Carminat Bluetooth Auditorium

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bejelentkezés után Menüsor, ahol megtaláljuk a hirdetés feladásához szükséges főbb pontokat.
Advertisements

Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Microsoft Excel 3. óra Előadó: Jánosik Tamás.
06M29 adatszolgáltatás elkészítés lépései
Confidential1 KX-TDA200/100 Rendszer (Ver.1.0) KX-TDA200/100 Rendszer (Ver.1.0) Panasonic Communications Co., Ltd. Network Business Company 1.1 kiadás,
Skype telepítése és használata
Microsoft ® Lync ™ 2010 Válaszcsoportok használata – oktatás.
Információ a kurrens folyóiratállományról Az OPAC, és a periodika modul segítségével.
Microsoft Office Programcsalád
Az Internet adta lehetőségek
Internet alapú önértékelés
Számítógépes ismeretek 5. óra
Active Directory.
A Vocatude program telepítése
Felhasználó barátság eszközei
Bemutatkozás Gergely Antal Gergő BME-VIK Mérnök informatikus szak
Prezentációkészítés Microsoft PowerPoint.
Útmutató Java telepítéséhez windows 7-re
Windows operációs rendszer
Bekezdésformázás.
Prezentáció készítés Indítsa el a Microsoft Power Point programot.
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
A körlevél készítésének menete
Tartalomjegyzék és tárgymutató
Microsoft® Lync™ 2010 Hangos és mozgóképes beszélgetések – Oktatás
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
Microsoft Office Programcsalád
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Egyéb erőforrás-kezelési képességek Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Az előrehaladás követése a ProjectServeren Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Kölcsönös megfeleltetés december 20. Bányai Tibor, Univerpenta TSzK SZTIR Projekt Szaktanácsadási Tartalomszolgáltató Információs Rendszer.
KARBON eMonitoring A GAK GN rendszerében június, Gödöllő.
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
Support.ebsco.com Az EBSCOhost találati lista Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
ZAJMÉRÉSI KÉZIKÖNYV NL_20
Web-alapú humán lekérdező rendszer
Országos Mentőszolgálat A TETRA rádió szerepe az OMSZ új mentés irányító rendszerében 7. Professzionális Mobiltávközlési Nap „Fókuszban a növekedés” 2014.
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Confidential, No copy permitted CDE-133BT CD tuner Bluetooth modullal, iPod vezérléssel.
Az EtherCore weboldal Jószai Zoltán 1. Az oldal célja Kedvcsináló a fejlesztés alatt lévő játékhoz 2.
Az operációs rendszerek feladatai, csoportosításuk
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Kártyás fizetés beállítása Lépj be a saját üzleti oldaladra valami.worldventures.biz.
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
A hanghívásvezérlők használata A vezérlők megjelenítéséhez mutasson a telefon/mikrofon gombra: A hívás várakoztatásához kattintson a Hívás várakoztatása.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 A munka véglegesítése, nyomtatás.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
WoS azonosító hozzáadása az MTMT-s tételhez A WoS-ban lévő forrásrekordok azonosítóinak kézi átvezetése az MTMT-be Június 1.
© 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Partner hozzáadása A Partnerek lista segítségével egyszerűbben kommunikálhat, és gyakoribb partnereinek.
Rövid összefoglalás: © 2013 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. A Lync kezdőképernyője A Lync kezdőképernyőjének bal oldalán lévő központban.
Menüpontok szerkesztése.
Az Endnote bibliográfia adatbázis- kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
Információ és kommunikáció
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Szándékolatlan roaming június 26.
Total commander.
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata Skultéti Attila
Az Endnote bibliográfia adatbázis-kezelő szoftver alapvető használata október Skultéti Attila
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Adatbevivő forma tervezése Epicollect Androidos alkalmazáshoz okostelefonra Ambrus András.
Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT)
Útmutató Az alapadatok feltöltéséhez
Útmutató Java telepítéséhez windows 7-re
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Előadás másolata:

Carminat Bluetooth Auditorium (mint egy egyetemi épület, hihetetlen :-D )

Leírtam lépésenként…

1-8 1. Nyomj SET gombot, válaszd a TELEFON rubrikát 1-4: Telefon hozzárendelése 2. Válaszd a „Verbindung” (összeköttetés) menüt, erősítsd meg, végül válassza a „Bluetooth-Anschluss” (BT-kapcsolat) menüt 3. „Telefonliste verwalten” (telefonlista szerkesztése) menüt válaszd, majd erősítsd meg 4. Válassz egy üres adatsort és erősítsd meg 1-8

