A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Advertisements

© 2012 NESsT. w.nesst.org NESsT Társadalmi Vállalkozások.
A SZÓBELI PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTÉSÉNEK SZABÁLYAI
CIVIL SZAKMAI NAP TÓTVÁZSONY Pályázatok által támasztott feltételek Előadó: Szendrei Szilárd Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesület.
Önkéntes menedzsment Előzmények Toborzás Szűrés, kiválasztás
A stratégiai tervezés módszertana
Civil programok kommunikációja, a CSR-hez való kapcsolódás lehetséges módjai Dr. Győri Zsuzsanna KÖVET Egyesület október 24.
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY 2010.
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Scan & Pay bizományosi értékesítés
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!
GTK-GVAM 11-es csoport. Bevezetés 1. Mi a vizsgált probléma? 2. Ki a célcsoport? 3. Mi a várható hasznosság?
Szakmai kihívások mazohista PR-esek számára, avagy az egészségügyi magánvállalkozások kommunikációjának realitásai Kurucz Beáta ügyvezető igazgató Humán.
Dr. Szilágyi Klára Szent István Egyetem
BIZTONSÁGOS KARBANTARTÁS Helyszín, dátum Egészséges munkahelyek kampány
Az Európa Pályázat Előkészítő Alap (PEA) tapasztalatai Konkrét pályázatírási tapasztalatok Várkonyi Zoltán Ramboll Konzorcium – Progress Consult kft.
Szervezetfejlesztés, vezetésfejlesztés, oktatásszervezés
Minőség menedzsment 6.előadás
A lánc menti együttműködés és az innováció: a képességek és a meghatározó szakértelem kombinálása dr. Sebők András Campden BRI Magyarország Nonprofit Kft.
Kerekasztalok tervezésének munkafolyamata Mikor lehet rá szükség? Mikor lehet rá szükség? 1. Ha egy adott település vagy klienscsoport szolgáltatásai forráshiányosak.
A COACH-bioenergy projekt eredményeinek bemutatása
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
KAMPÁNYTERVEZÉS ALAPJAI – mit gondoljunk végig, mielőtt hirdetni kezdünk?
A stratégiai kulcsmentorok bemutatkozása IFKT mentor képzés Budapest, december 13.
A SZAKDOLGOZAT CÍME (ARIAL 32 pt)
Kiscsoportos stratégiai és döntési gyakorlat. Milyen ember a PROJEKT MENEDZSER?
Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése Heves megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése - Pályázati kiírás civil szervezetek.
Terepgyakorlat megnevezése (benne a terület nevével) Tanár neve Iskola neve.
A... TANTÁRGY OKTATÁSA KÍSÉRLETI/PROJEKT FORMÁBAN Projekt/kísérlet konkrét címe Név | Tanár neve | Iskola.
A médiaelemzések lehetőségei és buktatói GKI-EKI Egészségügykutató Intézet Kft. Skultéty László 1/21.
Specifikáció Specifikáció Követelményei: Tömör legyen, egyértelmű, precíz, jól formalizált, szemléletes, érthető Meg kell adni a program bemenő adatait.
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Mekkora problémát okoz Önöknek kivárni a halasztott fizetésű vevők teljesítését? Mennyivel javulna a likviditásuk, hogyha halasztott fizetés helyett a.
Királyné Kerék Anikó programvezető OFA Hálózat – Nyugat-dunántúli Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés.
Nyitórendezvény. Program 10:00-12:00 A megvalósítói csoportok rövid szakmai bemutatása 12:00-13:00 Ebéd 13:00-13:15 Sajtótájékoztató 13:15-14:00 Projektinformációs.
Máté Szilvia programvezető OFA Hálózat - Észak-Alföldi Regionális Iroda „KoopeRáció projekt hálózatépítéssel kapcsolatos kérdőíves felmérés eredményének.
A Dél-borsodi Akciócsoport LEADER programja Értékelési szempontok Tiszaújváros szeptember 30.
Vállalkozásfejlesztés Kazincbarcika térségében Wächter Balázs.
„INTERREGIONAL INNOVATION SYSTEM IRIS L00049” c. projekt WP2 MUNKACSOMAG – INTERREGIONÁLIS KKV FEJLESZTÉS IRIS INNOVATÍV ÜZLETI ÖTLET ÉRTÉKELŐ MÓDSZER.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
“Közösségben az erő!” Helyi civil kezdeményezések projekt ötlet felhívás Vas megyében A Vas Megyei Civil Információs Centrum és a Vas Megyei Önkéntes Centrum.
BYTE Projekt FP 7 Gergely László MBA NIIF Intézet Big Data 2016 Európában és a világban – nem csak a szakma, esettanulmányok is.
Hálózatok Támogató, segítő szerepek az ifjúsági munkában.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Rózsa Viktor Viszonylati menedzser Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt. Bemutatkozás.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!
Hasznos tanácsok kedvenc témádból készítendő ppt elkészítéséhez
9. tétel.
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY ÉV
Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében
Üzleti terv bemutatása
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
Vállalati terv bemutató
IFKA – Piactárs ginop Előminősítési rendszerE
Tanácsadás / Szakterületi tanácsadás
Instrukciók a szakdolgozat prezentáció elkészítéséhez
Üzleti terv bemutatása
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Instrukciók a szakdolgozat prezentáció elkészítéséhez
Cégnév Üzleti terv.
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
Csoport neve dátum Tárgy neve és kódja Előadó neve.
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Előadás másolata:

