ELŐNYÖK – megbízható működés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BKÁE- ÁFK, BCE-KIK Közigazgatás szervezéstan és technológia A funkcionális, a divizionális, a programorientált és a team- orientált szervezet bemutatása.
Advertisements

A fogyasztóvédelmi hatóság hatásköre, illetékessége és eljárása a villamosenergia-, földgáz-, víziközmű-, távhő- és hulladékgazdálkodási közszolgáltatás.
Térinformatika a Soproni Vízmű Rt. - nél Bódis Gábor Varga Ákos Sopron és Környéke Víz- és Csatornamű Rt.
AZ ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSEK NEMZETGAZDASÁGI ELŐNYEI Knauf Insulation Kft Kanyuk László.
Gyermekek a leszakadó világban Társadalmi állapotrajzok konferencia MTA Szociológiai Kutatóintézet november 19.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS 27.Megoldás-Szociális védőháló.
A környezetvédelmi megbízott szerepe a vállalkozások tevékenységében és Önkormányzati munkakörben Önkormányzati munkakörben.
ECM/DMS A GYAKORLATBAN E-SZÁMLA KIBOCSÁTÁS ÉS BEFOGADÁS E-SZÁMLA KIBOCSÁTÁS ÉS BEFOGADÁS
Számvitel S ZÁMVITEL. Számvitel Ormos Mihály, Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Hol tartunk…
Nagyprezentáció Társaság a Lakásépítésért Egyesület lobby tevékenység a magyarországi lakásépítések élénkítése érdekében Előadó:
June‘11Egis Plus Újdonság 2013: Egis Plus 24 FF Egis Plus 24 CF Hagyományos kazánok Egis Plus; Budapest 2013.
KÖZÖS UTAKON – PÁRBESZÉD A TÁRSADALMI FELZÁRKÓZÁSÉRT KONFERENCIA DECEMBER 2. DR. GARAI PÉTER EU FEJLESZTÉSEK VÉGREHAJTÁSÁÉRT FELELŐS HELYETTES-ÁLLAMTITKÁR.
Kockázat és megbízhatóság Megbízhatóság alapú kapaitás- és költségtervezés Megbízhatóság alapú kapaitás- és költségtervezés.
Szabadtéri rendezvények. A TvMI vonatkozik: OTSZ szerinti szabadtéri rendezvényekre szabadtéri rendezvény: az 1000 főt vagy az 5000 m 2 területet meghaladó,
Dr. Albert József osztályvezető Földművelésügyi Minisztérium Hungarikumok Gyűjteménye Hungarikumok falusi környezetben Rábatöttös április.
Integráció-szegregáció:probléma, eszközök, gyakorlat Havas Gábor Lillafüred, április 24.
Varga Aranka Inkluzív oktatási rendszer. Iskola funkciói – társadalmi elvárások Funkciók: Tudásszerzés és kompetenciafejlesztés folyamatának terepe Formális.
Manhertz Gábor; Raj Levente Tanársegéd; Tanszéki mérnök Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék.
Melyik számlaosztályban szerepelnek az alábbiak? a) Szállítók b) Vevők c) Anyagok d) Anyagköltség e) Pénztár f) Árbevétel g) ElÁBÉ h) Forgóeszközhitel.
Dr. Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztési Igazgatóság Igazgató Budapest, szeptember 29. ÚJ EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI HÁLÓZATOK KIALAKÍTÁSA ÉS MŰKÖDTETÉSE.
Jubileumi év partnertalálkozójaPécs, február 29. „Új típusú partnerséggel együtt a jövőért” Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar.
Esettanulmány: épületenergetikai korszerűsítés Fűtési rendszerekben jelentkező gravitációs hatások Épületüzemeltetés Épületenergetika B.Sc. 7. félév 2011.
Kiszervezés szolgáltatói szemmel Tóth Zoltán november 9.
NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület NSZFI SZFP Programkoordinációs Iroda Minőségfejlesztési Terület Teljesítményértékelési.
1. 2 káros tartalmak típusai és előfordulásuk a gyerekek védelmét biztosító szabályok, a felelősség kérdése a korhatár-kategóriák megítélése, a besorolás.
Napenergia-hasznosítás az épületgépészetben Konferencia és kiállítás november 9. Nagy létesítmények használati melegvíz készítő napkollektoros rendszereinek.
BEST-INVEST Független Biztosításközvetítő Kft.. Összes biztosítási díjbevétel 2004 (600 Mrd Ft)
Integrációs elméleti alapok, az integrációk típusai
Egészség, baleset-megelőzés és környezet
Mária Terézia
Nemzeti Erőforrás Minisztérium Oktatásért Felelős Államtitkárság
Fenntartható utak Jogi Bizottság
Egészségügyi Menedzserképző Központ
Kihívások a LEADER program eredményes végrehajtásában
Duális képzés a társadalmi felelősségvállalás szemszögéből
Kockázat és megbízhatóság
Termékmenedzser A MOM Zrt. 140 éve működő magyar vállalkozás, több, mint 100 évnyi vízmérő gyártásban szerzett tapasztalattal. Piacvezetők vagyunk a vízmérés.
Gyártástámogatás integrált vállalatirányítási rendszerben
A kiváltást tervezők / megvalósítók és Az fszk TÁRS projektje közti együttműködés rendszere EFOP VEKOP TÁRS projekt.
Környezeti teljesítményértékelés
KATRIN 2D DWG SZIMBÓLUMOK ÉS GDL KÖNYVTÁR
A külső környezet elemei
A beteggé válás folyamata
A márkázás Marketing gyakorlat 6..
A évi pályázati felhívás legfontosabb szabályai
B.Sc. / M.Sc. Villamosmérnöki szak
Nemeskocs Község Önkormányzatának Településkép-védelmi Rendelete
Jegyzői Értekezlet A településkép védelméről szóló évi LXXIV. Törvény végrehajtásának aktuális Önkormányzati feladatai Lukáts István.
AZ OKOSHÁZAK BEMUTATÁSA
CONTROLLING ÉS TELJESÍTMÉNYMENEDZSMENT DEBRECENI EGYETEM
A könyvtár mint rendszer
Az iskolavezetés lehetőségei a környezettudatosság fejlesztésében a a Than Károly Ökoiskola Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában
„ Egy hatékony iskolai egészségnevelési program – az egyik legköltséghatékonyabb beruházás, amit egy nép (állam) csak megtehet annak érdekében, hogy párhuzamosan.
A villamos installáció problémái a tűzvédelem szempontjából
WE PROVIDE SOLUTIONS HS-Panel (SIP panel) házak,
Az iskolavezetés lehetőségei a környezettudatosság fejlesztésében a a Than Károly Gimnázium, Szakközépiskola és Szakiskolában
Élj ökosan – generációkon át II.
NAGYKITERJEDÉSŰ METEOROLÓGIAI MÉRŐHÁLÓZATOK ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEI
Új pályainformációs eszközök - filmek
©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.
Lapkiadó, rendezvényszervező vállalatirányítási rendszer SQL alapon
Az iskolai szervezet és fejlesztése
Épületek egészségtana
Együtt Nyírbátorért Helyi Közösség
„Vásárolj okosan” Mobil kiegészítők vásárlási szokásai
Zsugorkötés Kötés illesztéssel zsugorkötés
Állandó és Változó Nyomású tágulási tartályok és méretezésük
Energetikai Intézkedési tervek végrehajtása
A POWERPOINT 2007 újdonságai
Környezetgazdaságtan 6. előadás A környezeti szabályozás eszközei
Előadás másolata:

