Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési."— Előadás másolata:

1 E l a d ó

2 Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési útvonalának egy fontos szakasza, amely a Pesti oldalon a Petőfi-hidat és a Margit-hidat köti össze. Tömegközlekedés szempontjából ideális. Itt közlekedik a 4-es, és a 6-os villamos, pár perc sétával könnyen elérhetjük a Ferenc körúti és a Blaha Lujza téri metrómegállókat, valamint autóbusszal, és trolival is könnyen megközelíthető.

3

4 Mint vendéglátóegység 1993-ban került kialakításra, ugyanebben az évben nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, és azóta folyamatosan pizzériaként, és étteremként funkcionál. A bejáraton keresztül az étterem előtere nyílik, ahol a HACCP előírásainak megfelelő dolgozói öltözők, valamint a mellékhelyiségek találhatók. Az előtérből egy márványlépcsőn jutunk le a pinceszintre, az étterem eladóterébe.

5

6 Az eladótér alapterülete 392 nm, amely három nagyobb helyiségre tagolódik.Minden rész, funkciójának megfelelően egyedi kivitelezésű, rusztikus stílust képviselő, téglaszerkezetű, faborítású pultokkal (bárult, koktélpult, pizzapult). A pizzasütést egy olasz gyártmányú, nagyteljesítményű, fatüzelésű kemence biztosítja, mely egyben látványkemence is. A XVII. század hangulatát idéző, eredeti olasz gyártású tömörfa stilbútorzat erősen meghatározza a helyiség stílusát.

7

8 A vendégtér belsőépítészeti szempontból nagyon igényes, gipszstukkó díszítésekkel, boltívekkel, kihasználva a pince adta lehetőségeket. Az eredeti építészeti struktúrát megmutató belső fal vörös tégla, csiszolt-lakkozott felülettel, rejtett fényforrásokkal, a padlóburkolat pedig Tardosi vörös márvány. A mellékhelyiségek kialakítása is igényes. 2002-ben történt egy teljes körű átalakítás, melynek során a falban található vezetékek szükséges cseréjét is végrehajtották.

9

10 Az étterem kiváló helyszínt nyújthat zenés rendezvények (esküvők, eljegyzések, diplomaosztók, stb…) megrendezésére is, hiszen jelenleg egy időben 100 fő is helyet tud foglalni, valamint a hangtechnikához szükséges hálózat is kiépítésre került. A konyha technikai felszereltsége és műszaki berendezései alkalmasak akár több nagylétszámú csoport egyidejűleg történő kiszolgálására is. A vendégtér fűtése gázkazánokkal biztosított, a légcserét egy központi befúvó és elszívó rendszer biztosítja.

11 Eladási ár: 125.000.000 HUF (mely tartalmazza a berendezések árát is) További információ és kapcsolatfelvétel: Lukács Tímea 06 20 497-6863


Letölteni ppt "E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési."

Hasonló előadás


Google Hirdetések