Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Karinthy Frigyes Gimnázium

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Karinthy Frigyes Gimnázium"— Előadás másolata:

1 Karinthy Frigyes Gimnázium
Cseh Balázs Karinthy Frigyes Gimnázium

2 A tetőszerkezet a hatalmas ablaklapokkal kombinálva biztosítja, hogy
Az épület 1986-ban készült el és igen magas szintű igényeknek felel meg. A tetőszerkezet a hatalmas ablaklapokkal kombinálva biztosítja, hogy a természetes fény akadály nélkül szétáradjon az egész épületben.

3 A tágas terek a szabadság érzetét keltik.
A falakon belül az épület felszereltsége eleget tesz mindazon követelményeknek, amelyeket ma egy oktatási intézménytől elvárhatunk: modern műszaki berendezések, jól felszerelt könyvtárak, jó kialakítású osztálytermek.

4 TANULMÁNYI PROGRAMJAINK:
l987-ben indult be gimnáziumunkban az angol-magyar két tanítási nyelvű oktatás 72 diák részvételével, 1993-ban a négy évfolyamos német-magyar program 15 tanulóval.

5 Akkor, akárcsak jelenleg, a diákokat több száz jelentkező közül választottuk ki, a szellemi képességeiket, készségeiket mérő objektív felvételi vizsgán elért eredményeik alapján. E felvételi tesztsorozat biztosítja, hogy iskolánkba a legtehetségesebb, legrátermettebb, tehát igen jó képességű gyerekek járjanak.

6 EREDMÉNYEINK: A Karinthy Frigyes Két Tanítási Nyelvű Gimnázium igen magas célok megvalósításáért küzd, és ez nagyfokú elkötelezettséget kíván diáktól, tanártól egyaránt.

7 Végzős diákjaink több mint 90 %-át felvették különböző felsőoktatási intézményekbe!
Ez a magas százalék hazánk legkiemelkedőbb gimnáziumainak eredményességéhez hasonlítható.

8 1992-ben a jó hírnevünk tovább öregbedett
1992-ben a jó hírnevünk tovább öregbedett. A Magyar Kormány és a Világbank támogatását élvezve beindítottuk a Nemzetközi Érettségi International Baccalaureate programot. A budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Tagozatán az International Baccalaureate vizsgán a tanulóink a világ legjobb iskolai átlagát érték el már az elsõ évben.

9 Vége


Letölteni ppt "Karinthy Frigyes Gimnázium"

Hasonló előadás


Google Hirdetések