1-8 5. Aktiváld a telefonodon a BT-kapcsolatot 5-8: Telefon hozzárendelése 6. Indítsd el a közelben levő Bluetooth-eszközök keresését a telefonon 7. Válaszd ki a „MY CAR” eszközt (a telefon keresőjében) 8. Írd be a telefonba az autó kijelzőjén megjelenő számokat, és erősítsd meg 1-8

1. Nyomd meg a TEL gombot és válaszd a „Nummern verwalten” menüt („számok szerkesztése”) Telefonrendszer: Hívószám tárolása egy telefonkönyvben 2. Válaszd a „Telefonbuch” (Telefonkönyv) vagy a „Kurzwahl” (gyorstárcsázás) rubrikát A telefon telefonkönyve: válaszd a „Gesamtes Verzeichnis laden”-t (teljes tel.könyv betöltése) vagy „Eine oder mehrere…” – egy vagy több szám betöltését 2. A telefonon válaszd ki a bejegyzéseket, és küldd át Bluetoothon

1. Az autó telefonkönyvében: válaszd az „Eintrag erstellen”-t (bejegyzés létrehozása), vagy „…importieren” (importálást) Telefonrendszer: Hívószám tárolása egy telefonkönyvben 2. Bejegyzés létrehozása: írd be a számot, majd a hozzátartozó nevet, majd erősítsd meg 3. Válaszd a „Sprachmuster” rubrikát (beszédminta), vegyél fel egy hangmintát (felszereltségfüggő), és tárold el (speichern) Bejegyzés importálása: Válassz ki egy bejegyzést a megfelelő listák egyikéből.

1. TEL gombot nyomd meg. Telefon: egy szám beírása 2. Válaszd a „Nummerwahlt-t” (szám választása) 3. Számonként írd be a kontakt számát 4. „Anrufen”-t választva indul a HÍVÁS.

1. Hangvezérlésen keresztül (ha van ilyened): nyomd meg a gombot, ami aktiválja a hangfelismerést Telefon: egy szám beírása 2. Mondd kb. azt, hogy „Nume ájngében”, majd a csipogó hang után mondd be a számokat. (Kicsit gyakorolni kell a számolást németül :-D) 3. Mondd, hogy „Ánrúfn”, hogy induljon a hívás. 4. Bármikor mondhatod, hogy „HILFE”, hogy meghallgasd a lehetséges hangparancsokat..

1. A kezelőfelületen: TEL-re nyomni, hogy előhívd a hívószámok listáját (Liste der Rufnummern) Telefon: szám hívása valamelyik telefonkönyvből vagy híváslistából 2. Válaszd ki a „Nummern TEL-buch (Telefonkönyv) és Histo (híváslista)” menüt 3. Válassz egyet az 5 lista közül. 4. Az egyik bejegyzést kiválasztva indíthatod a hívást

1. A hangvezérléssel: Aktiválad a hangvez-t, Telefon: szám hívása valamelyik telefonkönyvből vagy híváslistából 2. Mondd ki a „Kurcvál” (gyorshívás), „Télefonbúh” (tel. könyv), Émpfángene ánrúfe (fogadott hívások), vagy „getétigte ánrúfe” (indított hívások) parancsot 3. A „nékszte zájte” paranccsal illetve a „fórige zájte” paranccsal előre vagy vissza lépsz oldalanként. 4. Mondd ki a kontakt hívószámát, hogy induljon a hívás.

1. Automatikus szünetfunkció (Pause): bejövő hívás esetén értesíti a hívót, hogy éppen autót vezetsz. Telefon: hívások szerkesztése 2. A várólistán levő hívást újra fogadni úgy lehet, hogy az „ABNEHMEN” rubrikát választod 3. Hívás elutasítása: AUFLEGEN választásával 4. A hívást átadni a telefonra: válaszd a HÖRER rubrikát.

Telefon: hívások szerkesztése 1. Manuális PAUSE (szünet) funkció: válaszd a HALTEN rubrikát 2. Hívás fogadása: Válaszd az ANNEHMEN rubrikát 3. Hívás elutasítása: ABLEHNEN választásával 4. Hívásszerkesztő menü előhívása újra: TEL gombra nyomni, vagy az állítókereket megnyomni

JÓ BLUETOOTHOZÁST kívánok!  Tomi