Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva."— Előadás másolata:

1 ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.
Continental vezérlőegységek és fejlett LCD kijelzős Continental műszerfal Áttérés Continental gyártmányú „master” és „slave” vezérlőegységekre Nemzetközi alkatrész ellátottság és szervizháttér Kiforrott, megbízható komponensek A Continental legkorszerűbb, teljesen LCD kijelzős műszerfalnak alkalmazása Mechanikai illesztés (rögzítések, kormányrudazat, légcsatornák) Elektromos integráció a buszba ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

2 Optimalizált alacsonyfeszültségű elektromos hálózat
Továbbfejlesztett kábelkorbács topológia, elvezetések és rögzítések Magas IP védettségű csatlakozókra minden „kültéri” helyen Continental alapú rendszer vezérlés ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

3 ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.
Robosztus kormánymechanizmus és továbbfejlesztett mellső lengéscsillapítás Robosztus komponensekből felépülő szimmetrikus, trapéz alakú kormánymechanizmus Kedvezőbb beállítási lehetőségek Szimulációs számításokkal alátámasztott és továbbfejlesztett geometria és kialakítások Optimalizált lengéscsillapító elhelyezés és bekötések Koni gyártmányú frekvencia szelektív (FSD) mellső lengéscsillapítók a jobb utaskomfort érdekében ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

4 Továbbfejlesztett hajtáselektronikai egységek
Az elektromos kapcsolódobozok és komponenseik optimalizálása a tapasztalatok és visszajelzések alapján Kedvezőbb elhelyezés és rögzítés a motortérben Csatlakozók és egyéb komponensek racionalizálása Második generációs nagyfeszültségű kábelek, elvezetések és rögzítések ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

5 Újragondolt motortér elrendezés
Új hűtéscső elvezetések és rögzítések Csatlakozók és egyéb komponensek racionalizálása Fűtésrendszer áthelyezése a motortérből az oldalbokszokba Robosztusabb hajtásrendszeri hűtőkör ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

6 Központosított HVAC vezérlő rendszer
A korábbi 3 különböző vezérlőegység helyett egy központi egység kezeli a klimatizálást, fűtést, páramentesítést Automata üzemmódok a beltéri és kültéri hőmérséklet alapján, manuális állítási lehetőségek is teljes körűen megmaradnak ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

7 Előnyösebb kialakítású rögzítések
A jármű minden részén a lemezek, konzolok, tartók tovább lettek fejlesztve a tapasztalatok és visszacsatolások alapján, Főbb módosítások az új komponensekhez és az újabb kialakításokhoz igazodva: Vonószemek Kormánygép rögzítés Első alsó lemez fegyverzet Elektromos dobozok konzoljai Csövezés, kábelezés rögzítései és elvezetései Fűtésrendszer rögzítése Akkumulátor ládák Burkolt akkumulátorládák (por és nedvesség elleni védelem) ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.

8 Ajtónyitó mechanizmus
Minden pontjában továbbfejlesztett, egy működtető motorral üzemeltetett, elektromos ajtónyitó mechanizmus alkalmazása ©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva.


Letölteni ppt "©IKARUS Egyedi Kft., Minden jog fenntartva."

Hasonló előadás


Google Hirdetések