Sz&p prof.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
E-BANKING SUMMIT március 3. Biztonságos kommunikáció biztosítása a pénzintézetek és a hatóságok között Szabó Katalin Termékmenedzsment osztályvezető.
Advertisements

A tanításra és tanulásra fordított idő nemzetközi és kutatási adatok tükrében Imre Anna Oktatáskutató és fejlesztő Intézet Berekfürdő, Február 4.
A FELNŐTTKÉPZÉSI A FELNŐTTKÉPZÉSI INTÉZMÉNYEK HATÉKONYSÁGÁNAK VIZSGÁLATA Felnőttképzők Szövetsége Borsi Árpád Budapest, december 10.
A szoftver mint komplex rendszer (folyt.) A SunTone módszertan 3 dimenziós osztályozási sémája kifinomultabb osztályozást tesz lehetővé.
 Alap tudnivalók Alap tudnivalók  Az If és a While folyamatábrák Az If és a While folyamatábrák  Probléma Probléma  A while ciklus (általános alak,
Az IKER önértékelő IKER társadalmasítás workshop Budapest, április 12.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
AZ ELEKTRONIKUS KÉPZÉS MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSA INFORMATIKA A FELSŐOKTATÁSBAN DEBRECEN DR. ZÁRDA SAROLTA GÁBOR DÉNES FŐISKOLA.
2. A szoftverek csoportosítása: a. Rendszerszoftverek: A számítógép zavartalan mûködését biztosítják: BIOS (alapvetõ bemeneti/kimeneti rendszer): olyan.
„Internetes kommunikáció” pótkurzus Készítette: Tóth Tímea Szak: Tantárgykódja: Tanár neve:
Informatikai rendszerek általános jellemzői 1.Hierarchikus felépítés Rendszer → alrendszer->... → egyedi komponens 2.Az elemi komponensek halmaza absztrakciófüggő.
Oktatói elvárások, oktatói vélemények a hallgatókról Cserné dr. Adermann Gizella egyetemi docens DUE.
Nem csak szövegszerkeszt ő virtuózoknak Az Open Office.org 2.0 béta verzió Bándliné Utasi Mária Writer.
Két nagy múltú szövegszerkesztő összehasonlítása az oktatás szempontjából.
Internet tudományos használata
Berényi Eszter – Damásdi Judit
EN 1993 Eurocode 3: Acélszerkezetek tervezése
Hogyan lehet sikeresen publikálni?
Gyűjtőköri szabályzat
Programstruktúrák.
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
Óvodától az érettségiig - a kompetencia-alapú oktatás Szegeden
Zsiros Péter A Bolyai János megyei matematikaverseny feladatsorairól és a javítás egységesítéséről Zsiros Péter
Számítógép generációk
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
A lifelong guidance (LLG) rendszer magyarországi megalapozásának kvalitatív vizsgálata (6 fókuszcsoport) július Kovács Attila
Szupergyors Internet Program (SZIP) Jogi akadálymentesítés megvalósítása: Jogalkotással is támogatjuk a fejlesztéseket dr. Pócza András főosztályvezető.
Program utasítássorozat
Szoftverfejlesztések
A közigazgatással foglalkozó tudományok

