Ismerje meg bőrtípusát!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

Intelligens fényvédelem
Készítette: Szabó Nikolett 11.a
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
A SZIVÁRVÁNY.
MEGÉRKEZETT A LEGNAGYOBB VIDEÓHIRDETÉSI FELÜLET A MAMMUTMAILRE! ÚJ HIRDETÉSI FORMA ÚJ.
7. Milyen szabályok betartásával érezhetitek magatokat nagyon jól a napon?! Kedves gyerekek! A rengeteg mesélnivalóm után most még egy rendkívül fontos.
Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar, Oktatási Centrum
4. Mit tanulhattok az állatoktól, hogy megvédjétek magatokat ezektől a titokzatos veszélyektől? Az élővilág tagjai számára teljesen természetes az, hogy.
A napsugárzás jótékony hatásai:
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
AZ ÉVSZAKOK KOZMETIKAI PROBLÉMÁI
3. Mikor, miért és milyen láthatatlan veszélyek leselkednek rátok?
Divat színek Ősz / Tél „Városi sikk“ az ARTDECO legújabb promóciója az extravagáns és a nőies megjelenés tökéletes összhangja. A színek egybecsengő.
Sportolás hatása szervezetünkre
A FÁJDALOMMENTES SZÉPÜLÉS
A bőr tulajdonságai By:Horváth Robíí.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
MEGEMELT, HATÁROZOTT ARCKONTÚR
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS. HASZNÁLATI PROTOKOLL BABÉ ARCÁPOLÁS.
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
A napozás előnyei és hátrányai
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Talán a LEGJOBB, AMIT E VILÁG LÁTOTT… MILLENIUM ALLIANCE : NAGY HATÉKONYSÁGÚ, ELSŐ OSZTÁLYÚ BŐRMEGÚJíTÓ KOZMETIKUMCSALÁD.
BOLYGÓ-DIMENZIÓK.
Levegőztetés.
Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA Copyright ©2009 by Oriflame Cosmetics SA.
Az ultraibolya sugárzás biológiai hatásai
A számítógép veszélyei és káros hatásai
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
A mustármag példázata Ez a példázat a mustármagot összehasonlítja a mennyek országaval, mert amikor elvetik kicsi, de amikor felnő nagyobb akármilyen termésnél.
Életbiztosítási Program
A HOLD A Hold a Földhöz legközelebb eső égi test, mely a Föld körül km.-nyi közepes távolságban 27 nap 7 ó. 43 p. 11,5 mp. alatt kering.
4-es katalógus újdonságai
Lineáris programozás feladatok 1. Két változós feladat Pincészetünknek 2 fajta bora van. 2 féle bort forgalmaz (fehéret és vöröset). A következő táblázat.
UV sugarak sejtkárosító hatása
Copyright ©2013 by Oriflame Cosmetics SA
Perfect Fusion Alapozót
ÚJ. A cellulit gödröcskék formájában megjelenő zsírlerakódás a bőr felszín alatt. Általában a hason, az alsó végtagokon, a medencetájékon megjelenő elváltozások,
Az Oriflame első.
Ön egyike azoknak a hölgyeknek, akik a természetes, hibátlan bőrről álmodnak, anélkül, hogy nehéz smink érzés lenne?
Merre tovább? Előre gondolkodás © Reménység Nevelőszülői Hálózat, Dél-Dunántúl 6. Nevelőszülői módszertan.
T ALÁLKOZÁS A FIZIKÁVAL A legfontosabb azonban, hogy ne hagyd abba kérdezést. (Albert Einstein) Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel,
Bőrtípusok. Fototípusok Fototípushajszínbőrszín leégési tendencia barnulás I vörös tejfehér, szeplős +++ soha II szőkesápadt ++ enyhén, időlegesen III.
Ez a program elkészít egy portét arcodról, az általad megadott információkból… Kattints ide.
Kompozíció vázlat Ez a program egy vázlatot készít az arcodról aszerint, hogy milyen adatokat adsz meg a külsődre vonatkozóan.
2 13-as katalógus újdonságai 3 SILKY kiss ajakrúzs Vibráló színek – csábító ajkak Testápoló Szappan Tusolózselé Testradír Tökéletes fedés, selymes textúra,
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
1 Napozószerek. 2 Napfény Energiaforrás, amely gyógyító, serkentő hatású Károsítja a bőrt, felgyorsítja öregedését.
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
Tartalom Piaci trendek... A termékek
HYALURON-FILLER CC KRÉM BEVEZETÉS. A SZÉPSÉGKRÉMEK ABC-JE | Page 2 TermékAA KrémBB KrémCC KrémDD Krém Mit rövidít? Anti-AgingBeauty Balm / Blemish Balm.
Hullámhossz és frekvencia.  Hullámhossz  Ultraviola (UV) sugárzás:  UV-A: jótékony hatású: csontképződés, barnulás  UV-B: káros hatású: korai ráncosodás,
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
A szem színe készítette: Szekeres Kinga. Mitől függ a szem színe? A szem színéért a szivárvámnyhártya pigmentjei a felelősek. A világoskék és a sötétbarna.
Ezt csinálják az állatok is, amikor a Nap sugarai égetnek.
Az érzékeny és napallergiára hajlamos bőr nagyon magas
BRELIL s.r.l. | via Solferino Milano
AZ ÖN BŐRE JELENLEG ÖNT IS ZAVARJA... az egyenetlen bőrtónus?
5. Milyen bőrtípusba tartoztok, és miért gazdálkodjatok okosan a naptőkétekkel? Bőrötök alapszíne, szeplősödési hajlama, szemetek és hajatok színe alapján.
A TENGERVÍZ TULAJDONSÁGAI
Előadás másolata:

