Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE"— Előadás másolata:

1 GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE

2 HITÜK SZERINT ITT TALÁLHATÓ A VILÁG
KAILASH HEGY TIBET A HIMALÁJÁBAN TALÁLHATÓ HEGYRE A BUDDHISTÁK SZENT HELYKÉNT TEKINTENEK , KÖSZÖNHETŐEN AZ ITT HÚZÓDÓ ENERGIAVONALAKNAK. HITÜK SZERINT ITT TALÁLHATÓ A VILÁG KORONACSAKRÁJA.

3 SEDONA USA A VILÁG LEGERŐSEBB ENERGIAMEZŐI KÖZÖTT TARTJÁK SZÁMON. AZ IDELÁTOGATÓ, SZÁMTALAN SAJÁTOS KEZELÉST VEHET IGÉNYBE , MIKÖZBEN ÉLVEZHETI A TÁJ LÁTVÁNYÁNAK NYUGTATÓ EREJÉT.

4 TITICACA-TÓ PERU / BOLÍVIA AZ ANDOK MAGAS HEGYEI KÖZÖTT TALÁLHATÓ A
VILÁG LEGMAGASABBAN FEKVŐ , HAJÓZHATÓ TAVA , MELYNEK A MEDRÉT A LEGENDA SZERINT ,A LEZUHANÓ HOLD FORMÁLTA. KÜLÖNLEGES ENERGIÁKKAL RENDELKEZŐ HELY , MELYET A VILÁG SZEXCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETNEK. A LEGTÖKÉLETESEBB PONT A MEDITÁCIÓRA.

5 AMRITAPURI INDIA AZ INDIAI KERALA ÁLLAMBAN TALÁLHATÓ , AZ EGYIK LEGKERESETTEBB GYÓGYÍTÓ HELYNEK SZÁMÍT NAPJAINKBAN. ITT TEVÉKENYKEDIK UGYNIS A SZÁMTALAN CSODATÉTELÉRŐL , ÉS LÉLEKHARMONIZÁLÓ GYAKORLATAIRÓL ISMERT ÖLELŐ ANYA AMMÁ.

6 DOBOGÓKŐ MAGYARORSZÁG
MÉG A DALAI LÁMA IS ELISMERTE , HOGY A FÖLD SZÍVE HAZÁNKBAN , A GYÓGYÍTÓ EREJÉRŐL HÍRES DOBOGÓKŐNÉL VER. ITT HÚZÓDIK UGYANIS FÖLDÜNK SZÍVCSAKRÁJA. HA IDELÁTOGATSZ , ENERGIÁVAL TÖLTŐDSZ FEL , A FÜLEDET A RÁM –HEGYEN TALÁLHATÓ FERENCZY –SZIKLÁHOZ ILLESZTVE , HALLHATOD A SZÍVDOBBANÁSOKAT.

7 SHASTA-HEGY USA A FÖLD GYÖKÉRCSAKRÁJÁNAK TARTOTT HEGYHEZ , TURISTÁK TÍZEZREI JÁRNAK POZITÍV ENERGIÁT MAGUKBA SZÍVNI. A HELY A TESTI FELTÖLTŐDÉST IS BIZTOSÍTJA , ÉS TÖKÉLETES LEHETŐSÉGET AD AZ ELMÉLYÜLÉSRE.

8 HOLT-TENGER IZRAEL / JORDÁNIA
A VÍZ MAGAS SÓTARTALMÁNAK KÖSZÖNHETŐEN , ÉLŐLÉNYEKTŐL MENTES . A HELY ENERGIÁVAL TÖLTI FEL AZ UTAZÓT, A TÓ VIZE ÉS ISZAPJA ÁSVÁNYI ANYAGOKBAN IGEN GAZDAG.

9 MEDZSUGORJE BOSZNIA-HERCEGOVINA
EGYIKE A VILÁG LEGHÍRESEBB ZARÁNDOKHELYEINEK, KÖSZÖNHETŐEN A SZŰZ MÁRIÁHOZ KÖTHETŐ JELENÉSEKNEK , ILLETVE A NEKI TULAJDONÍTOTT CSODÁLATOS GYÓGYULÁSOKNAK. A HELY ENERGIÁI , A CSUPÁN KIRÁNDULNI VÁGYÓ TURISTÁKBÓL IS KÜLÖNLEGES ÉRZETEKET VÁLTANAK KI.

10 GÍZAI PIRAMISOK EGYIPTOM
A BOLYGÓNK TOROKCSAKRÁJAKÉNT EMLEGETETT EGYIPTOMI GÍZA , TITOKZATOS REJTÉLYES MÓDON KELETKEZETT PIRAMISAI , SZINTÉN A FÖLD EGYIK LEGNAGYOBB ERŐKÖZPONTJÁNAK TERÜLETÉN FOGLALNAK HELYET , AMI MIATT NEMCSAK A TÖRTÉNELMI LÁTNIVALÓKRA , DE A TESTI-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYÓ TURISTÁK IS ELŐSZERETETTEL KERESIK FEL ŐKET.

