Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GTK-GVAM 11-es csoport. Bevezetés 1. Mi a vizsgált probléma? 2. Ki a célcsoport? 3. Mi a várható hasznosság?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GTK-GVAM 11-es csoport. Bevezetés 1. Mi a vizsgált probléma? 2. Ki a célcsoport? 3. Mi a várható hasznosság?"— Előadás másolata:

1 GTK-GVAM 11-es csoport

2 Bevezetés 1. Mi a vizsgált probléma? 2. Ki a célcsoport? 3. Mi a várható hasznosság?

3 1. A körte rövid ismertetése. 2. A körte helyzete Magyarországon. 3. A hazai körte lemaradása az import körtével szemben. 4. A vizsgált célcsoportunk a hazai termelők. 5. Célcsoportunk tud-e hasznot húzni az elemzésünkből?

4 Szakirodalmi feldolgozás A körte termesztés helye Magyarországon. Főbb importőr országok. Jelenlegi állása a körtének. Jelenlegi probléma vizsgálata. Milyen eredményekre jutottunk?

5

6 Anyag és módszer Milyen adatforrásokból dolgoztunk? Milyen függvényeket alkalmaztunk? Milyen elemzési módszereket használtunk? Diagramok elkészítésének módja. „Összefoglalás” munkalap ismertetése.

7 Eredmények Milyen eredményeket kaptunk az összefoglaló táblázatból? Az összefoglaló táblázat részletes számszerű ismertetése.

8 Eredmények összefoglalása

9 Következtetések Az összefoglaló táblázatban kapott piaci árérzet.okainak ismertetése. Fogyasztói szempontok,árak alakulása. Eredmények viszonyulása a szakirodalomhoz. Javaslatok megfogalmazása.

10 Összefoglalás Eddigi fejezetek összegzése. Elemzési feladat kiválasztása. Különböző piacok árainak összehasonlítása. Adatforrás. Elemzési segédletek. Piaci árérzet tábla

11 Köszönjük a figyelmet!


Letölteni ppt "GTK-GVAM 11-es csoport. Bevezetés 1. Mi a vizsgált probléma? 2. Ki a célcsoport? 3. Mi a várható hasznosság?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések