Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek.

2 Velem vándorol utamon Jézus, Gond és félelem el nem ér. Elvisz, elsegít engem a célhoz, Ő, a győzelmes, hű vezér, Ő, a győzelmes, hű vezér. Velem vándorol utamon Jézus, Ott az oltalom hű szívén. Ha a szép napot fellegek rejtik, ő az éltető, tiszta fény, ő az éltető, tiszta fény.

3 Velem vándorol utamon Jézus, Bár az út néha oly sötét, Soha nincs okom félni a bajtól, Amíg irgalmas karja véd, Amíg irgalmas karja véd. Velem vándorol utamon Jézus, Ez a vigaszom, baj ha jő. Bármi súlyosak rajtam a terhek, Segít hordani, ott van ő, Segít hordani, ott van ő.

4 Boldog, akinek hűtlensége megbocsáttatott, vétke eltöröltetett. Boldog az az ember, akinek az ÚR nem rója fel bűnét, és nincs lelkében álnokság. Míg hallgattam, kiszáradtak csontjaim, egész nap jajgatnom kellett. Mert éjjel-nappal rám nehezedett kezed, erőm ellankadt, mint a nyári hőségben. (Szela.) Megvallottam neked vétkemet, bűnömet nem takargattam. Elhatároztam, hogy bevallom hűtlenségemet az ÚRnak, és te megbocsátottad bűnömet, amit vétettem. (Szela.) Ezért hozzád imádkozzék minden hívő, amíg megtalálhat. Ha nagy vizek áradnak is, nem érik el őt. Te vagy az oltalmam, megóvsz a bajtól, körülveszel a szabadulás örömével. (Szela.) 32. zsoltár

5 Találkozni jöttem Veled, Istenem. Te jól ismersz engem, és én kitárom a szívem. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

6 Vágylak megismerni Téged, Istenem, Szentlelkedben járni és élni szüntelen. Itt vagyok, Istenem, vizsgálj meg engem! Itt vagyok, Istenem, leteszem életem. Itt vagyok, Istenem, hogy halljam a hangodat. Itt vagyok, Istenem, hogy tegyem akaratodat.

7 Jöjjön el a Te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyen, úgy a földön is…

8 Urunk, hála, hogy te táplálsz napról napra szüntelen! Áldva légy, hogy minden új nap új öröm, új kegyelem! De a szívünk vágyakozva azért sóhajt tefeléd: Engedd, Jézus, megízlelnünk örök élet kenyerét!

9 ???????????

10 (A)MIKÉPPEN…(?)

11

12

13

14

15

16 ADÓS VAGYOK

17 – 7 ? – 70 X7

18 BŰN = TARTOZOM

19

20 NINCS MENEKVÉS ?!!!

21 BŰN>BÁNTÁS

22 BOCSÁNAT = ELENGED

23 TISZTÍTS MEG, ÉS TISZTA LESZEK…

24

25

26 70 x7 Bocsáss meg, mert neked is megbocsátottak…. Bocsáss meg, mert a megbocsátás szabaddá tesz !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek."

Hasonló előadás


Google Hirdetések