A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

2013 ÁPRILIS ZATHURECZKY BERTA ÖREGOTTHON
Formula 2: Multivitamin-komplex
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
Sportolás hatása szervezetünkre
OTTHONUKBAN ÉLŐK TÁMOGATÁSA, AZ OTTHON IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSOK
Egészséges táplálkozás
Táplálkozási allergiák
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Az emberi test felépítése
A vitaminok és ásványi sók
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Vigyázz a szívedre!.
Az emberi szervezet legfontosabb része Készítette: Skultéty István
9. témakör Antianginás szerek (ATC: C01D) és a szívelégtelenség gyógyszerei (ATC: C01A) Angina pectoris: klinikai tünetegyüttes, melyet a szívizomzat vérellátási.
A keringés szervrendszere
Magas vérnyomás (hypertonia).
KERINGÉSI RENDSZER.
A magas vérnyomás Lakatos Dalma 10.b.
A magas vérnyomás Készítette: Simofi-Ilyés Beatrix.
Magas vérnyomás A magas vérnyomás népbetegség, jelentős kockázati tényező az érrendszeri-, szív- és vesebetegségek kialakulásában. Már a vérnyomás-emelkedés.
A szív betegségei.
Érelmeszesedés, Szívinfarktus, Sztrók
Stroke.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Gyermekek fejlődése és gondozásuk módszertana
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
A vér-és alkotói -Szervezetünket erek hálózzák be,melyben a keringő vér látja el tápanyaggal és O2-nel, és elszállítja a bomlástermékeket és a.
C vitamin By: Aknai Ramóna.
B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban.
Készítette: Farkas Dzsenifer Klaudia és Sarkadi Réka
A-vitamin Készítette: Hendrich Klaudia Kira Papp Martina.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
Az egészségtelen táplálkozás és a túlsúly
Koszorú- és agyérbetegségek: tények és megelőzés
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
Az ember táplálkozása.
A leggyakoribb kardiológiai betegségek,azok megelőzése,rizikófaktorok kiszűrése Előadó: Képíróné Gyarmati Zsuzsanna A leggyakoribb kardiológiai betegségek,azok.
Készítette:Nievel Lajos. Az első és legkézenfekvőbb dolog az, hogy igyekszünk étrendünket alapanyagokból összeállítani. A hús, a zöldség, gyümölcs, magvak,
Az egészséges életmód és a stressz
Szívünk napja- a Szív Világnapja
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
A keringési rendszer.
„A gyógynövények királya”
Vas Megyei Sclerosis Multiplex Egyesület Egészségnapja május 31.
Egyed alatti szerveződési szintek
Szív- és érrendszeri betegségek Készítette: Keilbach Józsefné, FMISZI Bicske Felhasznált irodalom: Ember I. (Szerk.) Népegészségügyi orvostan - A fejlett.
Káros sugárzások és jelzések Káros sugárzások és jelzések A kép forrása: Dr. Nemes Katalin
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
Lipidek.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
KERINGÉSI RENDSZER NEM UNOD MEG A CIKLUST, (HA MEGUNOD VÉGED)
10. rész :Táplálékunk összetevői Zsírok Klikk a folytatáshoz.
4. rész: A vérnyomásról Klikk a folytatáshoz!. csendes gyilkosnak” „néma gyilkosnak” Sokan nem is tudják, hogy vérnyomásuk kórosan magas, a betegség többnyire.
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
3. rész: 3. rész: Angina pectoris és a szívinfarktus Klikk a folytatáshoz!
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
Blablabla Biyovis Szakmai nap A bőr és ami mögötte van.
A SZÖVET Szerveink szövetekből állnak!
Rozmisné Árpádföldi Zsuzsanna
2. Táplálkozástani Alapfogalmak és Koncepciók
A hasznos kender Cannabis sativa L..
Therápia segítő program Családorvosi alprogram
Therápia segítő program
A vérkeringés. A szív - a vért tartja mozgásban - 4 üregű = 2 pitvar + 2 kamra - szívizomból áll - saját vérellátását a koszorúerek adják - a vér egyirányú.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

A SZÍV ÉS ÉRRENDSZER „BIYOVIS HÉJBAN” Kerepesiné Ilona 2016.11.28.

A TÉNYEK 16 MILLIÓ ember hal meg évente szív és érrendszeri betegségben! 2000 ember hal meg naponta szívinfarktusban! Hétköznapi emberként naponta találkozunk a következő betegségekkel, halálokokkal : koszorúér – verőér - artéria elmeszesedése, szívinfarktus, stroke illetve agyvérzés, tüdő embólia, trombózis stb. A B.I.P. nagyon korán jelzi a rizikófaktorokat! Ha valaki rendszerint „kizsákmányolja” a szervezetét, az először 3 szervrendszerben jelentkezik: szív és érrendszer, emésztő rendszer, idegrendszer! Tapasztalat: a figyelmeztetésben lévő szív és érrendszer törvényszerűen együtt jár a szabálytalan koleszterinszinttel, és a szabálytalan vérnyomással, még akkor is, ha az előttünk ülő már régóta szedi orvosi ellenőrzés mellett a vérnyomás- és a koleszterincsökkentőt! A hagyományos medicina válasza: tünetkezelés= vérnyomás- és koleszterincsökkentés

CSAK ADATOK ANATÓMIA NÉLKÜL A SZÍV 100 000-szer ver naponta Egy percre sem állhat le Koszorúerek (koszorúszerűen hálózzák be a szívet) látják el energiával A koszorúér-artéria óriási mechanikai igénybevételnek van kitéve: minden egyes szívverésnél összenyomódik= óránként 4000-szer Az artéria elmeszedése a leggyakoribb halálok A hagyományos orvoslás válasza: bypass-műtét után koleszterin csökkentő, vérhígító, vérnyomáscsökkentő = ismét tünetkezelés A sejtorvoslás és a Biyovis válasza: sejtszinten keressük a hibát: etessük sejtjeinket esszenciális tápanyagokkal és vitaminokkal pl. Flownorm (később bővebben)

AZ ÉRRENDSZER= VÉREDÉNYRENDSZER MÉG MINDIG ADATOK AZ ÉRRENDSZER= VÉREDÉNYRENDSZER A bőr után a legnagyobb szervrendszer 100 000 km hosszú – 2,5-szer körbeérné a Földet Szétosztja (utasításra) a vért Szállítja az oxigént és a tápanyagokat minden egyes sejthez Elszállítja az elhasznált anyagokat Véd a fertőzésektől A szervek tartós vérellátásának hiánya a szerv romlásához (rizikófaktor), majd szervleálláshoz , ez pedig halálhoz vezet Ha a vérellátás zavara a szívizomnál ( különösen a hátsófal) keletkezik, akkor biztos a szívroham,vagy az infarktus.

A KOLESZTERIN FONTOS,DE NEM ELSŐDLEGES Ha a koleszterin a szív- és érrendszeri betegségek oka, akkor: A szívinfarktus áldozatainak (elsősorban fiatalabb korban) 50%- kánál miért normális a koleszterinszint? Érelzáródás miért nem lesz fülben,könyökben stb.? Miért alakul ki ez a jelenség a halottak 95%-kában egy kb. 25 cm hosszú szakaszon a szívartériában? Az állatok – a tengerimalac kivételével- miért nem kapnak infarktust? A medve a maga 600 mg/dl koleszterinszintjével miért él vidáman? (az embernél ez 7,2 felett már óriási rizikófaktor?) Miért rizikófaktor a c vitamin hiány vagy a cukorbetegség? A hagyományos medicina nem is keresi ezekre a kérdésekre a választ!

