Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata."— Előadás másolata:

1 Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
Néhány tanácsot azonban nem árt megfogadni: célszerű címszavakat írni a ppt-re és nem hosszú, összetett mondatokat; a legkisebb betűméret se legyen kisebb 20-asnál; a háttér és a betű színe legyen kontrasztos és egységes; kerüljék a túlzott animációt (beúszás, belebegtetés, hasadás, hangeffektek stb.) és a hangulatjelek használatát (smily-k); ahol lehet, érdemes ábrákat, táblázatokat fotókat használni – az ábrák és táblázatok stílusa legyen egységes, betűmérete legyen olvasható, alatta mindig legyen forrás feltüntetve (a forrást a képek alatt is fel kell tüntetni!).

2 A szakmai gyakorlati hely neve
Eszterházy Károly Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Gazdaságtudományi Intézet A szakmai gyakorlati hely neve Név Szak Tereptanár neve és beosztása Belső konzulens neve és beosztása Záróvizsga dátuma (Eger, január …..)

3 A prezentáció felépítése
Amiről beszélni fog, azaz a beszámoló tartalomjegyzékének fő fejezetei.

4 Szakmai gyakorlati hely bemutatása
A szakmai gyakorlati helyet dián célszerű bemutatni. Néhány fotóval is lehet szemlélteti a gyakorlati helyet. Az emberi erőforrás szakos hallgatóknak a választott témákat is be kell mutatni legalább 1-1 dián, ezért ők a szakmai gyakorlati helyet és a gyakorlat során végzett tevékenységeket csak 1-1 dián fejtsék ki!

5 A gyakorlat során végzett tevékenységek
A gyakorlat során végzett tevékenységeket 3-4 dián kell bemutatni. Ügyeljen rá, hogy vázlatpontokban sorolja fel a tevékenységeket, a részleteket szóban fejtse ki a bizottságnak! Az emberi erőforrás szakos hallgatóknak a választott témákat is be kell mutatni legalább 1-1 dián, ezért ők a szakmai gyakorlati helyet és a gyakorlat során végzett tevékenységeket csak 1-1 dián fejtsék ki!

6 Összegzés A portfólió összefoglalása egy mondatban.
Véleménye a gyakorlati helyről. Javaslatai.

7 Válasz az opponens észrevételeire
Az opponens által megfogalmazott kifogások és kérdések, valamint az azokra adott válaszok (opponensi véleménytől és kérdések számától függően 1-3 dia).

8 Köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Letölteni ppt "Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata."

Hasonló előadás


Google Hirdetések