TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET 2015-16.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Örvendjetek, vigadjatok,
Advertisements

Örvendjetek, vigadjatok,
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
B ízd Ú jra É leted K risztusra !. Kicsiny kis fényemmel, világítani fogok! 3x Áldom Őt minden nap és mindenhol! Elrejtsem-e fényemet? nem! Világítani.
Személyes életvitel. VI Tanácsok a személyes segítő szolgálathoz 9. Vigyázz magadra, hogy kísértésbe ne essél „Testvéreim! Lehet, hogy közületek valaki.
Kezdő Ének Mialatt mély csend borult mindenre, és az éjszaka sietôs útja közepén tartott, mindenható Igéd, Urunk, királyi trónjáról eljött közénk. (Bölcs.
Jöjj Izráel, ne félj, bízzál Istenedben, mert Ő téged vár. 2x Nem mond le rólad, vissza fogad téged és karjába zár. 2x.
46. Ó halld, te zaklatott szív, A menny Királya itt! A zúgó vésznek osztja Kemény parancsait. A kétség s bűn vad árja Szelíden elpihen, Az Úr parancsszavára:
83. Ó segíts Jézus, Te fény vagy és élet! Nézd, jön az éjszaka, nő a sötét! Felvonul ellenem, bármerre térek, Rámhozza félelmes, nagy seregét. Nézd, hogyan.
Isten Nagy Terve 2 rész: Isten, ma is Teremtő.
Ó szép Jézus. Ez új esztendőben légy híveidben. Ó Mária
Évközi 4. vasárnap Január 29. – „A” év.
XXI Évközi Vasárnap B- év.
Advent 2015 Jn12,20-36.
REFORMÁCIÓI ISTENTISZTELET
Az Élet Igéje március.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Évközi 8. vasárnap Február 26. – „A” év.
Szeretettel köszöntjük Istentiszteletünkön!
Évközi 7. vasárnap Február 19. – „A” év.
Mindig értünk harcolsz Jézus, körülötted angyalhad.
a nehéz napokat rád bízom. Rád bízom, rád bízom a fényes napokat is.
Mert Isten úgy szerette ezt a világot, Hogy aki hisz, és bizik benne,
A szentség Isten igéje, látható jellel összekapcsolva.
Igeolvasás „6Nem jól dicsekedtek ti. Hát nem tudjátok, hogy egy kicsiny kovász az egész tésztát megkeleszti? 7Takarítsátok ki a régi kovászt, hogy új tésztává.
JÓ REGGELT!.
Igeolvasás.
Évközi 6. vasárnap Február 12. – „A” év.
Református istentisztelet
Abba Atyánk! Abba Atyánk!
„Ezek után láttam, hogy egy másik angyal leszállt a mennyből: nagy hatalma volt, és dicsősége beragyogta a földet.” Jelenések 18:1.
JÓ REGGELT! MA JÓ NAPUNK LESZ !.
Alleluja, ébredj ember Ifjúsági énekek.
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Kitárom szívem ajtaját,
Az evangélium üzenete Isten szeretete bennünk. „Te azért, fiam, erősödjél meg a kegyelemben, amely a Krisztus Jézusban van.” (2Tim 2/1)
JÓ REGGELT ! 4.
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
81.
JÓ REGGELT!.
Gyereknevelési axiómák a Bibliában
Szolgálj, vigyázz, menj el! Felszólító igék Máté evangéliumában
„16„Egy kis idő még, és nem láttok engem, de ismét egy kis idő, és megláttok engem.” 17A tanítványai közül egyesek ezt kérdezték egymástól: „Mi az, amit.
MÁTÉ PÉTER ÉNEKEL "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember 9. Úgy várom jössz e.
160.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Nagy Király, Fenséges Úr, Király Isten Fia,
PÜNKÖSDI ISTENTISZTELET
I-057.
A mennyei világ lelki áldásai 2. rész
395.
Református istentisztelet
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! 5.
Szentlélek, jöjj… Ifjúsági énekek.
JÓ REGGELT! Isten hozott! KRISZTUS FELTÁMADT- Valóban feltámadt!
Hadd látlak Téged, mint Szívem Urát Rajtad kívül nekem nem számít más
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Református istentisztelet
Akarj többet! Efézus 1:
Bús, sötét éjből, börtönömből, Jézus, jövök, Jézus, jövök;
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Apostoli, Niceai hitvallások
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Bűnös néped Népénekek.
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Bibliai jelképek, szimbólumok
(Apostolok cselekedetei 16, 16-40)
Az én Miatyánkom Dr. Papp Lajos szívsebész verse
Előadás másolata:

TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET 2015-16

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szent, örök Isten, nincsen hova lennem. Bárhova futnék, te utolérsz engem. Egy menekvés van: hozzád térni, Szívem kitárni, irgalmat kérni.

Jöjj Izráel, ne félj, bízzál Istenedben, mert Ő téged vár. 2x Nem mond le rólad, vissza fogad téged és karjába zár. 2x  

Örülj Izrael, az Úr a te Istened, szeresd az egy Urat! 2x Teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes elmédből! 2x

mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében. Hiszek egy Istenben, mindenható Atyában, mennynek és földnek teremtőjében. És Jézus Krisztusban, az Ő egyszülött Fiában, a mi Urunkban,

aki fogantatott Szentlélektől, született Szűz Máriától, szenvedett Poncius Pilátus alatt, megfeszítették, meghalt és eltemették.

Alászállt a poklokra, harmadnapon feltámadt a halottak közül, fölment a mennybe, ott ül a mindenható Atya Isten jobbján, onnan jön el ítélni élőket és holtakat.

Hiszek Szentlélekben. Hiszem az egyetemes anyaszentegyházat, a szentek közösségét, a bűnök bocsánatát, a test feltámadását és az örök életet. Ámen."

Hozzád száll az énekem, olyan jó Téged dicsérni. Bűnös volt az életem, Te eljöttél, hogy megments engem. A mennyből jöttél közénk, hogy út legyél, feláldoztad magad a bűnömért! A Golgotán meghaltál, harmadnap feltámadtál, uralkodsz mindörökké!

Örvendjetek, vigadjatok , mert ím az Úr feltámadott, szent hitünknek ez ad új erőt: íme igazat mondott!   Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy magadhoz az égbe fel!

Hiszem Krisztust, boldog vagyok, hisz Ő az élet szent ura! Hiába tör reám a gonosz, nincsen rajtunk hatalma!   Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy magadhoz az égbe fel!

Hadd zengjen hát vidám dalunk, győzelmes Húsvét ünnepén! Ha hű leszek hozzád, ó Uram,véled föltámadok én!   Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia, vígy magadhoz az égbe fel!

Köszönöm Jézus, köszönöm Jézus, Köszönöm Uram,hogy szeretsz engem! 2x A Golgotára ment, és meghalt értem, Köszönöm Uram,hogy szeretsz engem! 2x

A harmadik napon, Ő feltámadott, Köszönöm Uram,hogy szeretsz engem!2x Ó halleluja, ó halleluja, Köszönöm Uram,hogy szeretsz engem!2x

Őrizz meg minket, óvd meg népedet. Légy velünk az úton Úristen Őrizz meg minket, óvd meg népedet! Légy velünk az úton Úristen! Forrásvíz, kenyér, az ínség nem ér! Légy minékünk áldás és élet!

TANÉVZÁRÓ ISTENTISZTELET 2015-16

JÓ PIHENÉST, IGAZI SZABADSÁGOT!