Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mennyire ismered a csakráidat?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mennyire ismered a csakráidat?"— Előadás másolata:

1 Mennyire ismered a csakráidat?
CSAKRATESZT 10 K é r d é s a c s a k r á k r ó l

2 1. Mi a csakra szó jelentése?
A Energia B Kerék C Spirituális erő A csakra szó kereket jelent és a csakrák az óramutató járásával egy irányban forognak.

3 2. Mit jelent a legalsó csakra neve: Muladhara?
A A gyökér támasza B Négy erő C Felemelkedés “MUL” = “gyökér”; “ADHARA” =“támasz” Ez a központ adja az erőt a Kundalini felemelkedéséhez és vigyázza annak tisztaságát.

4 3. Mi a második csakra, a Szvadisthán legfontosabb tulajdonsága, univerzális szinten?
A A teremtés ereje B Bölcsesség C Aszkéta életmód A Szvadisthán csakra a teremtés erejét hordozza bennünk, mely a kreativitást, esztétikai érzéket és a művészeteket adományozza nekünk.

5 4. A finomrendszerben mi annak a területnek a neve, mely a Guru elvet képviseli?
A Prána Nanda B Pingala Nádi C Bhava Szágárá A Bhava Szágára jelentése „Illúziók Óceánja”. Ezen a területen vezeti át a Guru tanítványát. Amikor a Kundalini felébred bennünk ez a terület megvilágosodik és saját Gurunkká válunk.

6 5. A Szív (Anahata) csakra baloldala miért annyira fontos?
A A prána itt áramlik B A Szerelem helye C Itt található a Lélek A szív a lélek székhelye, az igazi Önvalónké, halhatatlan részünké, amivel eggyé válunk, a Kundalini felébredése után.

7 6. Melyik csakra adja az egyensúlyt, elégedettséget és a jólétet?
A Nabhi B Vishuddhi C Anahata A Nabhi csakra tesz minket nemcsak elégedetté, de anyagi jólétünkről és belső egyensúlyunkról is gondoskodik.

8 7. Sri Krishna melyik csakrát irányítja?
A Nabhi B Vishuddhi C Anahata Sri Krishna Sri Visnu 8. inkarnációja, aki Arjunának, a nagy harcosnak nyílvánította ki az egyik alapvető spirituális tanítást, a Bágávát Gita-t .

9 8. Melyik csakrában kereszteződik a három energiacsatorna?
A Anahata B Nábhi C Agnya A három energia csatorna: Ida, Pingala és Szusumna nádik az Agnya csakrában kereszteződnek. Itt találkozik a múlt, a jelen és a jövő.

10 9. Mi a hatodik csakra (homlokunk tájékán), az Agnya legfontosabb tulajdonsága?
A Megbocsátás B Vízualizáció C Auralátás Amikor megbocsátunk, az Agnya csakra kinyílik így a múlttal és a jövővel kapcsolatos gondolatok fölé emelkedünk, a gondolatnélküli tudatosság állapotába.

11 10. Mikor nyílt meg a legfelső csakra?
A Plutó felfedezésekor B 1970 május 5-én C Több ezer éve, amikor a limbikus rendszer kifejlődött 1970 május 5-én, a vízöntő korszak kezdetén nyílt meg a legfelső központ, a Szahaszrara.

12 Kiértékelés 9-10 pont – Nagyon jól ismered a finomrendszert
5-8 – Jártas vagy a spiritualitás területén, sokat olvastál róla, keresed az igazságot 0-5 – A Vízöntő korszak mindenki számára elhozza az igazság keresésének áldását. Lehet, hogy számodra most jött el és sok hasznosat találsz majd a következő oldalakon:….

13 Ajánljuk figyelmedbe a következő oldalakat:
Minden, amit a csakrákról tudni lehet: Meditáció a mindennapokra: A Kundalini, a bennünk lakozó élő energia: A 10 ősi Guru:


Letölteni ppt "Mennyire ismered a csakráidat?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések