Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN."— Előadás másolata:

1

2 A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN

3 Előkészületi munkák:

4 Tanteremek díszítése LUFIFESTÉSLUFIFESTÉSFaliújságFaliújság

5 Tanári szobát és az iskola folyosóit is díszítették a diákok az ünnepre Közös festett kép készítése-melyet az aulában helyeztünk el

6 Lufikra rajzolták a figurákat, illetve különböző technikákat alkalmazva jelenítették meg (Pl.:üvegfestés)

7 Az évfordulóra egy kis dalt komponáltak a gyerekek

8 Készültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokbanKészültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokban Körtáncot gyakoroltakKörtáncot gyakoroltak Készültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokbanKészültek egy angol mesével már a szülinapot megelőző napokban Körtáncot gyakoroltakKörtáncot gyakoroltak

9 Elérkezett az ünnep. Minden gyerek nagyon várta.

10 Aszfaltrajz versennyel indul a program.

11

12

13

14

15 KÖZBEN TÖBBEN A KISEBBEK, KÉPESLAPOT TERVEZTEK SZÁMÍTÓGÉPPEL A legsikeresebbnek ítélt képeslapA legsikeresebbnek ítélt képeslap

16

17

18 Egy alsós diák alkotása

19 Közben az iskola konyhájában elkészítették a születésnapi tortát. Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával.Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került. Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával.Óriási tortalap sütését a közeli cukrászdában végezték, a gyerekek bevonásával. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. Majd elkészül a gyerekek döntése alapján a finom csoki krém, mellyel a lapokat betöltötték. Ezt követte a díszítés. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. A figurákat gyümölcsökből alakították ki a torta tetejére. Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.Végül a rendezvény végéig a hűtőbe került.

20 ÍME A FINOM TORTA

21 Az ünneplés csúcspontja következett.

22

23 Először a születésnapi ének emelte a hangulatot melyet először a szerzők mutattak be, majd közösen énekeltek a résztvevőkkel.melyet először a szerzők mutattak be, majd közösen énekeltek a résztvevőkkel.

24 Az angol mesejáték következet, nagy sikert aratott.

25 Végül egy körtáncra invitáltak mindenkit a táncos lábú 8. osztályos lányok.

26 A moldvai körtáncba, a végére már mindenki bekapcsolódott. Nagyon jó hangulatban, a feldíszített szüli napi torta elfogyasztásával zárult a rendezvény.

27


Letölteni ppt "A FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBENA FONTOS SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETOKTATÁSI INTÉZMÉNYBEN."

Hasonló előadás


Google Hirdetések