Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SZÖVET Szerveink szövetekből állnak!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SZÖVET Szerveink szövetekből állnak!"— Előadás másolata:

1

2 A SZÖVET Szerveink szövetekből állnak!
A SZÖVET: adott funkcióra specializálódott SEJTEK és SEJTKÖZÖTTI terekben található SEJTKÖZI ÁLLOMÁNY Ilyen pl. a csontszövet= glikoprotein+1-es típusú KOLLAGÉN= OSTESKOLLAGÉN (35%) Az ínyszövet még nagyobb mennyiségben tartalmaz kollagént,ezért terhelhetőbb, nyújthatóbb, ellenállóbb a csontnál, de ezért gyógyul sokkal nehezebben is a csontnál. A tömött rostos szövetek mellett a legnagyobb mennyiségben a laza rostos szövetek teszik ki szervezetünk szerveinek legnagyobb részét Vagyis minden szervünk valamilyen sejtből + kötőszövetből azaz kollagénből áll!

3 A KOLLAGÉN AZAZ KÖTŐSZÖVET
A kollagén vagy kötőszövet a természetben nem található aminosavak láncolatából álló fehérje. Állatok kötőszöveteiből ki lehet vonni, de a folyamat irreverzibilis azaz visszafordíthatatlan! Ilyen pl. a zselatin, amelyet szarvasmarha, vagy ló esetleg sertés csont kollagénjéből állítanak elő. (Egy csontból készült jó húsleves lehűlve „zselatinná” válik) Mit jelent ez „konyhanyelven”? Megeszünk valamilyen állati fehérjét, ez a gyomorban „felrobban”, majd a nyombélbe jutva a hasnyálmirigy enzimjei aminosavakká bontják. Ezek az aminosavak lesznek szervezetünk kollagén szükségletének alapkövei!! Vagyis kész emberi kollagén nincs,azt a szervezet maga állítja elő!!

4 A KOLLAGÉN FUNKCIÓI Szerveket köt össze Szervek tokját képezi
Szervek belső vázát alkotja (szervek erei,idegei futnak benne) Szerveket rögzít (például: izmokat a csonthoz) Elválasztó sövényeket alkot (tüdő) Hézagokat tölt ki (elvesztett szerv helye) A test belső vázát alkotja A bőr és a nyálkahártya rétegét alkotja

5 KOLLAGÉN TERMÉKEK A PIACON
NATÚR KOLLAGÉN = hidrolizált sertés kollagén Összetevők:fehérje,szénhidrát,zsír, energia. Aminosavak:glicin, hidroxiprolin, prolin,glutaminsav, alamin, arginia. KOLLAGÉN LÁGYZSELATIN KAPSZ. Összetevők:kollagén-peptid,szójababolaj, zselatin, lecitin,víz,glicerin,méhviasz,fényező anyag, KOLLAGÉN AKTÍV (haj, bőr, köröm,csont,porc) Összetevők:kollagén fehérje hidrolizátum ,Ca és Mg karbonát,C+B6 vit KOLLAGÉN HIARULONSAV:kollagén+hyaluronsav kivonat?,+C-vitamin KOLLAGÉN TRIPLA SZERVES CINKKEL Összetevők:hal eredetű kollagén?,+ cink-citrát,tömegnövelő+csom.gátló Árak átlagosan 2500 fr.

6 BIYOVIS TERMÉKEK ÉS A KOLLAGÉN
AZ ÉRFAL ÉS A FLOWNORM Az érfal sejtjeit kötőszövet „ragasztja” egymáshoz. Ez a kötőszövet egy kollagén fehérje. A kollagén fehérje összetevői: lizin és prolin. Az ELLAGSAV a lizin prekurzora (olyan vegyület, amely biokémiai úton képes más vegyületté alakulni),vagyis az ellagsavból lizin lesz! A gránátalma tartalmazza a legtöbb ellagsavat! A lizin TEFLONKÉNT működik (lezárja az érfalat), A kollagén csak a C-vitamin segítségével tud beépülni a sejtfalba!

7 A SZINERGIA CSÚCSA A lizin, a C-vitamin és az E vitamin EGYÜTT meg tudja akadályozni a kollagén emésztő enzimek romboló hatását! Ezek az enzimek szükségszerűen lebontják a betegnek vélt kollagént. A plakkokat elkezdik lebontani (megint szivárog az érfal),a letöredezett plakk részecskék az érrendszer bármelyik (agy,szív) artériájában beszorulhatnak (stroke,infarktus). A lizin és a C-vitamin EGYÜTT állítja elő a karnitint, amely át tudja alakítani a zsírsavakat (pl. vérzsír) biológiai energiává! Ez a szinergén hatás biztosítja a „normális áramlást”=FLOWNORM

8 ZÖLDHÉJÚ KAGYLÓ ÉS A TÖBBIEK
ZÖLDHÉJÚ: cápaporc, zöldhéjú kagyló por, HALFEHÉRJE! NONIMED Nappali Krém : hyaluronsav: nagy molekulájú szénhidrát,ott van minden szövetünkben illetve kötőszövetünkben! (bőr.56%, izmok,csontok 35%, ÍZÜLETI FOLYADÉK 9%, különösen a csípő,térd és vállízületben) Biyovis tea : számos aminosav „prekurzora”, szinergén hatásával sok kollagén „alapanyaga” lehet. Termék katalógus 31-dik oldal! =MARHAZSELATIN KAPSZULÁK! Aloe vera, Flavonoid King, Gránátalma,Noni.

9 KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELŐ FIGYELMET!
KÖSZÖNET NEM szakemberként,HANEM laikusként VISZONT felkészültként mondtam el mindezt! A BIYOVIS termékek gyártóiban igazi, profi celluláris medicina szakembereket látok, akik látják, mi kell a SZÖVETEINKNEK: a SEJTJEINKNEK, a sejtközötti állományunknak, azaz a KOLLAGÉN termélésünknek! Köszönet érte! KÖSZÖNÖM A MEGTISZTELŐ FIGYELMET!


Letölteni ppt "A SZÖVET Szerveink szövetekből állnak!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések