A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Hosszú útra indultunk…
Advertisements

 - pedig volt itt szép főtér  - egy középkori templom  - gyönyörű,motorcsónakok és yachtok ringatóztak a kikötőben  - a várba sajnos.
Megálltunk Hortobágyon Nézel ő dtünk Mez ő kövesden is sok szépet láttunk….
Alsónémedi bemutatása
Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
Alsónémedi A falu bemutatása
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
1 II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola.
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 1.rész.
Készítette:Tóth Nikolett
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA S ZÜL Ő FÖLDEM M IKOLA - S ZLOVÁKIA.
Baczkamadarasi-Kis Gergely Református Gimnázium
A falu bemutatása Készítette: Szlovicsák Valéria 8.c
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
Gundel Étterem Budapest.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
A Puskin u. 3. épületünk, egykori ( ) munkahelyünk a évi felújítás után. Az épület, úgy gondolom, visszakapta vagy legalább részben visszanyerte.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
December.
A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.
Zrínyi Ilona Általános Iskola
Hunyadi János Alapítvány Célunk: iskolánkba járó gyermekek feltételeinek,körülményeinek javítása.
Belvárosi Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény.
KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM
Lázári község négy kisiskolás focicsapata rúgta a bőrt május 20.-án a nagypeleskei iskola udvarán.
Fülemüle informatika verseny
Ökoiskola Készítette:Horváth Eliza Anna Felkészítő tanár:Marton Anikó
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
Medvehagyma-fesztivál Orfű /17.. A programok színes palettájával, illetve gasztronómiai kuriózumokkal várja az érdeklődőket Orfű az áprilisban.
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint.
Szárföld. A gyerekek kívánsága alapján, fiúk és lányok külön csoportban dolgoztak. A lányok terveket készítenek a munkához.
A MELLÉKNÉV magyar nyelv 3. évfolyam
Akkermann Róbert Hoffbauer Márk Logó Róbert Molnár Nagy Dániel
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Zrínyi Ilona Általános iskola
Badacsonytomaj.
Az egri vár Aki ezt a szót hallja, Eger, annak legelőször minden bizonnyal az egri vár és hős védői jutnak eszébe.
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
Statisztikai alapfogalmak
B A L L A G Á S június 15. Szárcsa Általános Iskola.
Tanévnyitó szeptember 1.. Iskolánk szeptember 1-jén 8 órakor tartotta ünnepélyes tanévnyitóját, mely zászlóbevonulással kezdődött.
Dr. Schiffer Csilla A család és az iskola kapcsolatának fejlesztése
Angliai tanulmányi út február március 16.
A közgáz Az 5 legjobb dolog.
Szent István Gimnázium
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
A tavalyi évben a nemzetközi játék keretei között diákjaink kedvenc meséinek kiválasztását, angol nyelvre történő fordítását és továbbítását kérték tőlünk,
A környék legjobb iskolája a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános Iskola 8. osztályosainak szemüvegén át a Szent Erzsébet Római Katolikus Általános.
Iskolakert.
Iskolakert.
Gyakorló óra 5/12.
DEBRECEN SZÉKELY SZEMMEL Barót-Debrecen,,határtalan’’ program.
AUSZTRIA- LINZ PÄDAGOGISCHE HOCHSCHULE OBERÖSTERREICH.
Szalamanov Zsuzsa az alapítvány kuratóriumának elnöke
Vigyázunk környezetünkre és saját egészségünkre
Iskolai szabályok – harmadik osztály
Előadás másolata:

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c Alsónémedi A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c

Az iskola területe Az iskola hatalmas udvarral rendelkezik. Megtalálható itt több nagyobb focipálya is, így mindenki kedvére űzheti ezt a sportot az iskolán belül. A kisebbek mászókázhatnak és csúszdázhatnak, mert erre is van lehetőség. Minden korosztály megtalálhatja a magának megfelelő szabadtéri sportot illetve játékokat.

Az iskola főbejárata És most Régebben Amikor a fiatalok nyári szünetről visszatérnek mindig valamilyen meglepetés várja őket. Az iskola folyamatosan szépül és gyarapodik új felszerelésekkel. És most Régebben Az iskolát belülről és kívülről egyaránt építik. Minden nyári szünetben, hogy a gyerekek szép és tiszta környezetben tanulhassanak.

Az iskola hátsó bejárata és az udvar Az iskola udvaron bőven van lehetőség a játékra. Található itt csúszda és mászóka, ám akik csak beszélgetni szeretnének a friss levegőn vannak padok ahová leülve nyugodtan fecseghetnek a gyerekek.

Az előcsarnok A bejárattal szemben mindig változó képek, festmények vagy más dekoráció díszíti a falat, amelyet az újonnan érkező diákok vagy éppen szülők megnézhetnek vagy gyönyörködhetnek gyermekeik munkáiban. A főbejárat mellett két lépcső vezet felfelé az első emeletre, ahol a tanári és a titkárság is megtalálható.

Az ebédlő Az ebédlőben mindig finom és friss ételt kapnak a gyerekek. A konyhások lelkiismeretesen dolgoznak, hogy a fiatalság bendőjét megtöltsék egészséges ételeket. Több asztal van, így mindenki elfér a kicsiktől kezdve a nagyokig. Be van osztva, hogy kinek mikor lehet menni ebédelni vagy éppen uzsonnázni.

A folyosók Az ebédlővel szembeni folyosó az alsós tantermekhez vezet. Ha végig megyünk és balra fordulunk a tornateremhez jutunk. Az iskola tele van szép és hatalmas növényekkel, ami szépíti az iskola belsejét. A legnagyobb növények a folyosóközpontokban találhatóak a lépcsővel szemben.

A tanári szoba A tanári szobában kb. 30-35 tanár számára van külön íróasztal és közös számítógépek. Az iskola megfelelően van felszerelve nyomtatókkal és fénymásolókkal, így a gyakorló feladatlapokat és dolgozatokat a szükséges példányban elő tudják állítani. Az iskola tanári szobája szép és tiszta, megfelelően be van rendezve.

A Széchenyi dombormű és a márványtábla Az iskola első emeletén található iskolánk névadójáról egy dombormű. Mellette pedig az iskola elballagott diákjainak neve akik nyolc éven át kitűnő tanulmányi eredményt értek el. A táblák márványból készültek.

Rendezvények Iskolánkban minden évben vannak ünnepek, amelyeken a gyerekek szerepelnek és nagy közönség előtt adják elő műsoraikat. A vendégeket mindig kedves szavakkal köszönti Mayer Istvánné az igazgatónő. A műfüves pályát a gyerekek avatták fel a tanáraink által betanított tánccal.

A Kossuth úti iskola A Kossuth úti Iskolába egy évfolyam diák fér el. Három osztályterem, egy kisebb tornaterem és egy kicsi tanári szoba található. Az udvaron van elég hely a játékokra és szintén található csúszda és mászóka.

Néhány kép az iskoláról