FÖLDANYÁNK SZÍVE.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A VIRTUÁLIS VEZETŐ Vezetés a digitális korban Bőgel György szeptember 5.
Advertisements

Antropológia VIII. A lélek.
A kiáltó világ.
Automataváltás - hanggal!!!
TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?
Szent Pál Korintusiaknak írt 1.levele 13.
Manipuláció helyett szolgálat a társkapcsolatban
Egy fényképész álma, zene és a tudás néhány gyöngyszeme.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
Mennyire ismered a csakráidat?
ADVENT.
GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE
Ahogy én tolmácsolnám nektek…
A KOZMIKUS SZÖVEDÉK TULAJDONSÁGAI:
Lélek-központú asztrológia. Lélek: olyan egyesítő és kollektivizáló energia, amelynek elbűvölő vonzereje a SZERETET!!
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Szülőhazám! Zenével:.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Várnai Péter: Hit – hivatás - hűség április
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Nagyböjt első hete.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Atya teremtő szeretet Lelke, áradj szét
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Szent Koronát Szolgálók Szövetsége Szent Korona alapú jogrendszer AlkotmányAlkotmány – Rövid szövegRövid szöveg.
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Atya teremtő szeretet lelke, áradj szét
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
SAHAJAYOGA A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Tudományos főmunkatárs, PTE dr. Hetesi Zsolt FELELŐSSÉG azért, ami körülvesz.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
ISTEN hozott köztünk!.
Iz Hallgassatok rám, szigetek, és figyeljetek, népek, a távolból! Az Úr hívott el engem az anyaméhtől fogva, anyám méhétől emlegette nevem. Olyanná.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Novéna Jezsuita Hivatásokért november 5. Első nap.
M A N D A L Á K A mandala szó az ősi indiai szent nyelvből, a szanszkrítből származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. A mandala egy kör alakú.
Az Élet Igéje február „Akiket Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai.” (Róm 8,14).
Brassó Belvárosi Református Egyházközség A magyar reformáció nagy alakjai Előadás sorozat esztendő Reformáció nagyhetében.
A fények és színek hatása ....
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Erika F. Puni, PhD Stewardship Ministries Director General Conference.
55.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
A fények és színek hatása ....
Visuddhi csakra.
Előadás másolata:

FÖLDANYÁNK SZÍVE

országában, a Pilisben található. A nepáli papok 2005-ben kijelentették, hogy mindennap imádkoztak a Földért. Most "vajúdik a Föld és a Kárpát-medencében szüli a jövőt." A nepáli Fehér Királyi Kolostor vezetője magyarországi tartózkodása idején így szólt a magyarokhoz: "Önök, magyarok elképzelni sem tudják, milyen büszkék lehetnek nemzetükre, magyarságukra. Mi biztosan tudjuk, hogy a világ szellemi, lelki és spirituális megújhodása az Önök országából fog elindulni. A világ szívcsakrája az Önök országában, a Pilisben található. Ez a spirituális megújhodás már megindult Önöknél!"

A FÖLD SZÍVE A Szív a Kárpát-medence, a Pilis a szívcsakra! S van egy nagyon fontos része, amitől minden szív dobog. Ez a szinuszcsomó. Ezért hívják rég eme követ „DOBOGÓKŐ”- nek!!!

A szanszkrit eredetű "csakra" szó magyar jelentése "kerék", amit gyakran lótuszvirágokként ábrázolnak. A Szkítáknál-Hunoknál-Magyaroknál napkorongként jelenítették meg. A csakrák az ember érzékfeletti részeivel közös szervek, s minden testben sajátos feladatuk van. A csakrák erőközpontok, melyek harmonikus működésük esetén transzformátorokként alakítják át a szervezet és a kozmosz energiáit, s azokat így közvetítik egymás felé. A csakrák az ember fizikai szemmel láthatatlan, szellemi részeinek szervei. A fizikai test a normális érzékszervek számára is érzékelhető, az embernek azonban vannak olyan finomabb testei, amelyek az érzékfeletti, vagy más néven szellemi világhoz tartoznak.

Gyökér csakra: A gyökér csakra elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért. A gyökér csakra felelős a tisztulási folyamatokért is. A legalacsonyabb rezgésszámú csakra. A föld csakra célja a túlélés, és a félelem zárhatja el. Szex csakra: Teremtő csakra. A szex csakra a párkapcsolattal, a szexualitással, a kreativitással, a táplálkozással és a fizikai erőnléttel van kapcsolatban. Az öröm csakrája, és a bűntudat zárhatja el. Napfonat csakra: A napfonat csakra szintjén szembesülünk árnyék oldalunkkal, ezen csakra energiáinak segítségével vívjuk meg harcainkat saját magunkkal és a külvilággal is. Ez a csakra az akaraterőt befolyásolja és a szégyen zárja el. Szív csakra: A 7 csakra középső tagja, mely az anyagi és a szellemi világ közötti híd. Hozzá tartozik a feltétel nélküli szeretet és az elfogadás. Ez a szeretet csakrája, és a bánat zárhatja el. Torok csakra: Kommunikáció, önkifejezés, és ezzel összefüggésben kreativitás. Ez az igazság csakrája, és a hazugság zárhatja el, amit magunknak mondunk. Harmadik szem (homlok) csakra: A harmadik szem csakra az intuíció és a hatodik érzék szerve. Ez vezérli a koncentrációt és a meditatív képességeket. Ez a tisztánlátás csakrája, és a tévhitek zárhatják el. Korona csakra: A korona csakra szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért és bízunk a megérzéseinkben és a belső vezetésben. Ez a tiszta kozmikus energia csakrája, és a földi kapcsolatok zárhatják el.

Sárkányvonalak    Az ősi tudás szerint úgynevezett Szent György-vonalak (Sárkányvonalak) hálózzák be a Földet. Ezek energiarendszerek, egyfajta rezgések. Ahol a vonalak metszik egymást, azok az akupunkturális pontok, hasonlóan az emberi test akupunkturális pontjaihoz. A többszörös vonalkereszteződések egyszersmind szakrális, szentnek tekintett helyek. Ilyen az angol Stonehenge, a görög delphoi jósda, a perui Machu Picchu, az egyiptomi Kheopsz piramis. A Kárpát-medencének azonban egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Sárkányvonalak rendszerében. Itt ugyanis az akupunkturális pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön. Pilisben található a Föld szívcsakrája, vagyis az energiavonalak csokra.

A világ csakrapontjai

• GYÖKÉR CSAKRA: Jeruzsálem • GYÖKÉR CSAKRA: Jeruzsálem. Archaikus képben úgy jelenik meg, mint a Mágus (akár Jézus), aki megállja a helyét a földön és a túlvilágon, és aki tökéletesen elvégzi a dolgát.

• SZEX CSAKRA: Andok. Ezt régen a maják működtették • SZEX CSAKRA: Andok. Ezt régen a maják működtették. Azt mondják, hogy ezért nem találtak csontvázakat tőlük, mert kollektívan más létsíkra vándoroltak.

• NAPFONAT CSAKRA: Ausztrália, mely jelenleg nem működik • NAPFONAT CSAKRA: Ausztrália, mely jelenleg nem működik. Ezen a területen az őslakosok telepátiát használtak ahhoz, hogy nagy távolságokban is kommunikálhassanak egymással, és harmóniában éljenek.

• SZÍV CSAKRA: Magyarország, Pilis. A csakrák „közepe” • SZÍV CSAKRA: Magyarország, Pilis. A csakrák „közepe”. Minden magyar embernek kötelessége, hogy óvja a Föld szívcsakráját, melyet saját szívcsakrájának védelmével is elősegíthet.

• TOROKCSAKRA: India

• HOMLOKCSAKRA: Bermuda-háromszög: a harmadik szem helye, melyről az embereknek javarészt a rejtélyes eltűnések jutnak az eszükbe, melyek a mai napig nem tisztázottak.

• KORONACSAKRA: Tibet, ahol a szellem összekapcsolódik a felsőbb szellemiséggel. Itt nyílik meg az univerzális tudat kapuja. A tibeti buddhisták is a transzcendentális tudásra, a megvilágosodásra törekednek évezredek óta.

" Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában, páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagyhatalmú őrangyala, mint a magyaroknak és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!"