Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

NIIF Behívás projekt aktualitások

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "NIIF Behívás projekt aktualitások"— Előadás másolata:

1 NIIF Behívás projekt aktualitások
Ilyés Gábor NIIF Iroda

2 Behívás aktualitások közbeszerzés
Egyszerű közbeszerzési eljárás kiírása július elején: országos elérést biztosító behívási kapacitás nyújtására Ajánlatot benyújtott szolgáltatók: T-COM, Pantel, Invitel, GTS-Datanet, EuroWeb Elsődleges cél: lehetőleg országos lefedettséget kapjunk A legkedvezőbb ajánlatott az EuroWeb Internet Szolgáltató Rt. adta. Szerződéskötés: Az ajánlattevő az ország összes primerkörzetében tud szolgáltatni Az új szolgáltatás szept. 12-től már elérhető, a régi szolgáltatás szept. 30-ig volt elérhető A behívó kapacitásunkat eddig biztosító ISDN30 trönkök le lettek mondva

3 Behívás aktualitások változások a szolgáltatásban
Műszaki változások: A szolgáltatás az ország összes primerkörzetéből elérhető. Teljes lista: Behívás csak az adott körzetre érvényes 51-es behívószámokon lehetséges. A forgalmat az Euroweb aggregálja, majd a 100 Mbps NIIF-Euroweb peeringen L2TP-n adja át. Nincs szükség az ISDN30 csatlakozásokra, így az NIIF-nek nem kell biztosítani intézményi NAS-t. Szerződéses változások: Meg kell újítani az intézményi szolgáltatási szerződéseket! A régi szerződés csak az új szerződés aláírásával fog automatikusan hatályon kívül helyeződni!

4 Behívás aktualitások változások a szolgáltatásban II.
Szerződéses változások (folyt.): A legfontosabb változások: Nincs egyszeri költség (Belépési díj) A behívó kapacitást 10-es egységekben igényelni (a legkisebb kérhető egység 10 db egyidejű behívást kezelő kapacitás); A havi előfizetési díjak az új kapacitás egységekhez lettek igazítva (fajlagosan olcsóbb, mint korábban); A szerződés aláírását követően 30 nap áll rendelkezésünkre a szolgáltatás elindításához (korábban 60 nap volt); A szerződés rendes felmondásának határideje 30 nap (korábban 60 nap volt).

5 Behívás aktualitások termékek, költségek
Szolgáltatási konstrukciók és díjaik (bruttó árak): Megnevezés Termék Díjtípus Díj (Ft) Előfizetési díj K10 havi Ft K(N*10) N * Ft Az 51-es számok hívásának percdíjai (bruttó árak): Minden belföldi szolgáltató esetén Csúcsidőben (7-18 óra között munkanapokon) 6,10 Ft/perc Csúcsidőn kívül (18-7 óra között munkanapokon és munkaszüneti napokon egész nap) 3,25 Ft/perc Kivétel: Magyar Telekom Rt. szolgáltatási területén: Kedvezményes idő: munkanapokon 0-6 óráig 0,5 Ft/perc

6 Behívás aktualitások jelenlegi állapot
A megkötött szerződések megújítása folyamatban A szolgáltatók az ISDN30 trönköket lekapcsolták Az érintett intézmények esetén a szükséges beállítások elvégzése folyamatban A szolgáltatás 2 primerkörzet kivételével (77 - Kiskunhalas, 78 - Kiskőrös) mindenhol elérhető. További információk:

7 e-mail: ilyes.gabor@niif.hu
Köszönöm a figyelmet! mobil: 30/ telefon:


Letölteni ppt "NIIF Behívás projekt aktualitások"

Hasonló előadás


Google Hirdetések