ELŐNYÖK – megbízható működés Minden nem mechanikus VILPE® termékre 20 év technikai és 10 év kozmetikai jótállás érvényes; A tetőventilátorok 5 év teljeskörű garanciával rendelkeznek; Tartós és mechanikai igénybevételeknek ellenálló termékek -  a gyártás során felhasznált magas minőségű polipropilén alapanyagnak köszönhetően kiváló korrózióállóság és a kültéri hatásokkal (alacsony és magas hőmérséklet, eső, hó, szél, stb.) szembeni ellenállóság jellemzi.

ELŐNYÖK - tartósság, teljesítmény és stílus A legszélesebb válaszék – minden tetőtípushoz több szín, valamennyi szellőztetési igény kielégítése érdekében; Áramlástechnikailag továbbfejlesztett kialakítású tetőventilátorok hatékony elszívással, szükség esetén magas teljesítménnyel; Egyszerű, gyors és biztonságos telepítés; Maximális vízállóság; Szélsőséges időjárási viszonyok között is alkalmazható megoldások; Folyamatosan üzemeltethető készülékek -30 °C és +80 °C (egyes termékek esetében: -40 °C-tól +120 °C) tartományban; Minden tetőhöz jól illeszthető egységes dizájn és elegáns megjelenés; Egyszerű karbantartás.

VILPE® - 40 éve a piacon. VILPE® termékek kiválóan telepíthetők családi házak, sorházak, lakóházak és ipari létesítmények esetén; Könnyen telepíthető innovatív légtechnikai megoldások, tetőn elhelyezhető ventilátorok, tetőátvezető elemek, tetőkivezető egységek és tetőfedő tartozékok termékek mindegyike olyan kialakítású, hogy azok egyszerűen és  gyorsan telepíthetők valamennyi tetőtípus esetén; A VILPE® termékek gyártásánál a magas minőség mellett fontos szempont környezetvédelem, a környezetünk iránti tisztelet. Ezek az értékek és az új funkcionális megoldások folyamatos keresése jellemzi a VILPE® márkát az elmúlt 40 évben.