Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kompozíció vázlat Ez a program egy vázlatot készít az arcodról aszerint, hogy milyen adatokat adsz meg a külsődre vonatkozóan.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kompozíció vázlat Ez a program egy vázlatot készít az arcodról aszerint, hogy milyen adatokat adsz meg a külsődre vonatkozóan."— Előadás másolata:

1 Kompozíció vázlat Ez a program egy vázlatot készít az arcodról aszerint, hogy milyen adatokat adsz meg a külsődre vonatkozóan.

2 Példák Az eredmények tűrhetőek lesznek, de mindenképpen megközelítik a valóságot. Minden attól függ, hogy milyen adatokat adsz meg. Íme néhány példa:

3 Kérdőív Néhány másodperc múlva egy kérdőív jelenik meg, melyben adatokat kérnek rólad annak érdekében, hogy meg tudd rajzolni a külsődet.

4 Hajszín Barna Szőke Fekete Vörös/Gesztenyebarna

5 Hajstílus Göndör Egyenes Kopasz

6 Hajszín Barna Fekete Kék Zöld/Mogyoró

7 Az orr alakja Hegyes Kerek Lapos

8 Száj Nagy Kicsi Közepes

9 Ajkak Dús Keskeny Közepesen vastag

10 Fülek Hegyes Elálló Kicsi Közepes

11 Arcforma Ovális Keskeny Pufók Csontos

12 Arcszín/Arcbőr Sápadt Napbarnított Sötét

13 Etnikum Európai Afrikai Keleti

14 Arcszőrzet Szakáll Kunkori bajusz Bajusz Kecskeszakáll Nincs

15 Nem Férfi Nő

16 Kor 0-5 5-9 10-13 14-16 17-24 25-35 36-45 46-55 56-65 +65

17 Feldolgozás Az információk most feldolgozásra kerülnek. Néhány másodperc múlva láthatod az eredményt. Remélhetőleg valósághű lesz.

18 Analízis.............................................................................................................................................................. Az adat analizálva van. Kattints, hogy lásd az eredményt.

19 Jól sikerült?

20 Vége


Letölteni ppt "Kompozíció vázlat Ez a program egy vázlatot készít az arcodról aszerint, hogy milyen adatokat adsz meg a külsődre vonatkozóan."

Hasonló előadás


Google Hirdetések