11 TÁBLA-HEGY DÉL-AFRIKAI KÖZTÁRSASÁG
A TÁBLA-HEGY EREDETÉT , IZGALMAS MITOLÓGIAI TÖRTÉNETEK ÖVEZIK, HÍRES ENERGIA KÖZPONT. KŐBŐL KÉSZÜLT , CSAKRÁKAT SZIMBOLIZÁLÓ ÉPÍTMÉNYEI , KIVÁLÓ HELYET BIZTOSÍTANAK A MEGNYUGVÁSRA , MEDITÁCIÓRA. A VILÁGÖRÖKSÉG RÉSZE.

12 LOURDES FRANCIAORSZÁG
MÁRIA-JELENÉSEKRŐL , ILLETVE GYÓGYÍTÓ EREJÉRŐL HÍRES. A FORRÁSVÍZ CSODATÉVŐ EREJÉBEN SOKAN HISZNEK. A BARLANGNÁL , ÉS A TEMPLOM ELŐTTI TÉREN TÖRTÉNT GYÓGYULÁSOK LEÍRÁSA , A BAZILIKA ELŐTTI TÉREN MEG IS TEKINTHETŐ.

13 ULURU-HEGY AUSZTRÁLIA
AZ AUSZTRÁL VÖRÖS HEGY SOKAK SZERINT A VILÁG KÖZEPE. FÖLDÜNK NAPFONATCSAKRÁJÁVAL ESIK EGYBE , ÉS AZ ŐSLAKOSOK HIEDELME SZERINT IS MÁGIKUS ERŐVEL BÍR. A FÖLD LEGNAGYOBB ÖSSZEFÜGGŐ SZIKLATÖMBJEKÉNT , A VILÁG EGYIK LEGTITOKZATOSABB HELYE.

14 CHICHEN ITZA MEXICÓ AZ ŐSI PIRAMISAIRÓL ÉS GYÓGYÍTÓ VIZÉRŐL ISMERT CHICHEN ITZA A MEXICÓI YUCATÁN-FÉLSZIGETEN TALÁLHATÓ. A VÍZ MELLETT TALÁLHATÓ KÖVEKBŐL , ÉS KVARCOKBÓL ENERGIÁT NYERHETSZ. A HELYIEK EZEKET A KÖVEKET, AZ IDEUTAZÓK SZÁMÁRA NYÚJTOTT REGENERÁLÓ ÉS MÉREGTELENÍTŐ KEZELÉSEK SORÁN ALKALMAZZÁK.

15 LAGO ATITLAN GUATEMALA
DÉL-GUATEMALA ŐSI MAJA KÖZÖSSÉGEIRŐL , AKTÍV VULKÁNJAIRÓL , ÉS A KÖRNYÉK EGYIK LEGSZEBB VULKÁNI EREDETŰ TAVÁRÓL , A LAGO ATITLÁNRÓL HÍRES , MELYNEK KÖRNYÉKE EGYESEK SZERINT HATALMAS GYÓGYÍTÓ , HARMONIZÁLÓ ENERGIÁKAT REJT MAGÁBAN.

16 FATIMA PORTUGÁLIA A PORTUGÁL KISVÁROS ÓTA SZÁMÍT VILÁGHÍRŰ ZARÁNDOKHELYNEK-EKKOR JELENT UGYANIS MEG A SZŰZANYA HÁROM GYERMEKNEK. A TÖBBI MÁRIA KEGYHELYHEZ HASONLÓAN , FATIMÁHOZ IS SZÁMTALAN CSODÁS GYÓGYULÁS KÖTHETŐ.

17 SANTIAGO DE COMPOSTELA SPANYOLORSZÁG
A SZENT JAKAB ÚT A VILÁG JELENTŐS ZARÁNDOKÚTJA , MELYNEK VÉGÁLLOMÁSA A CSODATÉVÖKÉNT ISMERT SANTIAGO DE COMPOSTELA TEMOLOMA. AZ ÚTNAK A VALLÁSOS EMBEREKEN KÍVÜL AZOK A VÁNDOROK IS NEKIVÁGNAK , AKIK TEST-LELKI GYÓGYULÁSRA VÁGYNAK , ILLETVE ARRA, HOGY MEGTALÁLJÁK HELYÜKET A VILÁGBAN. Fotó Internet


Letölteni ppt "GYÓGYÍTÓ ÉS CSODATÉVŐ HELYEK VILÁGSZERTE"

Hasonló előadás


Google Hirdetések