Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:"— Előadás másolata:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15 TAPASZTALATAINK

16 Az egészségügyi világszervezet (WHO)
KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint: „Az egészség nem a betegség hiánya, hanem a testi, lelki és szociális jólét együttese.”

17 Elismerik Önt a jelenlegi munkahelyén?

18 KUTATÁS, FEJLESZTÉS, SAJÁT GYÁR
Hosszú távú jövőkép Kockázatmentes, törvényes vállalkozás Nemzetközi üzlet lehetősége Anyagilag biztonságos élet Internetes, és logisztikai háttér Extra minőségű MAGYAR termék Változatos munka, elismerések, utazások Egészség + kimagasló jövedelem Képzések, eszközök

19 Személyesen csak 20 óra Heti 20 óra munka = akár 260 óra fizetés
Hatástöbbszörözés Személyesen csak 20 óra Heti 20 óra munka = akár 260 óra fizetés

20

21

22

23

24

25

26 ? passzív jövedelmet is kínál?
Ön mit gondol egy olyan marketing tervről, amelyik: ? minősülés, kvalifikáció nélkül is azonnal 60 %-ot oszt vissza? egyetlen fronttal is felépíthető, és 12 generáció után fizet? azonnali megélhetést, plusz passzív jövedelmet is kínál?

27 Kérdéseivel forduljon meghívójához!
Kezdjük el együtt MOST!!! Kérdéseivel forduljon meghívójához!


Letölteni ppt "TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések