Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!."— Előadás másolata:

1 KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!

2 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

3 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

4 Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

5 Ha nem lett volna velünk az ÚR - vallja meg ezt Izráel
Ha nem lett volna velünk az ÚR - vallja meg ezt Izráel! -, ha nem lett volna velünk az ÚR, amikor ránk támadtak az emberek, akkor elevenen nyeltek volna el bennünket, úgy fellángolt haragjuk ellenünk. Akkor elsodortak volna a vizek, átcsapott volna rajtunk az áradat. Átcsaptak volna rajtunk a tajtékzó vizek. Áldott az ÚR, aki nem adott oda minket martalékul fogaiknak! Lelkünk megmenekült, mint a madár a madarász tőréből. A tőr összetört, és mi megmenekültünk. A mi segítségünk az ÚR nevében van, aki az eget és a földet alkotta zsoltár

6 Örvendjetek, vigadjatok ,
mert ím az Úr feltámadott, szent hitünknek ez ad új erőt:  íme igazat mondott! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

7 Hiszem Krisztust, boldog vagyok,
hisz Ő az élet szent Ura! Hiába tör reám a gonosz,  nincsen rajtunk hatalma! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

8 Hadd zengjen hát vidám dalunk,
győzelmes Húsvét ünnepén! Ha hű leszek hozzád, ó Uram,  véled föltámadok én! Refr: Hozsanna száll, szent glória!  Szívünk csak Rólad énekel. Feltámadt Jézus, Isten Fia,  vígy magadhoz az égbe fel!

9 ANYÁK NAPJA ITT VAN!

10

11

12

13

14

15 „Isten azonban abban mutatta meg rajtunk szeretetét,
hogy Krisztus már akkor meghalt értünk, amikor bűnösök voltunk" (Róma 5,8).

16 Gyermekeim, ne szóval szeressünk, ne is nyelvvel, hanem cselekedettel és valóságosan.

17 Jézusom, kérlek, nézz reám, És áldd meg édes jó anyám!
Mindig ragyogd be éveit, Töröld le hulló könnyeit! Hála jó anyánkért neked! Hallgasd meg kérő gyermeked! Áldd meg őt, egész életét! Irgalmaddal te óvd, te védd!

18


Letölteni ppt "KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések