Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vállalati terv bemutató

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vállalati terv bemutató"— Előadás másolata:

1 Vállalati terv bemutató
Vállalat neve Vállalati terv bemutató

2 Üzleti koncepció Röviden ismertesse a cége alapját képező fontos terméket, szolgáltatást, koncepciót vagy stratégiát.

3 Világosan fogalmazza meg cége hosszú távú küldetését.
Használjon olyan szavakat, amelyek irányt mutatnak a cég növekedéséhez, de legyen a lehető legtömörebb.

4 A piaci jellemzők összefoglalása
Foglalja össze a piacát a múltban, a jelenben és a jövőben jellemző tényezőket. Térjen ki a piaci részesedés, a vezetés, a szereplők, a piaci körülmények, a költségek, az árak és a verseny azon változásaira, amelyek lehetőséget adnak cége fejlődésére.

5 Lehetőségek Határozza meg a problémákat és a lehetőségeket.
Állapítsa meg az ügyfelek problémáit, és határozza meg az e problémák által teremtett termék- és szolgáltatáslehetőségek természetét.

6 Verseny Írja le a verseny főbb jellemzőit.
Fogalmazza meg cége versenyelőnyét.

7 Célok és feladatok Sorolja fel az ötéves célokat
Tűzzön ki konkrét, mérhető feladatokat az ötéves cél eléréséhez. Sorolja fel a piaci részesedéssel kapcsolatos feladatokat. Sorolja fel a bevétellel és a nyereséggel kapcsolatos célokat.

8 A csapat Név szerint sorolja fel az ügyvezető igazgatót és a vezetőség fontosabb tagjait. Említse meg a korábbi eredményeket, hogy kitűnjön, ezeknek az embereknek már sikerek állnak a hátuk mögött. Összegezze, hogy ki hány év tapasztalattal rendelkezik az adott területen.

9 [Teljes név] elnök, ügyvezető igazgató
A csapat [Teljes név] elnök, ügyvezető igazgató [Teljes név] alelnök [Teljes név] igazgató

10 Erőforrás-szükségletek
Sorolja fel az alábbi erőforrásokat érintő szükségleteket: Dolgozók Technológia Finanszírozás Forgalmazás Promóció Termékek Szolgáltatások

11 Pénzügyi terv Vázoljon fel egy magas szintű pénzügyi tervet, amely meghatározza a finanszírozási modellt és az árképzéssel kapcsolatos feltevéseket. A terv tartalmazza a tervezett éves értékesítést és nyereséget a következő három évre. A téma megfelelő tálalásához használjon több diát.

12 Kockázatok és források
Összegezze a tervezett projekt kockázatait és elhárításuk módját. Becsülje fel a várható forrásokat, főleg ha finanszírozási lehetőségek bevonását tervezi.

13 Fő problémák Rövid távon Hosszú távon
Határozza meg az azonnali vagy rövid távú megoldásokat igénylő főbb döntési pontokat és problémákat. Állapítsa meg a döntések elhalasztásának következményeit. Hosszú távon Határozza meg a hosszú távú megoldást igénylő problémákat. Ha finanszírozási lehetőségek bevonását tervezi, konkrétan határozza meg azokat a problémákat, amelyeknek a megoldásához pénzügyi forrásokra lesz szükség.

14 Függelék Sorolja fel a kiegészítő anyagokat és erőforrásokat


Letölteni ppt "Vállalati terv bemutató"

Hasonló előadás


Google Hirdetések