Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?"— Előadás másolata:

1 TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?
VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ? MIT SZÓLNÁL EGY BOLDOGABB, KIEGYENSÚLYOZOTTABB ÉLETHEZ?? HOGYAN? HA NAPI NÉHÁNY PERCET RÁSZÁNSZ - AZ ÉLETED MEGVÁLTOZHAT.

2 MIT MOND SZÁMODRA EZ A KÉP? EZ A FINOMRENDSZERÜNK.
HALLOTTAD MÁR AZT A SZÓT, HOGY CSAKRA? AZT JELENTI, KERÉK. A FINOMRENDSZER AZON PONTJAI, AHOL AZ ENERGIÁK ÖSSZPONTOSULNAK. 7 FŐ CSAKRÁNK VAN. CSAKRÁINK ÁLLAPOTA KIHAT A HOZZÁJUK TARTOZÓ SZERVEK ÁLLAPOTÁRA, ÉS FINOMSZINTEN ÉLETÜNK MINDEN ASPEKTUSÁRA. EZÉRT A CSAKRÁKAT IS TISZTÁN KELL TARTANI!

3 SHRI MATAJI NIRMALA DEVI 1970-BEN ALAPÍTOTTA A SAHAJA JÓGÁT.
EKKOR NYÍLT MEG AZ EMBERISÉG LEGFELSŐ CSAKRÁJA, A SZAHASZRARA. AZÓTA TÖBB EZER ELŐADÁST TARTOTT ÉS MILLIÓKAT TANÍTOTT MEG AZ EGÉSZ VILÁGON, HOGYAN GYAKOROLJÁK EZT A NAGYON EGYSZERŰ TECHNIKÁT.

4 SHRI MATAJI, BÁR ANYA, NAGYMAMA, DÉDNAGYMAMA, ÉLETÉNEK UTÓBBI HÁROM
SAHAJA = SPONTÁN, VELÜNK SZÜLETETT JÓGA = KAPCSOLAT A MINDENT ÁTHATÓ ERŐVEL SHRI MATAJI, BÁR ANYA, NAGYMAMA, DÉDNAGYMAMA, ÉLETÉNEK UTÓBBI HÁROM ÉVTIZEDÉT ANNAK SZENTELTE FÁRADHATATLANUL, HOGY ELJUTTASSA A SAHAJA (EJTSD: SZAHADZSA) JÓGA MEDITÁCIÓT A VILÁGBA. TANÍTÁSAIÉRT NEM FOGAD EL PÉNZT. KÉTSZER JELÖLTÉK NOBEL BÉKE DÍJRA, TISZTELETBEN RÉSZESÍTETTE AZ AMERIKAI KONGRESSZUS ÉS AZ ENSZ. MAJD SZÁZ ORSZÁGBAN KAPOTT SZÁMTALAN DÍJAT AZ EMBERISÉG BÉKÉJE, EGÉSZSÉGE ÉS JÓLÉTE ÉRDEKÉBEN TETT MUNKÁJÁÉRT.

5 KUNDALINI – ANYAI TERMÉSZETŰ ŐSI ENERGIA,
AMELY VELÜNK SZÜLETIK. A KERESZTCSONTBAN TALÁLHATÓ NYUGVÓ ÁLLAPOTBAN, HÁROM ÉS FÉL FORDULATOT FELTEKEREDVE. LATINUL EZ A CSONT: SACRUM (SZENT). A KUNDALINI A LEGALSÓ CSAKRÁNK FELETT HELYEZKEDIK EL. EGY NAGYON EGYSZERŰ MEDITÁCIÓVAL FELÉBRESZTHETŐ.

6 „Számomra az emberek olyanok, mint a kőbe zárt istenek, akiket angyalokká lehet alakítani a Kundalini felébresztése által.” AMIKOR A KUNDALINI FELÉBRED ÉS ÁTHATOL A HAT ENERGIAKÖZPONTON, TÁPLÁLJA AZOKAT, ÍGY RENDBE JÖVÜNK FIZIKAILAG, MENTÁLISAN, ÉRZELMILEG ÉS SPIRITUÁLISAN.