A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)

Általános javaslatok Szedje pontokba a közölni kívánt információt és rövid mondatokat alkosson. Használjon képeket a termékről, a társadalmi problémáról, a csapatáról, stb. Használjon folyamatábrákat, grafikonokat, táblázatokat, stb. a fontosabb adatok ismertetésekor. A betűméret 18 vagy annál kisebb legyen. A szervezet logóját és oldalszámokat tüntessen fel minden dián.

A társadalmi vállalkozás bemutatkozása Cím – felülre logó vagy kép Szervezet neve Elérhetőség Dátum

Társadalmi probléma Mi a megoldani kívánt társadalmi, környezeti probléma? Kiket érint a probléma, kik a konkrét célcsoportok? (helyszínek, jellemzők, számok, stb.) Az országban mennyire van jelen ez a probléma? Mik az általánosabb adatok a probléma kapcsán? Hogyan kívánja megoldani a szervezet a problémát, hogyan szeretne segíteni az adott célcsoportokon?

Szervezet bemutatása Mutassa be a szervezetet pár mondatban! Mi a misszió, mi a vízió? Mutassa be a szervezetet társadalmi vállalkozási tevékenységét pár mondatban! Hogyan illeszkedik a szervezet egészébe?

Termék/szolgáltatás bemutatása Mutassa be a termékeket/szolgáltatásokat és azok árait egyenként! (felsorolásként) Mekkora a lehetséges piaca a szervezet által kínált megoldásnak? (adatokkal) Mekkora a termékek/szolgáltatások kapacitása, mennyit tud egy évben előállítani? Mekkora bevétele származott a termékekből/szolgáltatásokból az utolsó lezárt évben és mekkora bevételre számít a következő évben? Milyen versenytársaik vannak az adott termékek/szolgáltatások terén, milyen árakkal? Mi a piaci rés, azaz miért más az Önök megoldása, mint a versenytársaié? Miben innovatív a termék, szolgáltatás?

Üzleti terv és finanszírozás Mik a szervezet fő bevételei (a teljes szervezetre vonatkozva bevétel-típusonként felsorolva)? Adja meg az utolsó lezárt üzleti év adatait. (táblázatok, ábrák) Mik a szervezet fő kiadásai (a teljes szervezetre vonatkozva kiadás-típusonként felsorolva)? Adja meg az utolsó lezárt üzleti év adatait. (táblázatok, ábrák)

Eddigi fő eredmények Mik az eddig elért fő eredmények a társadalmi cél kapcsán? Hány embernek, hogyan tudott segíteni eddigi működése során összesen és az elmúlt egy évben külön?

Menedzsment és szaktudás Mutassa be a szervezet és külön a társadalmi vállalkozás (amennyiben nem a szervezet egésze) fő munkatársait (fénykép, név, szerep, szaktudás, munkaviszony típusa – főállás, részmunkaidő, önkéntes munka)! Mutassa be a fő partnereit, önkéntes segítőit, tanácsadóit! (felsorolás) Amennyiben vannak eddigi elismerései, díjai, jelezze!

Fenntarthatóság és tervek A fenntarthatóságot milyen hosszú időre látják biztosítottnak? Mik a terveik a következő 2 évre? Hogyan kívánják fejleszteni szervezetük társadalmi és üzleti oldalát? Mennyit terveznek értékesíteni termékeikből/szolgáltatásaikból a következő két évben? (kép, ábra) Milyen vevői célcsoportokat terveznek szólítani, milyen vevői kapcsolatokat akarnak fejleszteni? Milyen szállítási kapacitást tudnak vállalni, milyen szállítói szerződéseknek örülnének? A társadalmi céljuk eléréséhez, társadalmi célcsoport segítéséhez konkrétan hogyan és miként várnak (rész)támogatást?

Köszönöm figyelmüket!