D Á N I A 2007.november Készítette: KOVÁCSNÉ NAGY MÁRIA.
Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola és Szakiskola Mátészalka
Az Országos Egészségfejlesztési Intézet fejlesztési projektjei az iskolai egészségfejlesztés területén DR. TÖRÖK KRISZTINA.
SZAKISKOLAI FEJLESZTÉSI PROGRAM
2.1. Használhatósági célok
TÖRTÉNET Magyarországon az 1980-as évek végén kezdődtek az első kísérletek közös katalogizálási rendszerek létrehozására Dr. Mader Béla, a József Attila.
A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Intézet Konferenciája
Projektmunka Földrajzolok
☺ Programozási környezetek Validátorok Fazekas Judit PTI 2010.
HHR.
Hogyan lehet sikeresen publikálni?
Körmendi Dániel MAS Meeting Scheduler.
Zenei tehetségek mentorálása és egyéni fejlesztése
AZ OKOSHÁZAK BEMUTATÁSA
aka.ms/coauthorinword
IDŐZÍTÉS PROGRAMOZÁSA
Nap és/vagy szél energia
főigazgatóhelyettes, NSzFI
Tájékoztató az Önkormányzati ASP Projektről
Számítógépes szimulációval segített tervezés
A gyermeki jogok érvényesítése
TÁMOP A pályaorientáció rendszerének tartalmi és módszertani fejlesztése – Regionális workshop Zétényi Ákos.
Új pályainformációs eszközök - filmek
Tájékoztatás a évi Országos Statisztikai Adatfelvételi Program (OSAP) teljesüléséről az Országos Statisztikai Tanács és a Nemzeti Statisztikai Koordinációs.
A Vezetői munka értékelése a szülők szemével
1960 körül Európa számos országában folytak már számítógépes nyelvészeti kutatások. A szá-mítógépes alkalmazáshoz a létezőknél sokkal pontosabb nyelvtanokra,
A számítógép története
Megújuló energiaforrások
9-10.-es bemeneti mérések és a fejlesztő munkánk
Konzuli és Állampolgársági Főosztály, Schengeni Vízum Osztály
Tesztgenerálás a gyakorlatban Az IntelliTest és ami mögötte van
Scool-Túra Kft Miskolc Széchenyi út 36.
Magyar Bibliográfiai Adatbázisok
Az AE Szövetség szervezet fejlesztése
Felvételi a középfokú iskolákban a 2016/2017. tanévben
Őshaza itt-ott, őshaza mindenütt
LIA Alapítványi Ált. Isk. és Szki. Piliscsabai Tagintézménye
Kód tördelése és a megjelenés
Intuitív szakértői módszerek
Előadás másolata:

Sz&p prof

A C ÉS A C++PROGRAMOZÁSI NYELV TÖRTÉNETE • A C programozási nyelvet Dennis Ritchie az 1970-es évek elején fejlesztette ki (KenThompson segítségével) • a UNIX operációsrendszereken való használat céljából fejlesztették • Ma már jó formán minden operációsrendszerben megtalálható • a legnépszerűbb általános célú programozási nyelvek egyike

Az oktatásban és a számítógépes tudományokban is jelentős szerepe van. A C PROGRAMOZÁSI NYELV Rendszerprogramozáshoz és felhasználói program készítéséhez egyaránt jól használható. Az oktatásban és a számítógépes tudományokban is jelentős szerepe van. Azért lett„C”a nyelv neve, mert egy korábbi, „B” nevű Programozási nyelv sok tulajdonságát „örökölte”.

Az oktatásban és a számítógépes tudományokban is jelentős szerepe van. A C PROGRAMOZÁSI NYELV Rendszerprogramozáshoz és felhasználói program készítéséhez egyaránt jól használható. Az oktatásban és a számítógépes tudományokban is jelentős szerepe van. Azért lett„C”a nyelv neve, mert egy korábbi, „B” nevű Programozási nyelv sok tulajdonságát „örökölte”.

A C++ PROGRAMOZÁSI NYELV Bjarne Stroustrup kezdte el a C++ programozási nyelv fejlesztését – a C programozási nyelv kiterjesztéseként – más nyelvekből véve át megoldásokat (Simula67,Algol68), ötleteket (ADA) • A nyelv első, nem kísérleti körülmények közt való használatára 1983-ban került sor

A C++ PROGRAMOZÁSI NYELV A C++ egy általános célú, magasszintű programozási nyelv. • Támogatja a procedurális-, az objektumorientált- és a generikus programozást, valamint az adat absztrakciót. • Napjainkban szinte minden operációs rendszer alá létezik C++ fordító. • A nyelv a C hatékonyságának megőrzése mellett törekszik a könnyebben megírható, karbantartható és újra hasznosítható kód írására.

A C++ PROGRAMOZÁSI NYELV Nevét Rick Mascitti találtaki: – A C++ név kifejezi, hogy a nyelv a C kibővítése: az inkrementáló operátorra utal a ++ • Befolyásolt nyelvek: – C# – Java – PHP – Python

A C++ PROGRAMOZÁSI NYELV A BASIC és a Pascal is egyszerűbben tanulható nyelvek, ezeket főleg a programozás tanulásához fejlesztették ki • Mégis az iskola keretein belül a C++ nyelvet tanítjuk, mert: – Ez az egyik legnépszerűbb általános célú programozási nyelv –És a rá épülnek a mai modern fejlesztésekhez nélkülözhetetlen más nyelvek illetve fejlesztő környezetek: • Java • C# • .NET