A „GYIKOS” KOLESZTERIN A SZABÁLYTALAN KOLESZTERINSZINT OKAI: 1.FIATALABB KORBAN (45-50 éves korig) rendszertelen és egyoldalú étkezés : a) reggeli: kávé után bekapok valamit ebéd: ebédszünetben kiszaladok vásárolni,vagy más fontosabb dolgom van b)szabálytalan zsírbevétel: most fogyózom= nem eszem zsírt, mert hizlal a zsírfogyasztás egészségtelen Sorolhatnánk a különböző „divatfilozófiákat”,téveszméket! 2.IDŐSEBB KORBAN (45-50 éves kortól): az érfal meggyengül Az érfal TÁPANYAG HIÁNYÁBAN meggyengül= beindul a szervezet korrigálási mechanizmusa: a) fokozott LDL termelés (ezzel próbál ragasztani) b) az érfalban lévő simaizom –sejtek „tumorszerűen” osztódni kezdenek,hogy betömjék a „lyukat” c) az agy kalciumot „rendel” az érfal megerősítéséhez A KÖR bezárult: érszűkület,érelmeszesedés=érelzáródás KONKLUZIÓ: A KOLESZTERN CSAK AKKOR OKOZ GONDOT, HA SÉRÜLT AZ ÉRFAL!!

AZ ÉRFAL Ha az érfalak hosszú ideig esszenciális vitamin (C+E) és tápanyag (lizin aminosav +prolin=kollagén fehérje) hiányban szenvednek, sérülnek,repedeznek,szivárognak. Ezt kutatja a sejtorvoslás,és a Biyovis termékek kutatói és gyártói is ezen szegmensek mentén dolgoznak. „A sejtet nem érdekli……” Mit kérnek tőlünk az érfal sejtjei? A fent említett vitaminokat és tápanyagokat! Ezek az érfal „építő kövei”. Ennek a legjellemzőbb tünete a skorbut betegség, amely elsőként az ínyen jelentkezik. A fogkrém és a fogkefe tünetet kezel ideig-óráig, a probléma eszkalálódik!

AZ ÉRFAL ÉS A FlowNorm Az érfal sejtjeit kötőszövet „ragasztja” egymáshoz. Ez a kötőszövet egy kollagén fehérje. A kollagén fehérje összetevői: lizin és prolin. Az ELLAGSAV a lizin prekurzora (olyan vegyület, amely biokémiai úton képes más vegyületté alakulni),vagyis az ellagsavból lizin lesz! A gránátalma tartalmazza a legtöbb ellagsavat! A lizin TEFLONKÉNT működik (lezárja az érfalat), A kollagén csak a C-vitamin segítségével tud beépülni a sejtfalba!

A SZINERGIA CSÚCSA A lizin, a C-vitamin és az E vitamin EGYÜTT meg tudja akadályozni a kollagén emésztő enzimek romboló hatását! Ezek az enzimek szükségszerűen lebontják a betegnek vélt kollagént. A plakkokat elkezdik lebontani (megint szivárog az érfal),a letöredezett plakk részecskék az érrendszer bármelyik (agy,szív) artériájában beszorulhatnak (stroke,infarktus). A lizin és a C-vitamin EGYÜTT állítja elő a karnitint, amely át tudja alakítani a zsírsavakat (pl. vérzsír) biológiai energiává! Ez a szinergén hatás biztosítja a „normális áramlást”=Flownorm

A BIYOVIS ÉS AZ ÉRRENDSZER 1. Flownorm=esszenciális vitaminok és tápanyagok! 2. LC vitamin =életfunkciók sejtszinten! 3. Gránátalma kivonat = ELLAGSAV készlet,vérzsír rezisztens,blokkolni tudja a szívinfarktust és az agyvérzést! 4. Lecitin kombi= szabályozza a koleszterinszintet, erősíti a szívizmot! 5. Coral-calcimax=organikus kalcium:felszívódik mielőtt találkozna egy LDL-lel 6. Biyovit Gold= vitamin és nyomelem(mikro) készlet! 7. Omega3 és CordiaQ10 szívizom erősítése! 8. Magnemax szívizom erősítés! Változatos étrend! (hal,húsok, hüvelyesek,búzacsíra, sörélesztő stb.)

Következő heti előadó: 2016.12.05. Farkas Erika – Egy nagy NEM a stresszre!

KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELŐ FIGYELMET!