Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

JÓ REGGELT!.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "JÓ REGGELT!."— Előadás másolata:

1 JÓ REGGELT!

2 A rabság földjén élt egy nép, lesz-e szabad még
A rabság földjén élt egy nép, lesz-e szabad még? Oly súlyos terhek gyötörték, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép Old meg láncát lesz-e szabad még?

3 Ha Mózes újra földre száll, lesz-e szabad még
Ha Mózes újra földre száll, lesz-e szabad még? A győztes harcban elénk áll, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép Old meg láncát, lesz-e szabad még?

4 A nép majd újból útra kél, lesz-e szabad még
A nép majd újból útra kél, lesz-e szabad még? És rabláncon már sosem él, lesz-e szabad még? Jöjj,el Mózes, Rád vár a síró nép! Old meg láncát, lesz-e szabad még?

5 Kis telefonom van nekem
két összetett kezem Mit lenn a földön mondok el Megváltóm hallja fent! Ha hívom Őt barátomat Ő mindig válaszol Felhangzik már „Halló, halló” s a szívem hallja jól. Csingi-lingi, csingi-ling, Szólj kis telefon, Összekulcsolom kezem s felhívom Jézusom.

6 Meghalt értem a kereszten ő az Úr, Minden térd meghajoljon ,
Ő az Úr, Ő az Úr, Meghalt értem a kereszten ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

7 Feltámadott a halálból ő az Úr, Minden térd meghajoljon ,
Ő az Úr, Ő az Úr, Feltámadott a halálból ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

8 Betölt engem Szentlelkével ő az Úr, Minden térd meghajoljon ,
Ő az Úr, Ő az Úr, Betölt engem Szentlelkével ő az Úr, Minden térd meghajoljon , Minden nyelv csak róla szóljon, Mert Jézus Krisztus Úr!

9

10 ÉRTED IS, AMIT OLVASOL?

11

12

13

14

15

16 Tégy, Uram, engem áldássá, Lelkedet úgy várom
Tégy, Uram, engem áldássá, Lelkedet úgy várom! Tedd te a szívem hálássá, hogy neked szolgáljon. Bárhová küldesz, ajkamról zengjen az új ének. Tégy, Uram, engem áldássá, oly sok a bús élet.

17 ÖRÖMTELI NAPOT !


Letölteni ppt "JÓ REGGELT!."

Hasonló előadás


Google Hirdetések