7 CSAKRÁK: MULADHARA: GYÖKÉR VÉDI A KUNDALINI TISZTASÁGÁT, ÉS TÁMOGATJA A FELEMELKEDÉSÉT. NÉGY SZIRMA NÉGY TULAJDONSÁGOT HORDOZ, AMELY LEGINKÁBB A GYEREKEKBEN FIGYELHETŐ MEG: TISZTASÁG, ÁRTATLANSÁG, BÖLCSESSÉG, ÉS BÁTORSÁG. SZVADISTHÁN: FINOMSZINTEN ELLÁT MINKET A KREATIVITÁSHOZ, ÉS AZ ABSZTRAKT GONDOLATOKHOZ SZÜKSÉGES ENERGIÁVAL. NÁBHI: NAPFONAT FINOMSZINTEN AZ ELÉGEDETTSÉG ÉRZÉSE TARTOZIK IDE. ANYAGI JÓLÉTÜNK ÉS BELSŐ EGYENSÚLYUNK IS ENNEK A CSAKRÁNAK AZ ÁLLAPOTÁTÓL FÜGG. ANAHAT: SZÍV CSAKRÁINKNAK HÁROM ASPEKTUSA VAN. A KÖZÉPSŐ SZÍVCSAKRA BIZTONSÁGOT NYÚJT. HA JÓL MŰKÖDIK, JÓL MŰKÖDŐ IMMUNRENDSZERT, ÉS MAGABIZTOS SZEMÉLYISÉGET EREDMÉNYEZ.

8 A BAL SZÍV CSAKRA A LÉLEK HELYE, ÍGY NAGY TISZTELETET ÉRDEMEL.
A LÉLEK AZ IGAZ ÖNVALÓNK, HALHATATLAN RÉSZÜNK, AMIVEL A KUNDALINI FELÉBREDÉSE UTÁN EGGYÉ VÁLUNK. NEM VAGYUNK A TEST, AZ ELME, GONDOLATAINK, SZOKÁSAINK. CSAKIS A TISZTA LÉLEK.

9 A JOBB SZÍV CSAKRA MEGAJÁNDÉKOZ MINKET A
FELELŐS VISELKEDÉSSEL. VISUDHI: TOROK MAGASSÁGÁBAN A KOMMUNIKÁCIÓÉRT FELELŐS, ÉS AZÉRT, HOGY ÉREZHESSÜK, SZERVES RÉSZEI VAGYUNK AZ EGÉSZNEK, KÉPESEK LEGYÜNK OBJEKTÍVEN LÁTNI A DOLGOKAT. AGNYA: HOMLOK MAGASSÁGÁBAN AMIKOR MEGBOCSÁJTUNK, AKKOR KERÜLHETÜNK A MEDITÁCIÓ ÁLLAPOTÁBA, A MÚLTTAL ÉS A JÖVŐVEL KAPCSOLATOS GONDOLATOK FÖLÉ EMELKEDÜNK. 7. SZAHASZRARA: A FEJTETŐN FINOMSZINTEN ITT TÖRTÉNIK MEG A LÉLEK MEGVILÁGOSODÁSA. EZ A KOLLEKTÍV TUDATOSSÁG SZINTJE. MEGÉREZZÜK A VILÁGEGYETEM VIBRÁCIÓIT A FEJÜNK FELETT, ÉS KEZEINKBEN. MÁR NEM KELL VÉLEMÉNYEK ÚTJÁN DÖNTENÜNK. A VÁLASZOKAT HŰVÖS VIBRÁCIÓK ÚTJÁN KAPJUK MEG.

10 Shri Mataji Nirmala Devi
„Mindaddig nem ismerhetitek fel életetek értelmét, amíg nem kerültök kapcsolatba azzal az erővel, amely teremtett benneteket.” Shri Mataji Nirmala Devi

11 KÉP A VIBRÁCIÓKRÓL – EGY SAHAJA PROGRAMON KÉSZÜLT
A Kundalini Oly Módon Éri El A Jógát - Kapcsolatot, Hogy Amikor Áthatol A Legfelső Központon - A Kutacs Területén, Összeköti Az Emberi Tudatosságot Az Isteni Szeretet Mindent Átható Erejével. KÉP A VIBRÁCIÓKRÓL – EGY SAHAJA PROGRAMON KÉSZÜLT

12 Ezt a tudást ajándékba kaptad!
Ne tartsd meg magadnak! Küldd tovább! Namaste!

13 Meditáció A Mindennapokra:
2010-ben 40 Éves A Sahaja Meditáció Magyarországon 20 Éve Van Jelen Tapasztald Meg Te Is! Meditáció A Mindennapokra: Minden, Amit Tudni Lehet A Csakrákról: A Kundalini, A Bennünk Lakozó Élő Energia: A Tíz Ősi Mester: Érdekelnek Az Ingyenes Programok?


Letölteni ppt "TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések