Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

ISTEN hozott köztünk!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "ISTEN hozott köztünk!."— Előadás másolata:

1 ISTEN hozott köztünk!

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Irgalmas és kegyelmes az ÚR, türelme hosszú, szeretete nagy. Nem perel mindvégig, nem tart haragja örökké. Nem vétkeink szerint bánik velünk, nem bűneink szerint fizet nekünk…”

3 Mi Atyánk, Isten, aki vagy a Mennyekben, szenteltessék meg a Te neved
Mi Atyánk, Isten, aki vagy a Mennyekben, szenteltessék meg a Te neved! Jöjjön el országod hozzánk a földre, s a Te akaratod legyen meg! Minden napon add meg kenyerünket, és bocsásd meg vétkeinket, mint ahogy mi tesszük ellenségeinkkel. S a gonosztól szabadíts meg!

4 S a dicsőség most és örökké, Ahogyan a tenger vizekkel!
Mert Tiéd az Ország, Tiéd a hatalom, S a dicsőség most és örökké, Mert a föld megismer, teljes lesz neveddel, Ahogyan a tenger vizekkel!

5 Több erőt, több szeretetet, Többet Tőled mindennap.
És teljes szívemből imádom Neved. Az elmém meghajol és hódol Neked. Teljes lényem Tiéd, rendelkezz velem, Mert Te vagy az Úr! Te vagy az Úr!

6 Boldog ember az, ki bűnt nem ismer, Kinek vétke már elfedeztetett Néki az Úr bűnt már nem tulajdonít, Lelkében csalárdság nincsen.

7 Míg elhallgattam, megavultak csontjaim, Napestig jajgattam, könnyeztem. Éjjel-nappal éreztem kezeidet, Szívemre, lelkemre nehezedett.

8 Vétkemet bevallottam, bűnöm nem takargattam
S te elvetted rólam a bűneim terhét Szabad, tiszta szívet adtál nekem, Boldog ember az, kinek szíve bűntelen, Lelkében csalárdság nincsen.

9 Isten Igéje mondja: „Én pedig hatalmadról énekelek, magasztalom minden reggel hűségedet. Mert erős váram vagy, menedékem, mikor bajba jutok.” (Zsoltárok 59: 17.) Ti, földi országok, énekeljetek Istennek, zengjetek az Úrnak! Száguld az egeken át, az ősi egeken át. Halld, hogyan mennydörög hatalmas hangja! Hirdessétek Isten hatalmát, fenségét Izráelen, erejét a fellegekben! (Zsoltárok 68: 33-35)

10 A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld! Mert fény veszi körül, a sötétség menekül és megremeg, ha szól, megremeg, ha szól…

11 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk
Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk! És lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!

12 Az Örökkévaló, időn uralkodó, a kezdet és a vég, a kezdet és a vég… Ő az Atya Isten, a Fiú, s Szent Szellem, a győztes oroszlán, s a megölt Bárány…

13 Mily nagy Istenünk, énekeld, mily nagy Istenünk, és lásd meg, mily nagy, mily nagy Istenünk!
Minden név felett való; dicséretre méltó Szívem énekel: mily nagy Istenünk!


Letölteni ppt "ISTEN hozott köztünk!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések