Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Iskolai szabályok – harmadik osztály

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Iskolai szabályok – harmadik osztály"— Előadás másolata:

1 Iskolai szabályok – harmadik osztály
Ebben az évben ezeket a szabályokat fogjuk követni a tanulás, játék és szórakozás során.

2 Osztálytermi szabályok
Legyünk kedvesek és megértők másokkal. Figyeljünk az utasításokra, és tartsuk be azokat. Ne lökdösődjünk. Dolgozzunk halkan. Dolgozzunk és játsszunk biztonságosan. Tegyük fel a kezünket, mielőtt kérdezünk valamit. Hallgassuk meg türelmesen, amit mások mondani szeretnének. Ne hozzunk játékokat vagy rágógumit az osztályterembe.

3 Folyosói szabályok Tartsuk be az iskola összes szabályát.
Tartsuk tiszteletben az iskola tulajdonát. Ne zajongjunk a folyosón, a mellékhelyiségekben és a sorbaálláskor. Mindig sétáljunk, ne fussunk. Sorbaálláskor maradjunk a sorban, a folyosó jobb oldalán. Hagyjuk szabadon a folyosót.

4 Ebédlői szabályok Álljunk sorba, és várjuk ki, amíg sorra kerülünk.
Ne játsszunk az étellel, és ne dobáljuk azt. Töröljük tisztára az étkezőtálat a távozás előtt. Mindig sétáljunk, ne fussunk. Ne vigyük ki az ételt az ebédlő területéről.

5 Ígéreteink Mindig társainkkal és tanárunkkal maradunk.
Barátságosak leszünk másokhoz. Kedvesek leszünk másokkal: nem csúfolunk ki, nem bántunk és nem közösítünk ki másokat. Osztozunk másokkal és felváltva használjuk az eszközöket. Tiszteletben tartjuk mások tulajdonát.

6 A megállapodásunk Elolvastam az osztály szabályait, és elfogadom azokat. ____________________________ Tanuló neve és aláírása


Letölteni ppt "Iskolai szabályok – harmadik osztály"

Hasonló előadás


Google Hirdetések