Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket."— Előadás másolata:

1

2 Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg társadalmunkat. Elfogadás, hit és szeretet, kreatív tevékeny élet – ezek azok a minőségek, mellyel együtt emelhetjük a világot!

3 A párkapcsolat misztériuma ✤ Ha érted a Nőt, és érted a Férfit, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. ✤ Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

4 Gyermeknevelés – Tabuk nélkül ✤ „A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “ hamuban sült pogácsával ” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek? ” ✤ Cs. Szabó Virág ✤ Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

5 A felnőtté válás útja ✤ Hogyan válhatok saját életem Hősévé? ✤ Miként vállalhatom fel önmagam és belső szabadságomat? ✤ A spirituális és hétköznapi önmegvalósítás útja ✤ „Most már értem, miért nem találtam soha a helyemet a világban… Értem a szüleimet is, és hálás vagyok nekik mindazért, amit kaptam tőlük, de most már egyedül indulok tovább, és ami a fő, hogy tudom, merre induljak…” ✤ (egy résztvevő)

6 Az emberi lét kihívásai ✤ Nyíltan és végtelen szeretettel ✤ Gyengeségeinkről, ✤ Félelmeinkről, ✤ Barátságról, szerelemről, ✤ Édes függőségeinkről és a Bűntudatról, ✤ Hatalomról, Alázatról, Változásról és Spiritualitásról, stb.

7 Az emberi lét stációi ✤ A Tarot kártya gyönyörű analógiarendszerén keresztül az emberi lét 22 próbáját, stációját követhetjük nyomon, melyen valamennyiőnknek, előbb vagy utóbb végig kell mennie. ✤ E szimbólumrendszeren keresztül segít hozzá Virág belső felismeréseinkhez, mely az Emberi Élet megértésének magasabb tudását hordozza.

8 TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL! Hála Neked, ha csodálatos felismeréseidben Veled lehetünk. Hála Neked, ha részvételeddel az aktuális csoport többi tagját megajándékozod. Hála Neked, ha továbbítod bemutatkozásunkat. ✤ Programjainkról bővebben: ✤ Programok Programok ✤ Bejelentkezés: ✤ a honlapon, vagy ✤ a fenypont@gmail.com címen.fenypont@gmail.com ✤ Cím: Budapest, I. kerület ✤ Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni: ✤ Hírlevél Hírlevél


Letölteni ppt "Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket."

Hasonló előadás


Google Hirdetések