Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MI A PREZENTÁCIÓ CÉLJA A FIGYELEM FELKELTÉSE A FIGYELEM MEGTARTÁSA
Advertisements

Mintacím szerkesztése • Mintaszöveg szerkesztése – Második szint • Harmadik szint – Negyedik szint » Ötödik szint Tartalom- és módszerfejlesztés a Műegyetem.
A hatásos prezentáció jellemzői
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
2013. Szeptember 3. Szekeres Balázs Informatikai biztonsági igazgató
Forrás: Infografika Forrás:
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY 2010.
Készítette: Szobonya Ferenc
Nyomtassa ki a mintatranszpa rens diáit, vagy írja be saját üzenetét. Kattintson a betűkre, és írja be saját szövegét. Diánként csak egy karaktert használjon.
Alapok Néhány apróság, amit tisztázni kell. Első feladatok Szúrj be egy diát a legelső helyre! Legyen rajta valami főcímszerű szöveg!
A POWERPOINT 2007 újdonságai
University of Kent arculati kézikönyv
TARTALOMJEGYZÉK LÉTREHOZÁSA
Iskolai Hálózat Létrehozása
PREZENTÁCIÓ KÉSZÍTÉS (előadás készítés) (bemutató készítés)
Microsoft® Lync™ 2010 Meghatalmazás – oktatás
A Microsoft Corporation terméke
Cellák és tartalmak formázása táblázatkezelő programokban Készítette: Péter Tünde Felkészítő tanár: András Izabella Iskola: Gábor Áron Iskolaközpont,
Szakdolgozat címe Készítette: Név Konzulens: Név 2006.
Prezentáció készítés MS PowerPoint segítségével
9. hét: A munkahelyi egészségvédelem és
1 Kedves Kolléga, kérlek, hogy PowerPoint előadásaidhoz ezt a file-t használd fel alapként! a bemutatóban már van néhány, általunk összeállított dia, melyeket.
Prezentáció készítése Balogh Zoltán PTE-TTK IÁTT Bevezetés az Openoffice Impress használatába.
Pannónia Kincse LEADER Egyesület EMVA VIDÉKFEJLESZTÉSI JOGCÍMEK HELYSZÍNI ELLENŐRZÉSSEL KAPCSOLATOS FONTOSABB TUDNIVALÓK.
A prezentációkészítés alapjai
Prezentációkészítés összefoglaló
Prezentáció és grafika
Lync 2013 – Rövid összefoglalás
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
Ellenőrzés, karbantartás, felülvizsgálat
Hogyan készítsünk előadást?
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Számítógépes programok használata
Informatika Oktató: Bock Ádám. Prezentáció készítés PowerPoint program segítségével.
Záróvizsga prezentáció május. 2 Záróvizsga prezentáció MIT BIZONYÍT A PREZENTÁCIÓ? ›A hallgató jártasságát a választott témában, a kommunikációs.
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
A játszóterek üzemeltetésének fogyasztóvédelmi ellenőrzése Szűcs Péter Csongrád Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőség.
Modern fényképalbum. Ez a fényképalbum mintaoldalakkal segíti az első lépések megtételét. Saját lapok felvételéhez kattintson a Kezdőlap fülre, majd az.
Összeállította: Juhász Tibor – 2006 – Prezentációk 5. Bemutatók tervezése.
Megjegyzés: Ez a brosúra nyomtatásra készült. Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a brosúra helyesen jelenik-e.
Hasznos tanácsok kedvenc témádból készítendő ppt elkészítéséhez
KBSZ ÚJ BEJELENTŐ FELÜLETÉNEK BEMUTATÁSA
A játszóterek üzemeltetésének fogyasztóvédelmi ellenőrzése
Ez a formátum csak egy ajánlás, nem kötelező a használata.
A hallgató neve A szak megnevezése Konzulens tanár: XY ÉV
Osztály neve, száma Oktató Csapattagok
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
Kedvenc prezentáció készítő szoftverem
Hatékony és pontos munkavégzés
Oktatóbemutató címe Előadó: Név.
A(z) xy szervezet (a társadalmi vállalkozást bemutató ppt)
Fogyasztóvédelem Vevőszolgálati előadás 2017 Előadó: Lehotkai Péter.
5 tipp a munka egyszerűsítésére
A játszótéri eszközök és mutatványos berendezések biztonságosságáról
Gráfok szélességi bejárása
Hatékony és pontos munkavégzés
A dia beszúrása a bemutatóba
Hogyan készítsünk előadást?
Készítette Tácsik Attila
[Plakát címe] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit maecenas porttitor congue massa fusce [Az alábbi neveket és titulusokat cserélje.
téma közlemény SmartArt-ábra piros hátterű képekkel (Haladó)
Szegedi Tudományegyetem
Üdvözöljük! [Év]. évi tanév.
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Címdia mindig azonos betűméretben, és stílusban!
Az egynapos ellátás eredményei a szakrendelőkben, a Medicina 2000 Szövetség felmérésének tapasztalatai Dr. Szarvas Tibor Medicina 2000 elnökségi tag MEST.
Közösségi médiás képek sablon
A dia beszúrása a bemutatóba
A rendszer felépülése Fenntartó – engedélye(k), ha közvetlenül nyújt szolgáltatást Intézmény/ Szolgáltató – székhely típusú szolgáltatás nyújtási hely.
Előadás másolata:

Játszótéri biztonság az új szabályozások tükrében Mészáros Balázs 2012. Szeptember 27. Ez a sablon kiindulásként használható oktatóbemutatók csoportkörnyezetben való előadásához. Szakaszok A jobb gombbal a diákra kattintva szakaszokat vehet fel. A szakaszok segítséget nyújtanak a diák rendszerezéséhez vagy több szerző esetén az együttműködéshez. Jegyzetek A Jegyzetek szakaszba előadói jegyzeteket írhat, vagy további információkat adhat meg a közönség részére. Ezeket a jegyzeteket az előadás folyamán a Bemutatónézetek lapon tekintheti meg. Tartsa szem előtt a betűméretet (fontos a kisegítő lehetőségek, a láthatóság, a videoklip-rögzítés és az online hasznosítás szempontjából) Összehangolt színek Különösen ügyeljen a grafikonokra, a diagramokra és a szövegdobozokra. Vegye figyelembe, hogy a résztvevők a bemutatót fekete-fehér vagy szürkeárnyalatos formátumban nyomtatják ki. Nyomtasson egy tesztlapot, és ellenőrizze, hogy a színértékek hatásosak-e, ha a bemutatót fekete-fehér és szürkeárnyalatos formátumban nyomtatják ki. Ábrák, táblázatok és grafikonok Ügyeljen az egyszerűségre: ha csak lehet, használjon egységes, a figyelmet nem elterelő stílusokat és színeket. Lássa el felirattal az összes grafikont és táblázatot.

A mai témák áttekintése Meglévő játékok esetében 1 Új telepítés 2 Folyamatos felügyelet 3 Íme egy másik példa az áttekintő diára.

Feladatok meglévő eszközök esetén Fogyasztóvédelmi hatósághoz történő bejelentés álljon rendelkezésre Ellenőrzési/karbantartási terv legyen vezetve Eszközök a rendeltetésszerű használatra legyenek alkalmas állapotban „Játszóteres dosszié” Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

Játszóteres dosszié Fogyasztóvédelem felé megküldött bejelentés Eszközök tanúsítványai, vagy egyedi megfelelőségi tanúsítványai Ellenőrzési jegyzőkönyvek Ellenőrzési/karbantartási utasítás Ellenőrzési és karbantartási lapok A hibák kijavítására készített intézkedési terv Balesettel kapcsolatos feljegyzések A leckék fontos pontjainak megismétlésével foglalja össze a bemutató tartalmát. Mire szeretné, ha emlékezne a közönség a bemutatóból való kilépés után? Mentse bemutatóját videoklipként az egyszerű terjesztés érdekében (Videoklip létrehozásához kattintson a Fájl fülre, majd a Megosztás elemre. A Fájltípusok szakaszban kattintson a Videoklip létrehozása elemre.)

Dokumentációs rendszer Megnevezés Készíti Megjegyzés Tanúsítvány Tanúsító szervezet a gyártó kérésére 5 évig érvényes, de csak a telepítést/vásárlást kell figyelembe venni Egyedi megfelelőségi tanúsítvány Ellenőrzést végző készíti, amennyiben lehetséges Csak egy eszközre vonatkozik, nincs lejárati ideje Ellenőrzési jegyzőkönyv Ellenőrzést végző készíti 4 évente, illetve nagyjavítás és fődarab csere esetén szükséges Ellenőrzési/karbantartási terv Az üzemeltető vezeti Az eszközök saját ellenőrzését és javítását tartalmazza Fogja rövidre. Amennyire lehetséges, röviden írjon, hogy nagyobb lehessen a betűméret.

Szabványossági ellenőrzés 4 évente kötelező! Nagyobb az intézmények felelőssége!

Feladatok új eszközök telepítésénél Tanúsítvány álljon rendelkezésre Használatba vételt megelőző szabványossági ellenőrzés 30 napon belül a területileg illetékes Fogyasztóvédelmi hatósághoz Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

Tanúsítványok

A jogszabálytervezet újdonságai A tanúsítvány kiváltható lesz egy gyártó által adott megfelelőségi nyilatkozata Saját építésű játszótér fogalmát behozza! Ezt követően egy szabványossági ellenőrzést követően kiadható a Megfelelőségi Igazolás (Egyedi Megfelelőségi Tanúsítvány) Az ellenőrzési idő megmarad 4 év „Megfelelő”; „Részben Megfelelő”; „Nem Megfelelő” Adjon rövid áttekintést a bemutatóról. Ismertesse a bemutató fő témáját és azt, hogy miért tartja ezt fontosnak. Mutassa be a fő témakörök mindegyikét. A közönségnek támpontot adhat, ha ezt az áttekintő diát a teljes bemutatóban ismétli, mindig a következőként tárgyalandó téma kiemelésével.

Köszönöm a Figyelmüket! meszaros@hexon-gold.hu 30/919-80-84

Microsoft Engineering Excellence Elég tömör a bemutató? A tartalom egy részét érdemes lehet áthelyezni a függelékbe. A függelékdiákon helyezze el azokat a tartalmakat, amelyekre a Kérdések dián utalni szeretne, vagy amelyeket alaposabb tanulmányozásra a résztvevők figyelmébe ajánl. Microsoft bizalmas