Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,"— Előadás másolata:

1 „Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni, ha eljön az ideje – így szól az Úr –: Törvényemet beléjük helyezem, szívükbe írom be. Én Istenük leszek, ők pedig az én népem lesznek.” (Jeremiás 31: 31, 33.)

2 „Kelj fel, tündökölj, mert eljött világosságod, rád ragyogott az Úr dicsősége. Bár még sötétség borítja a földet, sűrű homály a nemzeteket, de fölötted ott ragyog az Úr, dicsősége meglátszik rajtad.” (Ézsaiás 60: 1-2.)

3 Ó ó ó, Szívemben itt a Menny! Az Isten Országa van itt...
Ő Úr az én életemben... És nagy öröm van bensőmben... Szent tiszta fénnyel átölel...

4 Ó ó ó, Szívemben itt a Menny! Trónjának temploma vagyunk...
Kősziklánkká lett Jézusunk... Ő visszajön, hogy elvigyen... Szentszellemmel mondjuk: - Jövel!...

5 Ó ó ó, Szívemben itt a Menny! A felhőkön találkozunk…
Ott lesz velünk a mi Urunk… És Néki szól az énekünk… Dicsőség Neked Istenünk…

6 Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten
Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten! Téged illet a hódolat, áldás, tisztesség. Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Megváltó Bárány! Hozzád szálljon a hála, imádás, ünneplés!

7 Mert meghaltál, de újra élsz, a véred folyt a kereszten értünk
Mert meghaltál, de újra élsz, a véred folyt a kereszten értünk. Elhívtál papjaidnak, királyságod köztünk van!

8 Minden lélek áldjon téged, Ég, Föld zúgja: HALLELÚJA!
Szálljon fel a dal a trónod elé! Ég, Föld zúgja: HALLELÚJA! Szent vagy, leborul a néped eléd!

9 Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten
Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Teremtő Isten! Téged illet a hódolat, áldás, tisztesség. Szent vagy, szent vagy Urunk egyedül, Megváltó Bárány! Hozzád szálljon a hála, imádás, ünneplés!

10 „…kérem, hogy a mi Urunk Jézus Krisztus Istene, a dicsőség Atyja adja meg nektek a bölcsesség és a kinyilatkoztatás Lelkét, hogy megismerjétek őt; és világosítsa meg lelki szemeteket, hogy meglássátok, milyen reménységre hívott el titeket, milyen gazdag az ő örökségének dicsősége a szentek között, és milyen mérhetetlenül nagy az ő hatalma rajtunk, hívőkön…

11 Minthogy hatalmának ezzel az erejével munkálkodott Krisztusban, amikor feltámasztotta őt a halálból, és jobbjára ültette a mennyekben, feljebb minden méltóságnál és hatalmasságnál, minden erőnél és uralomnál, sőt minden névnél is, amelyet segítségül hívnak, nemcsak ebben a világban, hanem az eljövendőben is.” (Efézus 1: )

12 „…nem tudjátok, hogy mi, akik Krisztus Jézusba kereszteltettünk, az ő halálába kereszteltettünk? A keresztség által ugyanis eltemettettünk vele a halálba, hogy amiképpen Krisztus feltámadt a halálból az Atya dicsősége által, úgy mi is új életben járjunk. Ha ugyanis eggyé lettünk vele halálának hasonlóságában, még inkább eggyé leszünk vele feltámadásának hasonlóságában is…

13 Hiszen tudjuk, hogy a mi óemberünk megfeszíttetett vele, hogy megerőtlenüljön a bűn hatalmában álló test, hogy többé ne szolgáljunk a bűnnek. Mert aki meghalt, az megszabadult a bűntől. Ha pedig meghaltunk Krisztussal, hisszük, hogy vele együtt élni is fogunk.” (Róma 6:3-8.)

14 A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…

15 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

16 Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet
Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet. És nem kell keresnem, de tűz van szívemben, hogy egyre jobban megismerjelek…

17 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

18 Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég
Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég. Ma szerelemem már mélyebb, mint tegnap volt feléd. És átlépem a zárat, mit kegyelmed tört szét… Ó, Atyám, nélküled hol lennék?

19 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek én Uram!

20 már én is bátran jöhetek. de Jézus mindent fizetett.
A Szentek Szentje többé nincs elzárva, már én is bátran jöhetek. Szabadságomnak nagy volt az ára, de Jézus mindent fizetett.

21 Az újbor, új tömlőbe ömlik most már, új dal zsong
a szívem minden húrján. Élek, többé nem én, mert már bennem Krisztus él.

22 Nincs köztünk távolság, a Menny a Földdel összeért.
Újra szent vagyok és feddhetetlen, Jézus mindent elvégzett helyettem. Nincs köztünk távolság, a Menny a Földdel összeért.


Letölteni ppt "„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések