Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt."— Előadás másolata:

1 A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt diákok, így belga fogadó partnereikkel együtt mintegy 140 -150 résztvevője volt az eseményeknek.

2 A remek nyolcas! Diákjaink a brüsszeli Európa Parlament Látogatóközpontja előtt.

3 „Terülj, terülj, asztalkám…” csapatunk a magyar finomságokkal megrakott asztal mellett a nemzetközi ételbemutatón.

4 Előkészületek a képzeletbeli 147. Duna konferenciára Ausztria, Magyarország és Szlovákia között. Felkészültünk, lejátszottuk, felvettük… Eredmény a közös honlapon.

5 Kemény munka folyik … a diákok 16 különböző projektfeladaton dolgoztak, nemzetközi csoportokban. Az eredmények prezentációk, filmek, makettek, rajzok, műalkotások, fotók és még sokféle egyéb formában a közös honlapon találhatóak.

6 A projektmunka mellett jutott idő együttes kirándulásokra is. Jártunk Brüsszelben…

7 … és meglátogattunk első világháborús emlékhelyeket; egy múzeumként megőrzött lövészárokrendszert és egy vadonatúj múzeumot Diksmuideben valamint megnéztük vezetéssel Ypres városát, …

8 …, amely az egyik leghírhedtebb állóháborús helyszín volt, és ahol a város közepén vannak a katonai temetők, mint a képen látható brit is, mind a mai napig…

9 Utolsó közös napunk elején egy fiatal belga EU parlamenti képviselő-jelölt beszélt nekünk az EU működéséről, majd kiállítást rendeztünk a végzett munka eredményeinek bemutatására.

10 A záró expón diákok, tanárok, szülők egyaránt megismerhették munkánk eredményeit laptop képernyőkön, posztereken, kivetítőkön keresztül.

11 Egész héten remek időnk volt, így az estét hatalmas szabadtéri barbecue partival és közös tánccal, énekkel zártuk! Igazán emlékezetes záró találkozón vettünk részt!


Letölteni ppt "A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt."

Hasonló előadás


Google Hirdetések