E l a d ó. Az étterem 2002. áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
CCNA 1. Szemeszter: Esettanulmány feladat
Advertisements

Széchényi Ferenc Gimnázium
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
A GIMP képszerkesztő program bemutatása Kiss Anett 7
„Gördülékeny kommunikáció” formabontó járműreklám
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Számítógépes Szimuláció
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
„Ön célokat fogalmaz meg, mi megoldásokat ajánlunk” Engedje meg, hogy levegyük a válláról a „rendezvényproblémát” Rendezv é nyszervez é si div í zi ó.
2007. április 24. BG Finance Zrt. Meizl József.
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Mikrohitel  Igénybevehetik: Kezdő és már működő mikrovállalkozások, melyeknél a bejegyzés vagy a vállalkozói igazolvány kiváltása már megtörtént  Hitel.
Bagolyvár Étterem Készítette: Fenyvesi Krisztina Sánta Roberta Bálizs Renáta.
A BKV ZRT. HAJÓINAK BEMUTATÁSA Carolina  Gyártási éve:1990.  Befogadó képessége: 12 személyes yacht, a befogadóképességből mind a 12fő a felső.
Gundel Étterem Budapest.
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Belány Róbert LEADER pályázat: A kisbéri Bakony étterem fejlesztése Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Hővisszanyerős szellőztetés
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
1 Tervezett központi képzőhely. 2 TÁMOP + TIOP Cél:megvalósulhat a szak- és felnőtt- képzésre fordított állami, és Európai Uniós források koncentrált.
Egy új fogyasztó: Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri elméleti tömbjének hőellátása.
Árpád Fejedelem Általános Iskola
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Karinthy Frigyes Gimnázium
Városi tömegközlekedés
New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.
A vendégforgalom helyiségeinek kialakítása, berendezése
BG Finance Zrt. Moskovits Pál április 24..
OTP Bank: finanszírozás és fejlődés
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
Szövegminta Szövegminta szövegminta ÁLLATORVOS-TUDOMÁNYI KAR, BUDAPEST.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Készítette: Szőke Gréta. A Művészetek Palotája egy többfunkciós kulturális létesítmény.Palotája Három művészeti ág kedvelőinek ad otthont : Zene Vizuálisművészet.
Készítette: Greges Dániel
KÖNYVTÁR ÉPÜLETE ÉS BERENDEZÉSEI. Az épület feladatai ÁLLOMÁNY –MEGŐRZÉSE –VÉDELME –HASZNÁLATA REPREZENTÁCIÓ SZELLEM TISZTELETE.
Vizsgálati módszer a homlokzati tűzterjedési határérték meghatározásához október 8. Dobogókő Dr. Bánky Tamás tudományos igazgató.
Lesku Miklós - polgármester Záhony város
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Közösségi tér kialakítása Bábolnán Horváth Ádám pályázati referens.
A Gyulafehérvári Római Katolikus Hittudományi Főiskola informatikai felszereltsége Helyzetkép és célkitűzések Gyulafehérvár, november 10.
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
Solymár – családi ház prezentáció.
Déri Miksa Tagintézmény
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Oroszlán Üzletház Április 1-jén megnyílik a Cegléd téri új üzletház. Üzletek és szolgáltatások.
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Nagycenk-Széchenyi kastély
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
Elérhető, támogatott hitelkonstrukciók a kkv –k számára.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
9. Partnerség, érdekérvényesítés, kormányzati-közösségi kapcsolatok.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
A vértesi csoda. Egyházközség A vértesi templom között épült, eklektikus stílusban Presbitérium 18 tagú Gyülekezeti lap: Magvető Ifjúság: Létavértesi.
Esély a szülőknek, lehetőség a gyermekeknek. Városligeti Fasori Bölcsőde Projekt célja: a megnövekedett gyermek létszám - 25 új férőhely - a gyerekek.
Real estate project Bud Office Center. Terminal 1 Terminal 2 BUD Office Center Elhelyezkedés Az irodaépület a repülőtér szívében a Terminál 1 és a Terminál.
Gazellák Magyarországon A KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALATOK SZEREPE A FOGLALKOZTATÁSBAN Műhelykonferencia.
Ahol az elegancia dolgozik.
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Alternatív Közgazdasági Gimnázium
ÉRDEKES LAKÓTELEP BÉCSBEN
Előadás másolata:

E l a d ó

Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria, illetve a Deák tér, ahol metrómegálló, több villamos, trolibusz és autóbuszjárat átszállási pontja fut össze. 500 méteres körzeten belül több bank, irodaház, főiskola, egyetem és mozi, valamint számtalan üzlethelyiség található. Az üzlethelyiség 3 szintes: galéria, ahol a kávézó rész található, földszint, ahol az étterem helyezkedik el, és a pince, amely bárként funkcionál.

A pinceszint méreténél és technikai felszereltségénél fogva alkalmas bármilyen zenés rendezvény megrendezésére. A szóban forgó ingatlan összterülete 642 négyzetméter. A helyiség igényesen, minden igényt kielégítően, minőségi anyagok felhasználásával lett felújítva, átalakítva - kívülről és belülről egyaránt. Stílusa mindhárom vendégtérben egységes, mediterrán jellegű, barátságos színekkel, fa és kovácsoltvas díszítésekkel, elegáns és modern megoldásokkal.

Mindhárom szint teljes egészében légkondicionált, a megfelelő légcseréről két nagyteljesítményű szellőzőgép gondoskodik. A felső szinten egy, az alsó szinten két nívós, tömörfából készült pult áll a vendégek rendelkezésére. Minden pult koracél hűtőkkel és mosogatógéppel van felszerelve. Az üzletben külső-belső megfigyelő- és riasztórendszer működik. Számítógépes hálózat segíti a leltározást, a készletnyilvántartást, a rendelésfelvételt, a számlázást. A szintek közötti kommunikációt belső telefonhálózat biztosítja. Mind a földszinten, mind a pinceszinten profi hangtechnika működik, a bárban modern fénytechnikával kiegészítve.

A konyha és a kiszolgáló helyiségek korszerű, minőségi gépekkel felszereltek, melyek kapacitása az étterem befogadóképességével arányos. A vendéglátóegység teljes befogadóképessége a három szinten összesen 700 fő, amelyből egyszerre 250 vendégnek tudunk ülőhelyet biztosítani. Ruhatárak a földszinten és a pinceszinten egyaránt megtalálhatóak. A mellékhelyiségek jól felszereltek, tágasak, igényesen kivitelezettek. Az étterem a HACCP és az ÁNTSZ előírásainak megfelelően működik.

Eladási ár: HUF ( EUR) - épület: HUF ( EUR) - berendezés: HUF ( EUR) További információ, és kapcsolatfelvétel: Lukács Tímea