Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!"— Előadás másolata:

1 Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!

2 Mi is ez a COCO tulajdonképpen? Component-based Object Comparison for Objectivity Most már világos UGYE???

3 Először is válasszunk egy témát! Egy -a gazdasági életben felmerülő- olyan problémát keresünk Ahol az optimális ár-érték arányú áru vagy szolgáltatás kerestetik.

4 Olyan problémakört válasszunk:  ami a piacon eladható  amely eladható, mert az eddig fellelhető megoldások nem elég eredményesek.  melyhez legális adatok beszerezhetők

5 Válasszuk ki a célcsoportot! Az legyen a célcsoport, akit a problémakör olyan szinten érint, hogy egy jó megoldásért akár fizetni is kész!

6 Gyűjtsük össze:  az e témában fellelhető eddigi megoldásokat  a megoldásokat ért kritikákat és ennek kapcsán fogalmazzuk meg a mi kritikánkat és mutassunk rá a kivezető útra!

7 Válasszuk Ki Az OBJEKTUMOT! Az objektum az a termék/szolgáltatás legyen melynek kapcsán az optimális ár-érték arányút keressük!

8 Az ATTRIBUTUMOK kiválasztása:  meg kell keresnünk azokat a tulajdonságokat, melyek az objektum kiválasztását pozitívan/negatívan befolyásolják  ezek közül ki kell zárni azokat, melyek befolyása nem jelentős

9


Letölteni ppt "Hogyan készítsünk el egy COCO-t??? Ha választani lehet, inkább ezt a hegyet másznám meg!!!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések