Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…"— Előadás másolata:

1 Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…

2 Hogyan tudod leggyorsabban üresbe tenni az agyad, és Hogyan változtathatod meg az életed 3 nap alatt…

3 Örömmel jelentem be nektek, hogy új helyszínen és új időpontban lesz a Megvilágosodás elvonulás, amelyre még pár napig kedvezményesen tudsz jelentkezni.

4 A kedvezményes ár március 30-áig előlegezve csak 35.000,-, amely messze olcsóbb, mint egy wellness hétvége. És gondolj csak bele mennyivel tartósabb hatást, új életszemléletet,

5 rengeteg stresszoldást, egész életedet megváltoztató spirituális élményeket kapsz. Ha az igazi értékét nézed, az pénzzel nem mérhető.

6 Az ára nagyon kedvező, azért,hogy ezáltal minél többetekhez eljuthasson ez a személyes életedet megújító, csodálatos technika.

7 A kedvezmény határideje március 30-án éjfélig, tehát ezen a héten, azoknak szól, akik gyorsan döntenek és előlegeznek.

8 Március 31-étől már 40.000,- a részvételi díj.

9 És még egy extra a március 30-ig jelentkezőknek: Őket egy meglepetés ajándék is várja, amelyet az elvonulás végén vehetnek át.

10 Garanciánk a szokásos: Saját erőnk és szeretetünk, amivel jelen szoktunk lenni, és az az erős és elszánt csapat, akik már régóta jönnek velünk újra és újra.

11 Az elvonulás május 9-én pénteken 9 órától május 11-én vasárnap délutánig tart. A helyszín pedig a kisinóci turistaház.

12 Kattints a videó alatti linkre és jelentkezz most!


Letölteni ppt "Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…"

Hasonló előadás


Google Hirdetések