Time Reversing visszaállítja a fiatal bőrre jellemző tulajdonságokat:
BIOCLINIC Az Oriflame első gyógykozmetikai termékcsaládja.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
Fiatalító, védő antioxidáns gél
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
Szilikon alapanyagú transzdermális készítmények kifejlesztése
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professor Khavinson)
LifePak Anti-Aging előadó: Carsten R. Smidt, Ph.D., FACN
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
Nº 1. BIONET AKTÍV BALZSAM.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Az orvosi biotechnológiai mesterképzés megfeleltetése az Európai Unió új társadalmi kihívásainak a Pécsi Tudományegyetemen és a Debreceni Egyetemen Azonosító.
4-es katalógus újdonságai
Az élő sejtek belső rendezettségi állapotukat folyamatosan fentartják. Ezt bonyolult mechanizmusok biztosítják, amelyek révén a sejt energiát von el a.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
„A peptid bioregulátorok az orvostudomány jövője” (Professzor Khavinson)
Самовар=Szamovár.
Ca forgalom szabályozása
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Készítette: Leidecker Orsolya
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Az igazság arca ami a bőrt illeti Tru Face™  .
Resveratrol "Borban az igazság!"
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
A világ leghatásosabb öregedés elleni alapanyagaiból, különlegesen összeállított Ageless, amelyet a Rejuvenate Worldwilde világszerte ajánl. Ez az első.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
MESTER FRANCHISE-HÁLÓZAT JELLEMZŐI, ELŐNYEI Lavotha Ildikó cégvezető.
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
Az algák világa A 3,5 milliárd éves élet a Földön 1.
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
VT Mechatronics Kft. Támop / Győr, Ipari park 24. Az egészséges táplálkozás.
Réti gyógynövények.
KEZELÉSEK 2017 A természet szépségtitkai Organic Secrets.
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban

HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet használ a bőr öregedése ellen.

Miért használj növényi őssejtet? A növényi őssejt hasonló genetikai információt hordoz, mint az emberi őssejt. - Növeli az emberi bőrsejt vitalitását, tartósságát. - Újra építi a bőr szerkezetét, ezáltal megteremti a bőr ideális állapotát. - Ránctalanít, növeli a bőr rugalmasságát.

• Véd az UV ártalmai ellen • Fokozza a sejtek aktivitását • Csökkenti a fibroblasztok öregedésének jeleit • Fokozza a bőr vérkeringését és anyagcseréjét • Javítja az erek állapotát • Megakadályozza a bőr sorvadását • Hormonmentes • Tartalmazza az élő sejt építő köveit.

STEMCELL MALUS DOMESTICA Az Uttvill-i későn rügyező almafajta őssejtjeit tartalmazza • Svájci cég fejlesztette ki. • Létezik 1 %-os illetve 2 %-os koncentrációban • A Weyergans High-Care cég – tiszta szérumként 2 %-os koncentrációban.

A „First Lady” kezelés eredményei - Fokozza a bőrsejtek termelődését. - Táplálja a bőrt növényi proteinekkel, peptidekkel és antioxidánsokkal. - Harcol a bőr öregedés látható jeleivel szemben. - Jelentősen csökkenti a ráncok mélységét. - Láthatóan fiatal és friss arcbőrt eredményez - Vitalizálja és nyugtatja a bőrt.

A FÉNYPONT A nanotechnológia csodája: a platina és növényi őssejt egyidejű alkalmazásával A „First Lady” kezelés igazoltan a HIGH CARE AKADÉMIA módszere, melyet Weyergans cég vezető orvosi csapata fejlesztett ki és hagyott jóvá,

ELŐNYÖK - Kizárólag a High-Care-nél! - Biotechnológiai megoldás a bőr öregedésével szemben. - Kiváló minőségű hatóanyagok, láthatóan biztató eredmény. - Nincs allergiás reakció vagy bőr irritáció. - Kombinálható más mezoterápiás készítményekkel. - Mezotrápiás és ultrahangos eljárás egyaránt. - Mikrodermabrázióval és dermionológiával kombinálható kezelés.

RENDELJE MEG MOST BEVEZETŐ ÁRON! • 1 ampulla 7,5 ml – ez kb. 7 kezelésre elegendő • Lakossági (bevezető!) ára: Ft.