Ismerje meg bőrtípusát! Hogy tudja, bőre mennyire kiszolgáltatott a nap káros hatásainak, ismernie kell, hogyan reagál saját bőrtípusa a napsugárzásra. Fiatal bőr (gyerekek), illetve fehér bőr; szeplős bőr, szőke vagy vörös haj: Az Ön bőre nem barnul le. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 10 perc Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem: Kicsit képes lebarnulni, és könnyen leég. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 10-15 perc Közepesen fehér bőr, szőke haj, kék szem: Fokozatosan lebarnul, és hajlamos a leégésre. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő : 20 perc Sárgás vagy kreol bőr, sötét haj és szem: Könnyen lebarnul, és szinte sohasem ég le. Védelem nélkül a napon leégés nélkül tölthető maximális idő: 20-30 perc, a bőr természetes árnyalatától függően

Fiatal bőr A gyermekek napsugárzástól megóvása különösen fontos, mivel az életünk során elszenvedett napsugárzás legnagyobb része 20 éves korunk előtt ér minket. Az egyévesnél fiatalabb gyermekek a lehető legkevesebb időt töltsék napon. Öltöztesse fel gyermekét annyira, amennyire csak lehet, és emellett az ő esetükben használjon 35 faktoros fényvédő készítményt. Rendszeresen kenje be gyermekeit naptejjel, amikor a medence mellett vagy a strandon játszanak!

10 x 15 faktor = 150 PERCET tölthet a napon! Óvja meg bőrét! A faktorszám (SPF) megmutatja, mennyi ideig tartózkodhat a napon anélkül, hogy bőre leégne. Becsülje meg a szükséges védelem mértékét! Abban az esetben, ha Ön maximum 10 percig tartózkodhat a napon védelem nélkül anélkül, hogy bőre leégne, egy 15 faktoros készítménnyel: 10 x 15 faktor = 150 PERCET tölthet a napon!

Nu Skin’s Sunright® Kollekció A Sunright® hatékony védelmet biztosít a bőröregítő UV sugárzás ellen, miközben óvja a bőrben lévő kollagént és elasztint. A vízálló fényvédő krémek úgy növelik az UVA és UVB sugarak elleni természetes védelmet, hogy közben javítják bőre megjelenését. 80 percet tölthet biztonságban a vízben folyamatosan anélkül, hogy ismét be kéne kennie magát! Könnyű krém, amely gyorsan felszívódik a bőrön. Nem ragad, és nem látható a bőrön. A Sunright® Lip Balm SPF 15 (ajakbalzsam) vanília ízesítéssel hidratálja ajkait, hogy lágyak és puhák maradjanak, miközben védelmet nyújt az öregedés látható jelei ellen.