Kik vagyunk A Babagenetika mozgalom egy személyes történeten alapuló

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Működhet-e hatékonyan a társadalmi ügyek piaca? Dr. Latorcai Csaba helyettes államtitkár Budapest, Nemzetiségi és Civil Társadalmi Kapcsolatokért.
Advertisements

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA REGIONÁLIS ÉS HELYI EGYÜTTMŰKÖDÉSI STRATÉGIÁK TUDOMÁNYOS KONFERENCIA SZÉKESFEHÉRVÁR.
Magyarország Fogyasztóvédelmi Politikája Országos Konferencia Budapest, 2011.június 16. A fogyasztók oktatása Dr. Horváth György Fogyasztóvédők Országos.
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
- Nézőszámok - Stadionunk befogadóképessége összesen: fő - Tervezett átlag nézőszám a követekző 3 évben: fő - Tervezett átlag nézőszám
Lépj pályára! Využi šancu! Lépj pályára! / Využi šancu! HUSK /1101 /1.6.2 /0107.
„Régi jó földből – új erős hajtások”. Miért jelentkezek az SZMT Elnöki poziciójára? - Elvira •Mert nagyon sokat kaptam ettől a közösségtől, Tőletek és.
Hercegh Mária MSZOSZ Női Választmány elnök
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
KVN OP 1.1. – TEAM – Képzés a közigazgatás hatékonyabbá tételének érdekében.
Fenntarthatóság – vállalati szemszögből. Fenntartható növekedés - makro  válságot követő stabilizáció  a növekedés mennyiségi/minőségi tényezői  válság.
3 millió közös ismerős A kormányzati kommunikáció első éve a közösségi médiában Böszörményi Nagy Gergely Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság.
NJSZT Közgyűlés május 13. NJSZT KÖZGYŰLÉS május 13.
Méltósággal segíteni, Jót s jól tenni
„ TEszedd ” ( 2011) „Önkéntesen a tiszta Magyarországért” Vidékfejlesztési Minisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkárság Budapest dr. Rácz.
ENSZ - ECOSOC EU EU Bizottság - AGIS Európa Tanács Szervezett, határokon átlépő bűnözés elleni harc Társadalmi-közösségi bűnmegelőzés az újszerű és a tradicionális.
Lorem ipsum Széchenyi Programirodák bemutatása ELTE Innovációs Nap február 23.
TÁMOP B program Képzési kompetenciaprofilok bemutatása
A környezethez való jog tartalma
Pszichoprofilaxis és pszichoedukáció a rehabilitációban
Önkéntes munka az Ózdi Művelődési Intézmények Városi Könyvtárban
Új megközelítés - Anyaklubok Magyarországon Jónás Jánosné Szarvasi Fiatalok a Holnapért Egyesület április 3.
Public Relations eszközök az egészségügyi intézmények szolgálatában
A KÓRHÁZ STANDJA Minden, ami baba: Babamama-expo először Magyarországon a Heim Pál Gyermekkórház szakmai támogatásával Buncsik Ildikó – Kommunikációs és.
MTA Regionális Kutatások Központja A magyar Leader program végrehajtásának fontosabb tanulságai és a nemzetközi együttműködés lehetőségei Dr. Finta István.
TÁMOP-3.4.4/B-08/1  Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében regionális tehetségsegítő hálózat, a tehetségsegítés terén szakmai együttműködési rendszer kialakítása.
CIVILEK és ÖNKORMÁNYZATOK
A Magyar Távmunka Szövetség céljai, törekvései Dr. Horváth Elek elnök III. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
Pályáztatás, projektmenedzselés az EU operatív programjaiban, gyakorlati tapasztalatok, problémák és megoldások -HEFOP ESZA Kht -
1 TÁMOP A-13/ Az EVDSZ társadalmi szerepvállalásának szélesítése a Dél-Dunántúli Régióban.
1. Egymásra Lépni Tilos! ÉRZÉKENYÍTÉS MINDENKINEK.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése VÁTI.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
INNOAXIS A HATÁR, MINT INNOVÁCIÓS MEGÚJULÁSI TENGELY Fejsztámer Róbert, ICR igazgató Szabadkán, november 16. konferencia.
A munkahelyi biztonság és egészségvédelem mindenkit érint. Jó Önnek. Jó a vállalkozásoknak. Együtt a kockázatok megelőzéséért Egészséges munkahelyek kampány.
„A madárbarát Magyarországért!” Ki/mi az Önkéntes? aki valamilyen közös cél elérésének érdekében, szabad akaratából hajlandó időt és energiát.
Önkéntesség az Észak-Magyarországi Régióban. A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) története A Demokratikus Ifjúságért Alapítványt 1999-ben hozta.
PARTNERSÉG. Schwertner János Mi a partnerség? Különböző (magán, társadalmi, gazdasági) kapcsolatokban: Különböző (magán, társadalmi, gazdasági) kapcsolatokban:
„Szárnyakat adni a Malacnak”. „Szárnyakat adni a malacnak” A projekt bemutatása TÁMOP /
HEF OP / A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK EGYÜTTNEVELÉSE
DECENT PROJEKT Munkavállalói kapacitásbővítés európai és nemzeti szintű képzések révén.
„A Duna mente fenntartható nemzetközi stratégiája, különös tekintettel a turizmus fejlesztésére – DATOURWAY” nemzetközi projekt rövid ismertetése Majorné.
Helyi Esélyegyenlőségi Program Nők munkaerő piaci helyzetfelmérése Bükön 2014.augusztus 27.
A projekt általános szakmai célkitűzései
Szakszervezeti demonstrációk szervezése és kommunikálása
„Szüntelenül imádkozzatok!” (1 Tessz 5,17) Az idén egy népes ökumenikus csoport választotta ki az igét az Egyesült Államokban, Szent Pálnak a tesszalonikai.
Korai fejlesztés fontossága
A sürgősségi osztály indításával és működtetésével nyert tapasztalataink. CSMEK Hódmezővásárhely - Makó Dr. Lóczi Gerda.
Klausz Melinda közösségi média specialista Optimális bejegyzéskomponálás.
Az NFT tervezési folyamatának nyomon követésére alakult civil munkacsoport Budapest, április 15.
A MAGISZ online kommunikációjának áttekintése MAGISZ-közgyűlés Budapest, Pitlik,
Civil szervezetek az európai biztonságért november – április koncepció, programvezető: Dr. Deák Péter.
Az Anthropolis Egyesület
Az iskola és a szülők kapcsolattartási formái a Csaholci Általános Iskola intézményében Készítette: Kádár Ágnes mesterpedagógus szaktanácsadó
A SZÜLŐI KOMPETENCIA TÁMOGATÁSA A KAPOSVÁRI EGYETEM GYAKORLÓ ÓVODÁJÁBAN Budapest augusztus 31.
DI DDIV DIVERSITY SPECTRUM LYNN GARDNER HEFFRON
Közös feladataink az önérvényesítéshez kapcsolódóan
Az Újbuda 60+ Program rendszerének legfontosabb elemei
Balogh Andrea Johanna MKSZ, Siófok április 27.
Jövőkép Hasznos Gábor Kármentesítési referens
roma integrációs modellek a közös sikerekért
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Emlékek a kezdettől a mai napig 2015 november 14
Műtét előtt- műtét után
Önkormányzati Fejlesztések Figyelemmel kísérése II.
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
Család – és Gyermekjóléti Központ
„Együtt könnyebb” Női Egészségért Alapítvány
Előadás másolata:

