S 1SCM© Siemens AG 2011. All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Advertisements

Hogyan készítsünk e-adóbevallást?
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
© All rights reserved Orvos Kapcsolat Bemutatkozunk.
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Emberi Erőforrások Minisztérium Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
AlertPay Internetes Számlanyitás, Személyazonosítás Ezt a linket bemásolva jutsz el az AlertPay oldalra:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
COMMERCEGATE Az új fizetési mód rövid bemutatója.
Internet alapú önértékelés
Használata Készítette: Medve Tamás.
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Interaktív tábla és az Easiteach használata
Jelentések Munkakezdő jelentések Időközi jelentések  Támogatási szerződés által meghatározott időpontokban és/vagy mérföldkövenként  Tartalma: az adott.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
7DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft) befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a jutalék,
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
A diákat készítette: Matthew Will
2005 február 7Dr. Tánczos László BME EISZK1 Az oklevélmelléklet készítő program alkalmazásának előkészítése Tánczos László igazgatóhelyettes az Oktatási.
Előadó: Kocsik Zsuzsanna
Szakirányválasztási eljárás - Orientációs eljárás.
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Fejlesztések, változások a pénzügy modulban. Jogcímhez rendelés.
REGISZTRÁCIÓ DOMBORNYOMOTT KÁRTYÁVAL VAGY GIFT CARDDAL MINDEN ALSÓ VONALADNAK NYOMTASD KI VAGY KÜLDJED EL!!!!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Webprogramozó tanfolyam
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
1. lépés 2. lépés. 1. lépés 2. lépés 1. lépés (vagy- vagy)
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Fejlesztések, változások a kérvény modulban. Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
ELEKTRONIKUS ADATFELDOLGOZÁS, ADMINISZTRÁCIÓ Az MLSZ ügyviteli rendszerének bemutatása, a regisztráció folyamata.
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
MIFIR adatszolgáltatás – Technikai információk
A pénz- és hitelpiaci szervezetek adatszolgáltatási kötelezettségeiről szóló 51/2016. (XII. 12.) MNB rendelet 8. számú mellékletében foglaltak teljesítésével.
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
9. tétel.
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
MTA Hungary Naptár alapú Orvoskereső Program
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Önértékelési projektterv
KONFERENCIA – 2016 BUDAPEST.
A részletfizetés tranzakcióról általánosságban
Dietetikai szolgáltatás regisztrációs lépései
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
1. Írja be a böngészője címsorába:
Beszállítói PO levelezés oktatás Jabil P2P bevezetés
Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer
Bibliográfia adatbázis-kezelő alkalmazások, EndNote 2018 Skultéti Attila
Előadás másolata:

s 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció

s 2SCM© Siemens AG All rights reserved A regisztráció elérési felülete Regisztráció

s 3SCM© Siemens AG All rights reserved Szállítók regisztrációja Nyelv megadása Támogató oldal megjelenítése

s 4SCM© Siemens AG All rights reserved Használati feltételek megerősítése 1. Használati feltételek dokumentum letöltése különböző nyelveken 2. Elfogadás 3. Következő lépés

s 5SCM© Siemens AG All rights reserved A regisztráció további folyamata Zöld pipa jelzi, ha az adott kérdéskör valamennyi kérdése megválaszolásra került. A kötelezően megválaszolandó kérdéseket * jelzi

s 6SCM© Siemens AG All rights reserved A megválaszolt kérdések száma jelzésre kerül A megválaszolandó kérdések száma A meg nem válaszolt kérdések száma Például: A kötelezően kitöltendő kérdés *-gal jelölt (itt a szállító neve)

s 7SCM© Siemens AG All rights reserved Kötelezően megválaszolandó kérdés, mely még nem megválaszolt Felkiáltó jel jelzi, ha a kötelezően megválaszolandó kérdés még nem megválaszolt

s 8SCM© Siemens AG All rights reserved ESN (anyagcsoport) kód kiválasztása Az ikonra történő kattintással megnyitja az ESN kódokat mutató részletes képernyőt. Szabad szöveges mezőben lehetőség van a részletes szolgáltatás bemutatására

s 9SCM© Siemens AG All rights reserved ESN (anyagcsoport) kód meghatározását segítő automatikus varázsló A kiválasztott ESN kódokhoz tegyen jelzést A kiválasztott kód jobb oldali mezőbe történő mozgatásához kattintson a képernyő közepén található nyilakra Az „OK” gombra történő kattintással visszatérhet a regisztrációs kérdőívhez

s 10SCM© Siemens AG All rights reserved Pénzügyi adatok megadása Pénznem Bevétel 2009 Bevétel 2010 Bevétel 2011 (tervezett) Alkalmazottak száma 2009 Alkalmazottak száma 2010 Alkalmazottak száma 2011 (tervezett)

s 11SCM© Siemens AG All rights reserved Szállítói kontakt információk Megszólítás Titulus Vezetéknév Keresztnév Telefon

s 12SCM© Siemens AG All rights reserved Referencialista Új referencia megadása az „Új” (new) gombbal lehetséges

s 13SCM© Siemens AG All rights reserved Az értékesítési tevékenység jobbá tétele A szállítónak - igény szerint - lehetősége van részletesebb szállító jellemzés, bemutatkozás megadására A szállítói regisztráció típusának megadása Alap vagy Magasabb szintű Az alap típus alap- értelmezettként jelölt. A magasabb szintű további előnyöket nyújt a szállítónak.

s 14SCM© Siemens AG All rights reserved Javaslat és a regisztrációs folyamat további lépései A „done” gombbal a regisztrációt befejezte Miért döntött a regisztráció elvégzéséről? Siemens munkatárs ajánlására Egyéb vállalat ajánlására Hirdetés Siemens weboldal Egyéb

s 15SCM© Siemens AG All rights reserved A kérdőív elküldése Miután a szállító elküldte a kitöltött kérdőívet, a megadott információk ellenőrzésre kerülnek. „Back” gombbal visszaléphet a kérdőív válaszainak folytatásához. Lehetőség van a megadott információk külön file-ba történő exportálására.

s 16SCM© Siemens AG All rights reserved Figyelmeztetés, ha a kötelezően megadandó válasz hiányzik Figyelmeztető üzenet jelenik meg, ha a Szállító el szeretné küldeni a kitöltött kérdőívet (regisztrációt), de valamely kötelezően megadandó kérdésre nem adott választ.

s 17SCM© Siemens AG All rights reserved Hiányzó válasz a kötelezően megválaszolandó kérdésre Pirossal kerül kiemelésre az a kötelezően megválaszolandó adat, amit nem adtak meg

s 18SCM© Siemens AG All rights reserved Mentés és elküldés (lezárás) Valamennyi kötelezően megválaszolandó kérdés megválaszolásra került. A regisztráció elküldhető.

s 19SCM© Siemens AG All rights reserved A „clearing”-központ üzenete Ezen az oldalon a Szállító információt kap a szállítói regisztrációt követő folyamatról: A kitöltött kérdőív a „clearing”- központhoz érkezik, aki a szállítót ben értesíti, amikor a szállító aktiválásra kerül a rendszerben. Felhívjuk figyelmét - második lépésként - a szállítói bemutatkozás (ön jellemzés) megadására. További kérdések esetén a megadott elérhetőségekhez lehet fordulni.