Üzenet az anyaméhből- Figyelemfelhívás a genetikai vizsgálatok fontosságára

Kik vagyunk A Babagenetika mozgalom egy személyes történeten alapuló egyedülálló önszerveződő non-profit szervezet Mindenkit érint

Kitűzött céljaink Minden szülőnek joga van az objektív tájékoztatáshoz időben Állami szinten is megvalósuljon a megfelelő kommunikáció a genetikai vizsgálatokkal kapcsolatban Kiemelt célunk, hogy a genetikai vizsgálatok állami támogatást élvezzenek, biztosítva ezzel mindenkinek, hogy igénybe vehesse ezeket (ha élni kíván a lehetőséggel). Szakmai és társadalmi edukáció

Az elmúlt 3 év tapasztalatai és eredményei Több, mint 1100 fős zárt Facebook csoport, 4000+ like-os Facebook oldal, weboldal és Instagram Hiteles szakértői csapat, mind testi, mind lelki oldalról Női Liga, civil kapcsolatok és összetartás fontossága Szakmai partnerség a szűrővizsgálatokat végző intézményekkel Szakmai rendezvények (Születés hete), Családbarát szülészet program

Miért vagyunk itt Azt gondoljuk, hogy A páciensek új generációja már magasabb igényeket támaszt az orvosi szolgáltatások felé Az Y-generáció képviselői 2025-re a munkavállalói (fizetőképes) réteg 60%-át fogják kitenni és ez az arány csak nőni fog Megváltoztak az elvárások az orvosok felé - ez is egy SZOLGÁLTATÁS Versenyhelyzet van a piacon, ahol a versenyelőny azé, akihez a páciensek szívesen mennek, róla jót mondanak

Miért vagyunk itt Azt gondoljuk, hogy A 21. Században, amikor “Dr. Google”-nek hála rendkívül sok információ elérhető bárki számára – kiemelten fontos a hiteles és szakszerű tájékoztatás szerepe. A Babagenetika feladata, hogy korrekt, pontos tájékoztatás legyen elérhető – ehhez örömmel vesszük az orvos szakemberek támogatását is Kapocs szeretnénk lenni a rászoruló családok és a megfelelő szakemberek között (megfelelő tájékoztatás, megfelelő szakember vagy specialista felkutatása, vagy akár anyagi segítségnyújtás)

Javaslatunk a jövőbeli együttműködésre Szakmai tapasztalatcsere Konferencia, akár nemzetközi szinten, akár interdiszciplináris szinten Szakmai együttműködések elősegítése Célunk eléréséig tudja mindenki, hogy van segítség

KÖSZÖNJÜK A FIGYELMET